تعداد بازدید: ۱۵۲۷
کد خبر: ۱۴۷۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۷

حسین عبدی مهمان ویژه باشگاه پیکان

سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۱۷سال ایران امروز مهمان باشگاه پیکان بود.

حسین عبدی مهمان ویژه باشگاه پیکان

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسین عبدی به دعوت مدیرعامل باشگاه پیکان ظهر امروز در دفتر پیکان حضور پیدا کرد و با اعضای هیات مدیره و مسئولان آکادمی دیدار و گفت‌وگو داشت.
حمید عباسی مدیرعامل باشگاه در این جلسه گفت: بحث آکادمی برای من بسیار اهمیت دارد و برنامه‌ریزی کاملی در این مورد دارم. البته به مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو هم وعده دادیم که عملکرد مطلوبی در آکادمی داشته باشیم. در جهت ارتقای کار و فعالیت‌های فنی، قصد داریم در فوتبال پایه کشور اثربخش باشیم و استعدادهای بیشتری را به لیگ برتر یا تیم‌های ملی هدیه کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۱۷سال ایران با اشاره به اهمیت فوتبال پایه و فعالیت‌های باشگاه پیکان در این زمینه تاکید کرد: ما به دنبال سازندگی و آموزش فوتبال به نسل بعدی هستیم به همین خاطر تصمیم گرفتم در کنار استعدادیابی، همراه باشگاه‌های فوتبال و آکادمی‌ها باشم تا روند معرفی استعدادها با سرعت بیشتری پیش برود.
عبدی افزود: من همیشه برای کشف و پرورش بازیکنان مستعد آماده‌ هستم و از همه در این مسیر کمک می‌‍طلبم. برای این امر، تلاش کردم مسافرت‌های پیاپی داشته باشم و به شهرهای مختلف و گوناگونی سر زدم. یک بخش کار ما با بازیکنان است. باید آنها را کشف کنیم و سپس مراقب‌شان باشیم اما بخش دیگر، همکاری با باشگاه‌ها و آکادمی‌هاست. البته هرگز با باشگاه پیکان مشکلی نداشتیم و سطح همکاری بالایی بین ما در جریان است. من چشم‌انداز خوبی برای این باشگاه متصور هستم.
وی گفت: برخی در فوتبال پایه فقط به دنبال قهرمانی هستند اما کسب قهرمانی در فلسفه کار فوتبال پایه بی‌معناست. من از بین 16 هزار بازیکن توانستم یک تیم ملی خوب ببندم که اکثر بازیکنان دو سال بعد، اسکلت فوتبال ایران را تشکیل خواهند داد. من به باشگاه پیکان آمدم تا به یکدیگر کمک کنیم و بهترین‌ها را به فوتبال ایران بدهیم. قطعا باشگاه‌های دیگر هم چنین خواسته‌ای دارند زیرا قصد ما کمک به فوتبال است.

ابراهیم شکوری عضو هیات مدیره و قائم مقام ورزشی باشگاه نیز در این مورد تاکید کرد: ما همیشه حامی تیم ملی در همه رده‌ها هستیم اما یکسری موارد به چشم می‌خورد که باید اصلاح شود. این مسائل، مبانی فکری بازیکنان را تشکیل می‌دهد و فکر می‌کنم با همکاری همه باشگاه‌ها، قابل حل است. نباید بازیکنان به این بهانه که ملی‌پوش هستند، کار در باشگاه را فراموش کنند و یا به بهانه کار در باشگاه خود، به تیم ملی نروند. این روند باید از بین برود.

حسین عبدی، سرمربی زیر ۱۷سال کشورمان درپایان گفت: ما اگر به فکر اقتصاد فوتبال هستیم، باید اجازه بدهیم تا بازیکنان مستعد در تیم‌های بزرگسال بازی کنند. مراقبت از شخصیت و شکل فوتبال بازیکنان نوجوان بسیار اهمیت دارد. تمرین سخت در کنار ریکاوری جسمی و روانی، اثر زیادی بر پیشرفت بازیکنان دارد. از طرفی، صد جلسه تمرینی به اندازه یک بازی فوتبال نیست. ما در مسائل فنی و اجتماعی باید با بازیکنان کار کنیم و این وظیفه بر دوش بنده به عنوان سرمربی تیم ملی و همه باشگاه‌ها و آکادمی‌ها است.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان زیر ۱۱۷سال دختران

برگزاری تمرینات ملی پوشان جوان زیر نظر شریف

وزیر ورزش و جوانان: جوانگرایی در فوتبال استمراری باشد نه بصورت پوست‌اندازی/ فوتبال باید در استفاده از هوش مصنوعی پیشرو باشد

تاج: چالش‌های تیم امید را مطرح کردیم

اعلام دو رای کمیته وضعیت بازیکنان

اردلان 28 بازیکن را به اردو دعوت کرد

حسین‌نژاد: هیچ رقیبی ضعیف نیست؛ با روان‌خواه به افتخارآفرینی امیدواریم

تمرین تیم ملی فوتسال جوانان در سالن مرکز ملی

صحبت های سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان بانوان

روزنامه فدراسیون/ شماره 155

پربازدیدترین ها

اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر

دیدار دوستانه شاگردان اردلان در مرکز ملی فوتبال

اعلام زمان قرعه کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر

اعلام برنامه نیم فصل اول لیگ برتر فوتسال

گزارش تصویری تمرین تیم ملی فوتبال جوانان بانوان

به احترام مرضیه جعفری؛ شمایل واقعی رنج و گنج!

گزارش تصویری از برگزاری بازی درون اردویی تیم ملی زیر ۲۰ سال بانوان

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان زیر ۱۱۷سال دختران

روانخواه 30 بازیکن را به اردو فرا خواند

کاروان تیم ملی فوتبال بانوان میهمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در امان