تعداد بازدید: ۱۹۰۴
کد خبر: ۱۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
هدفمان حضوری پرقدرت در رقابتهای مقدماتی آسیا است

آزمون: برای آماده سازی زمان اندکی داریم

سرمربی تیم ملی فوتبال دختران زیر 18 سال در خصوص برگزاری اردوی آماده سازی این تیم به منظور شرکت در تورنمنت کافا و رقابتهای قهرمانی اسیا با سایت رسمی فدراسیون گفتگو کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، اردوی آماده سازی تیم ملی زیر18 سال از روز 20 بهمن ماه در مرکز ملی فوتبال در حالی آغاز شد که این تیم با ترکیبی از بازیکنان جوان و نوجوان تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.

مریم آزمون، سرمربی تیم ملی فوتبال دختران زیر 18 سال گفت: اولین اردوی آماده سازی پس از تعطیلی 7 ماهه، در مرکز ملی فوتبال آغاز شد تا بازیکنان تمرینات خود را جهت شرکت در تورنمنت کافا برگزار کنند. پس از انجام تست PCR و مثبت شدن تست چند بازیکن، ملی پوشان را قرنطینه کرده و بازیکنان درگیر به ویروس را به شهرهایشان اعزام کردیم. تمرینات در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد تا بتوانیم میزان آمادگی ملی پوشان را ارزیابی کرده و برای شرکت در تورنمنت کافا برنامه ریزی کنیم.

وی ادامه داد: همانطور که می دانید فرصتی برای استعدادیابی و انتخاب بازیکنان نداشتیم برهمین اساس نفراتی که برای تیم ملی فوتبال نوجوانان بانوان به کافا اعزام شده بودند در کنار بازیکنان جوان را به اردو دعوت کردیم.

آزمون ادامه داد:کار بسیار سخت است. چرا که کنفدراسیون فوتبال آسیا رده های سنی را تغییر داده و اکنون با رده سنی زیر18 سال باید در مسابقات حضور یابیم. تعدادی از بازیکنان باکیفیت که در رده سنی زیر 19 سال بودند را نمی توانیم استفاده کنیم. بر همین اساس حضور در تورنمنت های کافا و مسابقات دوستانه به ما کمک می کندد تا بازیکنان را شناسایی و آنها را پرورش دهیم.امیدواریم بتوانیم در سال آینده استعدادیابی خوبی در سطح جوانان داشته باشیم تا برای دور اول مقدماتی که اسفند ماه سال 1401 برگزار می شود، بازیکنان آماده ای در اختیار داشته باشیم. در واقع هدفمان حضوری پرقدرت در رقابتهای مقدماتی آسیا است.

سرمربی تیم ملی زیر18 سال دختران در پایان گفت: به دلیل برگزاری رقابتهای لیگ برتر و دسته اول به صورت همزمان و فشردگی زمان، مجبوریم که اردوی های کوتاه مدت برگزار کنیم. همین امر کار را برای ما سخت می کند چرا که بازیکنان خوب خود را در اختیار نداریم و به جهت شرایط کرونا این رفت و آمد برای بازیکنان ریسک بالایی دارد . شرایط را سخت می کند اما تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا تیم آماده ای برای تورنمنت کافا اعزام کنیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

صحبت های سرمربی تیم ملی فوتسال نوجوانان بانوان

گزارش تصویری از دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال دختران نوجوان و تیم نور اسلامشهر

جلسه کمیته آموزش فدراسیون با محوریت ارتقای سطح دانش مربیان برگزار شد

پیروزی شاگردان شریف در دیدار تدارکاتی

آزمون داوران فوتبال بانوان برگزار شد

بفرمائید فوتبال؛ قسمت بیست‌وپنجم

اعلام آرای کارت های زرد و قرمز هفته چهارم لیگ برتر فوتسال

تغییر زمان و محل برگزاری یک دیدار از لیگ برتر فوتسال

اطلاعیه دوره مربیگری دروازه بانی A فوتبال

تغییر زمان مجمع انتخاباتی ریاست و اعضاء هیات رئیسه هیات فوتبال استان قم

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران روز نخست در هفته اول لیگ برتر

گفت و گو با محسن حکیم و موعود بنیادی فر در خصوص برگزاری سمینار تخصصی استاندارسازی و ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر

اعلام محل برگزاری دیدار دو تیم تراکتور و استقلال از هفته اول لیگ برتر

پسران فوتسال در راه روسیه

اعلام اسامی داوران روز سه شنبه لیگ برتر

روانخواه 26 بازیکن را به اردوی تدارکاتی دعوت کرد

اعلام آرا دستور موقت کمیته اخلاق

اعلام مصوبات کمیته داوران برای قضاوت در لیگ یک و دو

اعلام آرای کمیته وضعیت

مهینی 30 بازیکن را به اردو فرا خواند