تعداد بازدید: ۱۶۷۷
کد خبر: ۱۰۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
قدردان شرایط و امکانات خوب مهیا شده برای تیم ملی هستیم

عابدزاده: صعود از مرحله گروهی جام جهانی؟ چراکه نه!

دروازه‌بان تیم ملی می‌گوید برای قطعی شدن صعود به جام جهانی کافی است بهترینِ خودمان باشیم.

عابدزاده: صعود به مرحله بعدی جام جهانی؟ چراکه نه!

امیر عابدزاده ملی‌پوش لژیونر ایران در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال درخصوص میزان آمادگی خود، شرایط تیم ملی و پیش‌بینی‌اش از دو بازی پیش‌رو مقابل عراق و امارات به نکات مختلفی اشاره کرد که در زیر می‌خوانیم:

در ابتدا درباره شرایط خودت در باشگاه پونفرادینا کمی توضیح بده.
خدا را شکر شرایط بسیار خوبی در باشگاه دارم و در بازی قبلی که اولین بازی سال جدید میلادی بود، بازی را با دروازه بسته به پایان رساندم. هرچند متاسفانه در این بازی پیروز نشدیم، اما امیدواریم در بازی‌های بعدی نتیجه بهتری کسب کنیم و جز مدعیان صعود به لالیگا باشیم.

اوضاع تیم ملی را چگونه ارزیابی می‌کنی؟
در این چند ماه شرایط تیم ملی خوب بوده و نتایج عالی کسب کردیم. بعد از شرایط سخت در بحرین دوباره از صفر شروع کردیم و به نظرم با مسئولیت‌پذیری و انرژی بیشتر توانستیم شروع خوب دیگری داشته باشیم و حداکثر امتیازات را بدست آوردیم. در حال حاضر جایگاه خوبی داریم و انشالله همین روند را ادامه بدهیم.

حدود سه هفته تا رویارویی با عراق و امارات باقی مانده است، به نظرت بازی‌ چگونه پیش خواهد رفت؟
بازی مقابل عراق و امارات برای ما خیلی مهم است. برخی فکر می‌کنند صعود ما نهایی شده اما اینطور نیست و همه بازیکنان و مسئولان و افرادی که به تیم کمک می‌کنند باید متعهدانه همه تمرکزمان را روی این دو بازی بگذاریم تا سربلند بیرون بیاییم و اصلا نباید حریفان را دست کم بگیریم. باید همین روندی که تا اینجا داشتیم را ادامه بدهیم و بدون احساساتی شدن با تمرکز و انرژی بالا این روند را ادامه بدهیم. بازیکنان به این افکار رسیدند که باید بالاترین میزان آمادگی را در باشگاه‌هایشان داشته باشند. با آمادگی کامل به تیم ملی بیاییم و در خدمت تیم ملی باشیم تا دل مردم را شاد کنیم و اتفاقای بهتری رقم بزنیم.

امکانات تیم ملی در چند ماه اخیر در مقایسه با قبل چه تفاوتی داشته است؟ از شرایط رضایت دارید؟
از نظر امکاناتی همه چیز خوب بوده و اردوهای مناسبی هم در خارج از ایران داشتیم. شرایط و پروازها خوب بوده است، به خصوص که لژیونرها باید مدام در رفت و آمد باشند و خوشبختانه شرایط پروازی مناسبی داشتیم و قدردان این موضوع هستیم. همه ما دل و جان‌مان را برای تیم ملی می گذاریم و برای شادی مردم و سربلندی کشورمان همه کار می‌کنیم. بعضی صحبت‌ها بوده که یک انگیزه چند برابری در بین بازیکنان تزریق شود که امیدواریم این موضوع هم نهایی شود. تا الان که صحبت‌های خوبی از سوی مسئولان بیان و البته عملی شده و مطمئن هستیم که این حمایت‌ها ادامه خواهد داشت. از شرایط سخت قبل به شرایط بهتری رسیدیم پس همه قدردان هستیم و آن را دست کم نمی‌گیریم و ارزش جایگاهی که داریم را می دانیم. همه فدراسیون و مسئولان این موضوع را درک می کنند و قطعا تلاش می‌کنند امکاناتی که در شان تیم ملی است را فراهم کنند و ما امیدواریم با تمام قدرت به جام جهانی صعود کنیم و دل مردم را شاد کنیم.

چه پیش‌بینی از نتیجه بازی با عراق و امارات داری؟
هر موقع ما خودمان بودیم مقابل همه تیم ها عالی ظاهر شدیم. فکر می‌کنم اگر همه تمرکزمان را روی این بگذاریم که از نظر فردی و تیمی بهترین خودمان باشیم، کافی باشد. هرگاه خودمان بودیم، بهترین نتیجه‌ها رقم خورد. مثل دور رفت که حریفان را خارج از خانه شکست دادیم و مطمئنم اگر با تمرکز بالا و تمام وجود به میدان برویم، با بهترین نتیجه از زمین خارج خواهیم شد.

بسیاری معتقدند که صعود از مرحله گروهی جام جهانی دور از دسترس نیست. خودت چقدر امید داری؟
خیلی امیدوارم. با توجه به کارهایی که در سال‌های اخیر انجام دادیم، باور بسیار خوبی برای انجام کارهای بزرگ در تیم به وجود آمده است. تیم در حال حاضر پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارد. بازیکنان عالی داریم که همگی توانایی بازی در بهترین تیم‌ها را دارند و واقعا در پاسخ به این پرسش باید گفت چرا که نه!
تیم‌هایی بودند که بدون تعصب ما بهتر از آنها بودیم، وقتی آنها توانستند این کار را انجام بدهند، پس ما هم می‌توانیم. مهم این است که قدم به قدم پیش برویم و برنامه‌ریزی خوبی انجام شود که با تیم‌های قدرتمند در بازی‌های دوستانه بازی کنیم تا ضمن کسب تجربه به باور بیشتری برسیم. مطمئن هستم با تیمی که داریم می‌توانیم اتفاقات بزرگ‌تری رقم بزنیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان بعد از دیدار مقابل بوتان

قنبری: در تیم ملی بانوان، همه دلشان برای ایران می‌تپد

گفت و گو با مارال ترکمان بازیکن تیم ملی فوتسال بانوان

صحبت های نیلوفر اردلان سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان

تمرکز بر هماهنگی و آمادگی جسمانی

گفت و گو با بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان(قسمت اول)

شبان: کاروان مقاومت هستیم؛ تا پای جان برای ایران می‌جنگیم

تقدیر رئیس فدراسیون فوتبال از اعضای هیات بدوی

مسیری پر از انگیزه برای افتخار در آسیا

اعلام آرای جدید کمیته وضعیت

پربازدیدترین ها

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

بخش دوم از گزارش تصویری مراسم نذواره فدراسیون فوتبال

تیم ملی فوتبال بانوان وارد امان شد

گزارش تصویری از مراسم نذرواره فدراسیون فوتبال

اعلام اسامی دعوت شدگان گروه نخست تیم ملی فوتسال جوانان ایران

گزارش تصویری از مراسم آماده سازی نذرواره فوتبال در مرکز ملی فوتبال

فردا؛برگزاری آئین سوگواری و مراسم نذرواره در مرکز ملی فوتبال

اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

تاج:برای پیراهن مقدس تیم ملی تلاش کنید 

بخش دوم گزارش تصویری دیدار ایران و سنگاپور