- صحبتهای مربی تیم ملی نوجوانان درباره شرایط تیم در اردوی کیش
- گفتوگو با ۲ بازیکن تیم ملی نوجوانان در اردوی کیش
- از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوزهای نوجوان در راه است
- از رقابت درونتیمی تا پنالتیهای نفسگیر در حضور تماشاگر ویژه
- برگزاری نخستین تمرین تیم ملی نوجوانان در کیش
- تیم ملی فوتبال نوجوانان وارد کیش شد
- "انرژی" و "اتحاد" در تمرین عصر پنجشنبه نوجوانان
- احمدی: در یک مسیر سخت با همدلی و تمرکز کنار هم هستیم
- دعوت ۲۳ بازیکن به تیم ملی نوجوانان برای مقدماتی جام ملتها
- شکست ثانیه آخری تیم ملی نوجوانان مقابل صدرنشین جوانان تهران
- شرایطمان هر روز بهتر میشود/ همه حریفان در مقدماتی قابل احترام هستند
- شاگردان احمدی آماده تقابل با صدرنشین جوانان تهران شدند
- رضایی: ۲ موضوع در فوتبال شما خیلی تعیینکننده است
- اعلام محل برگزاری بازی تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان
- ذرهبین کادرفنی تیم ملی نوجوانان روی لیگ برتر کشور و تهران
تعداد بازدید: ۱۵۷۸
پیگیری اردوی نوجوانان در سه نوبت تمرینی
کادرفنی تیم ملی فوتبال نوجوانان در زمان کم باقیمانده تا شروع تورنمنت کافا تمرینات پرفشاری را برای انتخاب نهایی بازیکنان درنظر گرفته است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پس از انتخاب و معرفی 35 بازیکن استعدادیابی شده از سراسر کشور به سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان، حسین عبدی به دلیل زمان کم باقیمانده تا اعزام تیم به تورنمنت کافا (در نوزدهم اردیبهشت) از روز گذشته برگزاری تمرینات و بررسی شرایط فنی و بدنی بازیکنان را آغاز کرده است.
بر این اساس، برای مشخص شدن 23 بازیکن اعزامی به مسابقات، سه نوبت تمرینی نسبتا پرفشار در دستور کار بازیکنان قرار گرفته است که البته نوبت صبح صرفا به کارهای هوازی و کششی اختصاص دارد.
این برنامه تمرینی که از روز گذشته آغاز شده تا مشخص شدن ترکیب نهایی بازیکنان برای تورنمنت کافا ادامه دارد و پس از آن برنامه تمرین منسجمتری جهت ایجاد هماهنگی تیمی از سوی کادرفنی آغاز خواهد شد.
گزارش خطا



