- اعلام رای تیم های پالایش نفت بندرعباس و پردیس قزوین
- اعلام رای یک دیدار از مسابقات جام حذفی
- اعلام آرای لیگ برتر و دسته اول فوتسال
- اعلام دو رای انضباطی
- سه رای لیگ دسته اول فوتسال اعلام شد
- اعلام رای انضباطی
- رای دستور موقت برای عوامل مس کرمان و نود ارومیه
- اعلام رای سرمربی تیم فوتسال هیات فوتبال خراسان رضوی
- اعلام آرای انضباطی لیگ برتر و دسته اول فوتبال بانوان
- اعلام رای دیدار چادر ملو و تراکتور
- اعلام رای انضباطی دیدار تراکتور و پرسپولیس
- صدور آرای لیگ برتر فوتبال
- صدور رای دستور موقت برای تدارکات تیم اسپاد الوند
- آرای لیگ برتر فوتبال صادر شد
صدور قرار دستور موقت از سوی کمیته انضباطی
به گزارش سایت رسمی فدراسیون، حسب گزارش مقام رسمی مسابقه بین تیم های خرم کشت افلاک خرم اباد و سرخپوشان برازجان از سری رقابتهای لیگ دسته سوم فوتبال که در شهر خرم آباد برگزار شد، از سوی محمد جودکی نژآد، بازیکن تیم خرم کشت افلاک خرم آباد تخلفانی مبنی بر بدرفتاری با مقامات رسمی مسابقه و ایراد صدمه بدنی عمدی به داور مسابقه رخ داد که در خور صدور قرار دستور موقت است.
لذا به استناد ماده 100 مقررات انضباطی و تا صدور رای، نامبرده از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات محروم است و باید دفاعیات کتبی خود را ظرف مهلت 48 ساعت آینده به کمیته انضباطی فدراسیون ارسال کند.
*دیدار تیم های جندی شاپور و گهر زمین سیرجان از سری رقابتهای لیگ دسته اول برگزار شد که از سوی مسعود شیر مهد، مربی تیم جندی شاپور تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری با مقامات رسمی مسابقه و ایراد صدمه بدنی عمدی به داور مسابقه رخ داد که در خور صدور قرار دستور موقت است.
لذا به استناد ماده 100 مقررات انضباطی و تا صدور رای، نامبرده از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات محروم است و باید دفاعیات کتبی خود را ظرف مهلت 48 ساعت آینده به کمیته انضباطی فدراسیون ارسال کند.



