تمرین پیش از بازی با ترکمنستان با چاشنی پنالتی تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان امروز آخرین تمرین خود را برای بازی با ترکمنستان برگزار کرد.
چترنور:برای ضربات ایستگاهی تصویرسازی می کنم زننده دو گل ایران مقابل تاجیکستان گفت:همیشه برای زدن ضربات ایستگاهی تصویرسازی می کنم.
تمرین ریکاوری بانوان بعد از برد پرگل شاگردان مریم آزمون امروز به مدت یک ساعت تمرین ریکاوری را پشت سر گذاشتند.
تماس سرپرست فدراسیون فوتبال با سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان شب گذشته بعد از پيروزى تیم ملی بانوان کشورمان مقابل تاجیکستان سرپرست فدراسیون فوتبال در تماسى با سرمربى اين تيم گفت و گو کرد.
آزمون: تیم جوانی دارم اما هر بازی برای ما فینال است سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: تیم جوانی داریم اما گام به گام جلو می رویم.
فروزنده: خوشحالم که برای تیم ملی گلزنی کردم بهترین بازیکن زمین در بازی امشب گفت: خوشحالم توانستم برای تیم ملی گل بزنم.
پیروزی شاگردان آزمون برابر تاجیکستان تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در دومین دیدار خود موفق شد تاجیکستان را با نتیجه پرگل 5 بر صفر شکست دهد.