تعداد بازدید: ۱۸۰۳
کد خبر: ۱۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳

احمدزاده: انگیزه بازیکنان برای مسابقات بین قاره ای بسیار بالا است

کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی در خصوص اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی با سایت رسمی فدراسیون گفتگو کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، محمد احمدزاده، کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی گفت: شرایط تیم خیلی خوب هست و در این چند اردو اخیر توانستیم موارد مورد نظر کادر فنی را برآورده کنیم و انشالله این دو روز مانده به اعزام و مسابقات بتوانیم به مرز آمادگی مطلوب برسیم و امیدواریم با وجود این که طی دو سال گذشته تورنمنت رسمی و یا دوستانه ای به دلیل وجود کرونا نداشتیم، آمادگی مطلوبی را بدست بیاوریم.

وی ادامه داد: از نظر امکانات در وضعیت مطلوبی قرار داریم و تنها دغدغه بازیکنان این است که بتوانیم از جایگاه فوتبال ساحلی ایران در دنیا با قدرت دفاع کنیم و نتیجه شایسته ای بگیریم. با توجه به تغییر و تحولات صورت گرفته در مدیریت کلان فدراسیون فوتبال، هیأت رئیسه و دبیرکل فدراسیون و حتی مدیران تیم ملی و کمیته ساحلی، حمایت همه جانبه از تیم های ملی با نگاه ویژه ریاست فدراسیون در دستور کار قرار گرفته و نمونه آن در حمایت های کم نظیر حوزه تیم های ملی بانوان مشخص و گویا است. پس از انتخابات فدراسیون تاکنون تیم ملی ساحلی اعزامی نداشته است. بر همین اساس اردوهای برگزار شده داخلی فدراسیون فوتبال نشان داده از تمامی توان خود برای حمایت از تیم ملی ساحلی استفاده می کنند.

کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی در خصوص عدم راه یابی به مسابقات جام جهانی گفت: هنوز بازیکنان تیم ملی باور ندارند که از شرکت در جام جهانی کنار گذاشته شدند و علیرغم پیگیری های دکتر عزیزی خادم و تیم حقوقی فدراسیون از سوی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا پاسخ قانع کننده و منطقی دریافت نکردیم زیرا بر اساس سابقه، رنکینگ و جایگاه تیم ملی فوتبال ساحلی ایران، می بایست به این مسابقات اعزام می شدیم و دنیا ظرفیت فوتبال ساحلی و توان ایران در این رشته ورزشی را به خوبی می داند و این کنار گذاشته شدن از مسابقات در روحیه بازیکنان تیم ملی تأثیر منفی بسزایی ایجاد کرده، اما انگیزه بچه ها برای مسابقات بین قاره ای بسیار بالا است طی نه دوره قبل ایران سه دوره توانسته قهرمان این مسابقات شود و همگی همدل به جز قهرمانی در مسابقات و رقم زدن این قهرمانی برای بار چهارم به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنیم.

وی در خصوص گروه بندی مسابقات گفت: در گروه بسیار سختی قرار داریم، از طرفی روسیه قهرمان جهان و ژاپن نایب قهرمان جهان در گروه ما قرار دارند و حتی پاراگوئه هم یکی دیگر از تیم های جام جهانی است. بر همین اساس کار ملی پوشان ما سخت و مسابقات حساس تر از دنبال می شود.

وی در پایان گفت: در نهایت باید از تمامی باشگاه های لیگ برتر که به صورت حرفه ای فعالیت می کند و با وجود این که تیم ملی اردو و اعزام تدارکاتی برای مسابقات بین قاره ای نداشته توانستند بازیکنان ملی پوش خود را در سطح آمادگی مطلوبی نگاه دارند تا کادر فنی بتواند با آسودگی خاطر و تمرکز بیشتری به فکر مسابقات باشد.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

ویدیو

رای دعوی باشگاه تراکتور بطرفیت حامد لک

ویدیو

روزنامه فدراسیون/شماره 224

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های خیبر خرم آباد و پرسپولیس

تصاویری از تمرین تیم ملی بانوان

ایران مغلوب روسیه شد

در بازی تدارکاتی دنبال نتیجه نیستیم/ هدف ما توسعه فنی و هارمونی تاکتیکی است

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به هند

نوجوانان ایران و قرقیزستان به روایت تصویر

پربازدیدترین ها

اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا

پیروزی ارزشمند ایران مقابل عربستان

اعلام رای تخلفات دیدار پالایش نفت شازند و فولاد زرند

اعلام زمان بازی های تورنمنت چهارجانبه امارات 

ایران، روسیه را متوقف کرد

گزارش تصویری از دیدار تیم ملی فوتسال دختران نوجوان و ستارگان دنیز ارس

گزارش تصویری بازی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان ایران برابر عربستان

برگزاری نشست هیات رئیسه AFC با حضور دبیرکل فیفا و نائب رئیس ایرانی AFC و رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

اعلام ترکیب ایران برابر عربستان

تاج در جمع اعضای تیم نوجوانان: با برنامه‌ریزی و تلاش بهترین نتایج را می‌گیرید