تعداد بازدید: ۱۷۲۲
کد خبر: ۱۴۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰

افشاریان: در صورت اشتباه تاثیرگذار با هیچ داوری مماشات نخواهیم داشت

رییس کمیته داوران و عضو هیات رییسه فدراسیون درباره اتفاقات داوری مسابقات داوری هفته شانزدهم لیگ برتر به نکاتی اشاره کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، خداداد افشاریان، در ابتدا ضمن تشکر از رسانه‌ها، هواداران تیم‌ها و خسته نباشید به همه مربیان، دست اندرکاران و بازیکنان تیم‌ها گفت: با توجه به اتفاقات رخ داده در نخستین هفته از نیم فصل جدید مسابقات لیگ برتر لازم می دانم جهت روشن شدن اتفاقات داوری این بازی‌ها به چند نکته اشاره داشته باشم.

وی ادامه داد: بی تردید کمیته داوران و فدراسیون فوتبال با وسواس دو چندانی نسبت به آماده سازی داوران و قضاوت آنها متمرکز است. با برگزاری دوره دانش افزایی نیم فصل، داوران لیگ با پشت سر گذاشتن تست آمادگی جسمانی و همچنین تحلیل بازی‌های دور رفت وارد مسابقات نیم فصل دوم شدند.

رییس کمیته داوران افزود: متاسفانه در بازی‌های هفته قبل اشتباهات داوری در بازی مس رفسنجان و نساجی مازندران رخ داد، به طورریکه نتیجه بازی با رفتار داوران تغییر کرد. شخصا بیشترین ناراحتی را از هر اشتباه تاثیرگذار دارم. هر داوری در هر بازی در نیم فصل دوم اشتباهی تاثیرگذار داشته باشد جریمه خواهد شد و با هیچ داوری در هیچ سطحی مماشات وجود ندارد.

عضو هیات رییسه فدراسیون ادامه داد: در بقیه بازی‌ها مانند دیدار هوادار و آلومینیوم اراک نیز داور یک پنالتی به نفع تیم هوادار گرفته است که البته داخل و یا بیرون بودن آن از محوطه جریمه به سختی قابل تحلیل است و حق را به داور می دهیم. در بازی تراکتور و گل گهر سیرجان با ادعای تیم تراکتور مبنی بر اینکه قبل از ضربه پنالتی گل گهر بازیکن گل گهر در وضعیت آفساید بوده است، با مشاهده فیلم های موجود به سختی می شود در اینباره اظهار نظر کرد، اما چنانچه این کمک داور هم در تشخیص خطا مرتکب اشتباهی شده باشد، طبق قوانین داوری صرفا در تشخیص آفساید اشتباه کرده است و این صحنه یک حرکت تاثیرگذار در بازی نیست و در ادامه در منطقه جریمه، بازیکن تراکتور مرتکب جریمه پنالتی شده است.

وی گفت: با عنایت به گزارش و نمرات ناظران داوری کشور، در سایر بازی‌ها مشکلی وجود نداشته است. یادآوری می کنم اولین شخصی که به اشتباه داوران ورود می کند خودم هستم و از بابت قضاوت بعضا نامتعارف داوران واقعا ناراحت می‌شوم. در پایان به همه مربیان ، بازیکنان و دست اندرکاران تیم‌هایی که به هر طریق از داوری متضرر می شوند تاکید دارم که هیچ مصاحبه و رفتار تند و گاهی بی احترامی در رابطه با این قشر زحمت کش قابل پذیرش نیست و کمیته داوران تلاش می کند نسبت به چینش داوری بازی‌ها حساسیت و وسواس بیشتری به خرج دهد.

افشاریان در پایان گفت: بار دیگر از زحمات تمام کسانی که صادقانه برای فوتبال زحمت می کشند تشکر می‌کنم.

257
قاب خاطرات
257
گزارش تصویری
257
ویدئوها
257
آخرین اخبار

تمام توجه نوجوانان ایران به فلسطین معطوف شد

بازی با لبنان تجربه خوبی برای ما شد/ برد فلسطین سرسخت مسیر صعود را هموار می‌کند

گزارش تصویری: دیدار ایران و ترکمنستان

پیروزی ملی پوشان ایران برابر ترکمنستان

مهاجرانی: دیدار برابر پاناما تجربه ارزشمندی بود/ برابر ایتالیا با تمرکز باید به میدان برویم

تصاویری از تمرین بدنسازی بازیکنان در سالن جیم

محمودی: با تمام وجود برای صعود می‌جنگیم

جعفری: بازی ازبکستان فرصتی ارزشمند برای شناخت‌ نفرات تازه وارد است

دریافت مدرک پرولایسنس مربیگری توسط بانوی ایرانی

اعلام نتایج رقابتها پس از اتمام دور دوم مرحله گروهی

257
پربازدیدترین ها

رئیس فدراسیون خبر داد؛کشف استعداد از مدارس آغاز می شود

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ یک

بازی‌های تیم ملی نوجوانان پخش زنده می‌شود

روزنامه فدراسیون/شماره۲۵۴

برتری قاطعانه نوجوانان ایران مقابل چین تایپه در گام نخست

ترکیب تیم ملی ایران مقابل چین تایپه

تساوی ایران مقابل لبنان در گام دوم

نقش پررنگ VAR در بازی استقلال و پادیاب خلخال تایید شد

ویدیو: صحبت‌های بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان پیش از دیدار مقابل برزیل

257
257