تعداد بازدید: ۳۱۲۱
کد خبر: ۱۸۹۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

دکترسیدالحسینی: وضعیت دو بازیکن ملی‌پوش خاتون بم رو به بهبود است

رییس کمیته پزشکی فدراسیون درباره وضعیت دو بازیکن ملی پوش خاتون توضیحاتی را ارائه کرد.
دکترسیدالحسینی: وضعیت دو بازیکن ملی‌پوش خاتون بم رو به بهبود است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دکتر سعید سیدالحسینی درباره آخرین وضعیت جسمانی دو فوتبالیست ملی پوش تیم خاتون بم کرمان که در یک سانحه رانندگی مصدوم شده‌اند، گفت: روند درمان آنان رو به بهبودی است. وضعیت بهناز طاهرخانی نسبت به روزی که سانحه تصادف رخ داد و مغزش آسیب نسبتا جدی دید شرایط بهتری دارد و ضریب هوشی به سمت بهتر شدن رفته است.

وی در ادامه افزود: بهناز طاهرخانی در ابتدای ورود به بیمارستان خون ریزی مغزی داشت ۲ سی تی اسکن از وی گرفته شده بود که وضعیت وی امروز بعد از گرفتن سی تی اسکن کنترل نسبت به روز اول مراجعه به سمت بهترشدن رفته است. میزان خون ریزی وی در حال کم شدن و جذب خون در حال افزایش است.

وی با اشاره به اینکه بالاترین ضریب هوشی برای یک فرد عدد ۱۵ است عنوان کرد: زمانی ضریب هوشی فرد از ۱۲ بالاتر باشد یعنی شرایط خوبی دارد و ضریب هوشی طاهرخانی بین ۱۳ و ۱۴ متغیر است زیرا خون ریزی به صورت کامل جذب نشده و مقداری اثر فشاری در مغز وجود دارد. طاهرخانی از لحاظ تنفسی و قلبی و همچنین معاینات داخلی و خون ریزی داخلی تاکنون مشکلی نداشتند و امیدواریم که در آینده هیچ اتفاق بدی رخ ندهد.

وی درباره حالت خواب الودگی که قبلا بهناز طاهرخوانی داشت توضیح داد: خواب الودگی وی بهتر شده و به دلیل اینکه یکسری دارو دریافت می کند بیمار به سمت خواب الودگی می رود و برای ما جذب خون ریزی مغزی بیمار مهم است که خوشبختانه در سی تی اسکن روند جذب خون مشاهده شده است.

رییس کمیته پزشکی فدراسیون تصریح کرد: طاهرخانی یک شکستگی در مهره اول گردنش دارد و بعد از اینکه روند خون ریزی مغزی بیمار پایدار شد طبق مشورت با اساتید جراحی اعصاب به سمت درمان و ترمیم شکستگی مهره گردن می رویم .

دکتر سیدالحسینی عنوان کرد: این بیمار به دلیل اینکه از وضعیت جسمانی و سلامتی خوبی برخوردار بوده و همچنین بدن قوی داشته سرعت ترمیم مغزش نیز بیشتر از یک فرد عادی است و روند درمان بهتر و سریعتر پیش می رود . طاهرخانی شکستگی خیلی بدی در بدنش ندارد و استخوان کتف از پشت ترک جزیی دارد که در فاز دوم درمان قرار دارد.

وی درباره وضعیت جسمانی زهرا خواجویی نیز افزود: خواجویی نسبت به بهناز طاهرخانی وضعیت بهتری دارد و یک شکستگی در لگن دارد که طبق نظر پزشکان متخصص اورتوپد نیاز به عمل نیست و خودش قابل ترمیم و جوش خوردن است.

رییس کمیته پزشکی فدراسیون اظهارداشت: این فوتبالیست در مچ دست نیز شکستگی دارد که توسط پزشک گچ گرفته و آتل بسته اند همچنین در شانه چپ درد جزیی داشت که قرار شد عکس از شانه گرفته شود.

دکتر سیدالحسینی درباره انتقال بهناز طاهرخانی به بیمارستان دیگری گفت: تکان دادن طاهرخانی از نظر علمی و طبق نظر اساتید جراحی اعصاب درست نیست زیرا ریسک(خطر) بالایی دارد و شاید خون ریزی مجدد اتفاق بیفتد. وقتی شرایط به سمت بهبودی پیش می رود نباید ریسک کرد.

دکتر سیدالحسینی ادامه داد: پزشکان جراح مغز و اعصاب و ارتوپد این ۲ بیمار بسیار علمی کار کردند و پرسنل بیمارستان پاستور بم هم زحمات زیادی برای این این ۲ ملی پوش مصدوم کشیدند.

240
قاب خاطرات
240
گزارش تصویری
240
ویدئوها
240
آخرین اخبار

تصاویری از دیدار دو تیم فجرشهید سپاسی شیراز و مس رفسنجان

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان

تصاویری از دیدار تیم‌های چادر ملو اردکان و آلومینیوم اراک

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ دسته اول

حکیم:نمی توان واقعیت را تغییر داد؛ همه چیز عیان است

تصاویری از دیدار ملوان بندر انزلی و شمس آذر قزوین

تصاویری از دیدار تیم های گل گهر سیرجان و ذوب آهن اصفهان

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

اعلام داوران هفته هشتم لیگ برتر فوتبال بانوان

وفاق ملی برای سربلندی فوتبال ایران

240
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

توسلی: ما آماده ایم تا جهان را شگفت‌زده کنیم

قرعه کشی جام حذفی مرحله یک شانزدهم

گزارش تصویری از بازگشت تیم ملی فوتسال جوانان

گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی نوجوانان

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال بانوان با هیات فوتبال خراسان رضوی

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

اعلام محل برگزاری بازی تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

گفت و گو با سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان

بازگشت اعضای تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال به ایران

240
240