- ترسیم چشمانداز قهرمانی در تورنمنت هند
- تیم ملی فوتبال بانوان وارد تهران شد
- برگزاری تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از ديدار برابر نپال
- ایران قهرمان تورنمنت سه جانبه هند شد
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر نپال
- جعفری: بازیکنانم با غیرت و تمرکز بالا جنگیدند
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر هند
- پیروزی شاگردان جعفری برابر هند
- محک بین المللی شاگردان جعفری در سرزمین هفتاد دو ملت
- 22 بازیکن اعزامی از سوی جعفری مشخص شد
- برادر و پسرم یار همیشگی من هستند؛ این افتخار آغاز فصلی تازه برای ماست
- برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به هند
- استقبال نایبرئیس فدراسیون در امور بانوان از مرضیه جعفری پس از کسب عنوان بهترین مربی زن آسیا
- برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
گفتگو بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان پس از دیدار با بلاروس

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، زهرا قنبری، کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان در این باره گفت: خیلی خوشحالم که برای تیم ملی گلزنی کردم. این گل دسترنج تلاش همه بازیکنان است.دو مسابقه خیلی خوب برگزار کردیم و با توجه به اینکه اردوی طولانی برای این دو بازی نداشتیم، بچه ها در این فرصت کم خیلی فوق العاده ظاهر شدند و کارهایی که کادر فنی مدنظرشان بود به خوبی در زمین مسابقه انجام دادیم و دو نتیجه خیلی خوب گرفتیم. این تیم واقعا پتانسیل خوبی دارد و قطعا اگر حمایت شود حرف های زیادی برای گفتن دارد. امیدوارم این حمایت ها تداوم داشته باشد.
در ادامه افسانه چترنور، عضو تیم ملی فوتبال بانوان گفت: تیم بلاروس خیلی تاکتیکی و قوی بود، البته ما هم نشان دادیم که چیزی از این تیم کم نداریم. جا دارد یک خسته نباشید به کادر فنی و بازیکنان بگویم. با تمام وجود در این دو مسابقه ظاهر شدیم و بازیکنان بلاروس را واقعا غافلگیر کردیم، چرا که آنها برای پیروزی به میدان آمده بودند و تصور این را نمی کردند که یک شکست و یک تساوی در این دو بازی بدست بیاورند.
وی اضافه کرد: گل زهرا قنبری در وقت اضافه نیمه اول به ثمر رسید و در نیمه دوم با یک حرکت تیمی آنها غافلگیر شدیم و گل تساوی را دریافت کردیم. بنظرم نتیجه قابل قبولی از این دو بازی بدست آوردیم و مطمئنا اگر بچه ها زمان بیشتری را در اردو کنار هم باشند و بازیهای تدارکاتی خوبی برایمان فراهم شود، می توانیم یک بار دیگر تاریخ سازی کنیم.
در پایان سمانه چهکندی درباره این دو بازی گفت: تیم بلاروس را برای اولین بار شکست دادیم. سال گذشته با این تیم بازی کردیم و 6 گل دریافت کرده بودیم. کادر فنی این تیم را برای ما خیلی خوب آنالیز کرده بود و نکاتی که به ما گفته در زمین اجرا کردیم و توانستیم بازی اول را با پیروزی از زمین مسابقه بیرون آمدیم.
عضو تیم ملی فوتبال بانوان افزود: در بازی دوم متاسفانه زهرا خواجوی دروازه بان مصدوم شد و شوک خیلی بدی به تیم وارد شد و در یک غافلگیری گل خوردیم و بازی به تساوی کشید. می توانستیم این بازی را هم مانند دیدار اول برنده باشیم. امیدوارم حمایت های فدراسیون از فوتبال بانوان تداوم داشته باشد.



