فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۲۰۹۶
کد خبر: ۱۰۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶

ماجدی: مجلس با تدبیر و درایت بند یک اساسنامه را تصویب کند

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست با نگاه ویژه جهت تصویب بند یک اساسنامه فدراسیون فوتبال، اقدام کنند.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، میرشاد ماجدی، رییس کمیته جوانان و عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال درباره بند یک اساسنامه فدراسیون فوتبال گفت: از زمانی که مجمع برگزار شد، اعضای هیات رییسه و رییس فدراسیون فوتبال در رابطه با بند یک اساسنامه اقدامات لازم را انجام دادند تا با مهلتی که فیفا برای تصویب این اساسنامه به ایران داده، با مشکل مواجه نشویم. با زمان اندکی که برای‌مان باقی مانده باید هر چه زودتر تاییدیه این اساسنامه را از دولت و مجلس محترم بگیریم.

وی ادامه داد: این اساسنامه مورد تایید فیفا، اعضای مجمع و فدراسیون است. حدود یک ماه و نیم پیش بود که عزیزی خادم اساسنامه فدراسیون فوتبال را تقدیم وزیر محترم ورزش و جوانان کرد و تا به امروز منتظر تایید و تصویب نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی هستیم.

وی ضمن تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به جهت همکاری و همیاری در امر ورزش خواستار نگاه ویژه به موضوع اساسنامه شد و گفت: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌خواهم با درایت و سعه صبر به این موضوع نگاه کنند. چرا که بحث ملی است و خدای نکرده اتفاقی رخ ندهد که جبران ناپذیر باشد.

عضو هیات رییسه در ادامه در خصوص مصمم بودن کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون جهانی فوتبال در اجرای تصمیماتشان گفت: همانطور که می دانید AFCو FIFA برای کارهای خود زمان می گذارند و طبق زمان مشخص شده اقداماتشان را انجام می دهند و بر روی تصمیم خود مصر هستند. بر همین اساس از نمایندگان و ریاست محترم مجلس درخواست می کنم که نگاه ویژه در خصوص بند یک اساسنامه داشته باشند.

ویی گفت: از رییس فدراسیون فوتبال و احمدرضا براتی برای تدوین این اساسنامه به منظور ارائه آن به دولت و مجلس شورای اسلامی تشکر می کنم. همه ما در راستای یک هدف گام بر می داریم. امیدوارم اتفاقی رخ ندهد که فوتبال کشور، علاقمندان و فدراسیون فوتبال ناراحت و محروم شوند.

ماجدی در پایان گفت: نمایندگان عزیز مجلس شورای اسلامی باید نگاه ویژه، ورزشی و فوتبالی به این موضوع داشته باشند تا مقابل معاندان جمهوری اسلام را بگیریم و دشمن شاد نشویم. مطمئنم که نمایندگان خوب مردم ایران با نگاه مدبرانه به این قضیه نگاه می‌کنند. زمان کمی داریم و امیدوارم فرصت را به دشمنان این مرز و بوم ندهیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

پیام تسلیت فدراسیون

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

گزارش تصویری سومین روز از تمرین تیم ملی فوتبال امید

تمرکز ملی پوشان بر روی انجام تمرینات تاکتیکی

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

جعفری: با تمام توان برای ایران می‌جنگیم

گزارش تصویری دومین روز از تمرین تیم ملی امید

پربازدیدترین ها

برگزاری نشست  برنامه های طرح و توسعه ای مرکز ملی فوتبال با حضور رئیس فدراسیون

گزارش تصویری اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید

تاریخ جدید شروع لیگ برتر و سوپرجام اعلام شد

دعوت 4بازیکن جدید به اردوی تیم ملی فوتبال امید

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

۴ بازیکن تیم ملی ایران در بین نامزدهای AFC در مسیر صعود به جام جهانی

ویدئو/تا پای جان برای ایران

روشنک: با همراهی وتعامل هیات های استانی و باشگاه ها کیفیت مسابقات را ارتقا می دهیم

تاج: این تشییع میلیونی نشانه حق بودن راه شهدای اقتدار وطن است

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان