تعداد بازدید: ۲۱۳۹
کد خبر: ۱۱۳۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶

اعلام آرای انضباطی فدراسیون فوتبال

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص برخی از باشگاههای فوتبال و فوتسال اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون طبق اعلام کمیته انضباطی دیدار تیم های قشقایی شیراز و پارس جنوبی جم از سری رقابتهای لیگ دسته اول برگزار و از سوی علی اصغر اعرابی تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه(داور) رخ داد. بر این اساس وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

اشکان نجف پور ،مدیرعامل تیم قشقایی شیراز به خاطر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه(داور) به پرداخت 150 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

*دیدار تیم های ایرالکو اراک و بوتا پارس ایرانیان از سری رقابتهای لیگ دسته اول فوتسال انجام و از سوی جوادی و امیری( منتسب به تیم ایرالکو اراک) تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه رخ داد. هر یک از افراد فوق به مدت یک ماه از حضور در محل برگزاری رقابتهای فوتبال و فوتسال محروم شدند.(این رای قابل تجدید نظر است)

تیم ایرالکو اراک به دلیل نقض اصول کلی رفتار(عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور تماشاگران در سالن و فحاشی آنان به داور) باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

*دیدار تیم های نفت امیدیه و فن آوران ارتباطات تبریز از سری مسابقات فوتسال برگزار شد که تیم فن آوران ارتباطات تبریز به دلیل بدرفتاری یکی از لیدرهای تیم و اهانت به مسئولین هیات فوتبال و مقامات که علیرغم درخواست کمیته انضباطی، باشگاه از معرفی وی خودداری کرده است، به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

مهدی پناهنده، بازیکن تیم فن آوران ارتباطات تبریز به دلیل بدرفتاری در مقابل داور، به سه جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث محرومیت قابل تجدید نظر است)

 

272
قاب خاطرات
272
گزارش تصویری
272
ویدئوها
272
آخرین اخبار

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران عامل تیم های لیگ برتر فوتسال و ارکان قضایی با حضور رئیس فدراسیون

اعلام اسامی داوران قضاوت کننده در هفته هفتم لیگ برتر فوتسال بانوان

اعلام آرای لیگ برتر فوتسال آقایان و بانوان

قهرمانی تیم فوتبال ساحلی مقاومت گلساپوش یزد

تاج: ناصر حجازی تا همیشه زنده است

حجازی اسطوره‌ای فراتر از شیرجه‌ها

تولد گل‌برگ مغرور؛ مردی شبیه به هیچ‌کس

اَبَر مرد فوتبال ایران، آقای خاص

روزنامه فدراسیون/شماره272

272
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

صدور آرای کارت های زرد و قرمز لیگ یک فوتسال

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر

اعلام حمایت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن از تیم ملی در آستانه مسابقات جهانی

اعلام اسامی گروه دوم انتخابی تستی تیم ملی جوانان

اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ یک

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره ۲۶۹/تیم ملی امید؛ یک رؤیای مشترک برای ایران

روزنامه فدراسیون شماره 268/ پس از صحبت‌های امیدوار کننده، در عمل هم از تیم ملی حمایت کنید

روزنامه فدراسیون فوتبال شماره ۲۶۹/همد‌ستی خانواده فوتبال برای فراری دادن بخش خصوصی

272
272