تعداد بازدید: ۱۵۵۵
کد خبر: ۱۰۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷
فضای تیم زیر 23 سال صمیمانه است

آریا برزگر: شرایط میزبانی به سود تاجیکستان است

آریا برزگر بازیکن تیم امید ایران از شرایط تیم ملی امید و بازی باقی مانده با تاجیکستان و حس کار کردن با مهدوی کیا و مصدومیتی که برایش اتفاق افتاده گفت.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آریا برزگر مهاجم تیم امید در گفت و گو با مدیررسانه ای تیم امید با تشریح آخرین وضعیت تیم امید گفت: خدا را شکر دو بازی گذشته را بردیم، مقابل نپال 4 گل زدیم ولی موقعیت های زیادی را از دست دادیم که باید فرصت این موقعیت ها را می دانستیم. لبنان را هم توانستیم ببریم و در بازی با لبنان هم موقعیت های زیادی را از دست دادیم و یک پله به صعود نزدیک تر شویم. مقابل تاجیکستان هم کار سختی داریم اما باید مقابل این تیم هم پیروز شویم تا به عنوان تیم اول صعود کنیم.

برزگر در مورد از دست دادن موقعیت هایش توسط بازیکنان تیم ملی گفت: عوامل مختلفی در این باره دخیل هستند مانند نبود بازی های تدارکاتی و بدشانسی و عدم تمرکز که به مرور زمان اوضاع بهتر خواهد شد. خود من هم چند موقعیت را ازدست دادم که به حساب بدشانسی و عدم تمرکز می گذارم ولی سعی می کنم در ادامه راه بتوانم بهتر در خدمت تیم قرار بگیرم.

اریا برزگر درباره با مصدومیتش گفت: دقیقه 35 بازی بازی با لبنان دفاع لبنان دست من را گرفت و کشید و فشار داد و به علت سرمای هوا متوجه نشدم اما در بین دونیمه در رختکن متوجه درد شدیدی شدم که پس از بازی با عکسی که گرفتیم معلوم شد انگشت دستم ترک برداشته اما مسئله مهمی نیست و به بازی بعدی می رسم.

آریا برزگر در رابطه با کار با مهدی مهدوی کیا گفت: آقای مهدوی کیا اسطوره فوتبال کشور هستند و این باعث انگیزه بازیکنان است. آقای مهدوی کیا هم در بالاترین سطح بازی کرده اند و هم دانش بسیار بالایی کسب کرده اند از سوی دیگر کمک های ایشان هم بسیار با دانش هستند وهمین طوررآنالیزور ها که کار کردن در اروپا را تجربه کرده اند به تیم کمک شایانی می کند.

برزگر درباره فضای صمیمانه دربین اعضای تیم ملی امید عنوان کرد: بسیاری از بازیکنان این تیم از مراحل پایین تر در اردوهای تیم های ملی نونهالان، نوجوانان و جوانان با هم بودند و دوستی دیرینه دارند و فضا بسیار صمیمانه است و همه برای صعود به المپیک انگیزه بالایی دارند. سن و سال من هم به مسابقات المپیک می خورد

آریا برزگر درباره با بازی تاجیکستان هم افزود: تاجیکستانی ها تیم خوبی هستند و از تمامی مزایای شرایط میزبانی سود می برند اما ما هم ایران هستیم و امیدوارم با یک بازی خوب برنده بازی مقابل تاجیکستان باشیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی ساحلی

آخرین تمرین تیم ملی در تاجیکستان با تمامی نفرات

کادرفنی بزرگسالان تماشاگران ویژه تلویزیونی پیروزی تیم ملی امید 

نمایش امیدوارانه شاگردان روانخواه 

آغاز اردوی تیم ملی فوتسال جوانان با حضور عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال 

صحبت های مهدی محمدنبی،نایب رئیس اول و مدیر تیم ملی در جلسه آنلاین هیات رئیسه

گزارش تصویری تمرین تیم ملی قبل از بازی با تاجیکستان

خبر خوش برای بنگاه‌های اقتصادی فعال در فوتبال بانوان

محبی: حس خیلی خوبی بابت حضور دوباره در تیم ملی دارم

قربانی: چند دقیقه بازی کردن مهم نیست

پربازدیدترین ها

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل افغانستان 

ریکاوری ملی پوشان پس از بازی‌ با افغانستان 

پیروزی سه گله تیم ملی ایران مقابل هند در کافا

گزارش فیزیزیوتراپیست تیم ملی ایران در خصوص مصدومیت دو بازیکن

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل هند

برتری پرگل تیم ملی امید مقابل چین تایپه در دیداری تدارکاتی 

تیم ملی فوتسال روی سکوی پنجم جهان

ورود سه بازیکن جدید به اردوی تیم ملی امید

مظفر: در جام جهانی کار سختی داریم

اعلام رای سرمربی تیم استقلال تهران