تعداد بازدید: ۱۴۷۱
کد خبر: ۲۲۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶

اعلام آرای کمیته استیناف

کمیته استیناف آرای خود را درباره پرونده های مطروحه صادر کرد.
اعلام آرای کمیته استیناف

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است:

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پارس جنوبی نسبت به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه (آقای هادی علیمی پزشک تیم پارس جنوبی )به سه جلسه محرومیت از همراهی تیم و 200 میلیون ریال جریمه نقدی بدلیل بدرفتاری در قبال داوران مسابقه در جریان مسابقه فوتبال ساحلی بین دو تیم فولاد هرمزگان و پارس جنوبی بوشهر صادر شده است با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده ، مستنداً به ماده 106 مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره ، عیناً تائید و اعلام می گردد . رای صادره قطعی است .

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی خوشه طلایی ثنا به طرفیت علی نظری نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 4 میلیارد و 400 میلیون ریال بابت باقیمانده دستمزد قرارداد فصل 1402-1401 و نیز مبلغ 95 میلیون و 920 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر شده است اولاً ابطال اجرائیه چک شماره 29448  به مبلغ دو میلیارد و 400 میلیون ریال توسط محاکم قضایی به لحاظ شرط مندرج در رسید تحویل چک در واقع تحقق جریمه های مالی ناشی از ادعای تجدیدنظرخواه در اقدام بازیکن به اعتصاب و غیبت در مسابقات وتمرینات می باشد که کمیته وضعیت بازیکنان نیز حکم بر بی حقی بازیکن در این مورد صادر کرده است و در خصوص هزینه اسکان نیز طبق ماده 3 قرارداد ، تهیه و هزینه اسکان بازیکن بر عهده باشگاه بوده است لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده ، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض ، دادنامه صادره ، عیناً تائید و اعلام می گردد این رأی قطعی است.

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی بوتا پارس ایرانیان به طرفیت باشگاه فرهنگی ورزشی تن تاک نسبت به رای کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن قرار رد دعوی تنفیذ فسخ قرارداد و مطالبه دو میلیارد ریال به عنوان غرامت ناشی از عدم ایفای تعهدات علیه تجدیدنظرخواه صادر گردیده است ملاحظه می شود دلیل و مدرک متقنی از سوی تجدیدنظرخواه ارائه نگردیده است لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده ، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض ، دادنامه صادره ، عیناً تائید و اعلام می گردد این رأی قطعی است.

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی خوشه طلایی ثنا به طرفیت علی حدادی فرد نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون ریال بابت دستمزد فصل ورزشی 1402-1401 و نیز پرداخت 106 میلیون و 825 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر شده است .اولاً دستمزد فصل 1402-1401 بازیکن 4 میلیارد ریال مورد توافق قرار می گیرد که حسب ادعای مطروحه از سوی بازیکن ، مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون ریال بلا وصول باقی مانده است ثانیاً اقاله قرارداد یعنی بعد از دوره فصل 1402-1401 مانع از پرداخت دیون معوقه نیست و باشگاه نیز دلیلی بر پرداخت محکوم به ارائه نکرده است لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده ، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض ، دادنامه صادره ، عیناً تائید و اعلام می گردد این رأی قطعی است.

*در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی هوادار به طرفیت حسین صادقی نسبت به رأی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت 7 میلیارد و 435 میلیون ریال بابت دستمزد قرارداد و نیز پرداخت 283 میلیون و 645 هزار و 250 ریال بابت هزینه دادرسی در حق تجدیدنظرخوانده صادر شده است .تجدیدنظرخواه به شرح لایحه تقدیمی با احتساب 50 میلیون ریال بابت بیمه تکمیلی و نیز 13 میلیون و 914 هزار ریال بابت درمان در کلینیک ورزشی اعلام می دارد مبلغ 7 میلیارد و 189 میلیون و 85 هزار و 600 ریال بدهکار است علی ایحال چون حق عضویت فدراسیون سه درصد می باشد و سهم بازیکن برابر با 510 میلیون ریال می شود لذا با کسورات مندرج در دادنامه و ملاحظات پرونده با اصلاح رقم محکوم به از 7 میلیارد و 435 میلیون ریال به 7 میلیارد و 433 میلیون و 535 هزار و 600 ریال، مستنداً به ماده 17 آئین دادرسی کمیته وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ، دادنامه صادره با اصلاحات مذکور تائید و اعلام می گردد این رأی قطعی است.

275
قاب خاطرات
275
گزارش تصویری
275
ویدئوها
275
آخرین اخبار

پایان اردوی انتخابی تستی آذرماه برای تیم ملی جوانان

ابلاغیه کمیته اخلاق فوتبال برای سعید کریم‌آذر

صدور دستور موقت کمیته انضباطی

ابلاغیه کمیته اخلاق

بیانیه کمیته انضباطی 

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس

اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی

اعلام رای رانضباطی

سفر نماینده رئیس فدراسیون به استان کرمان

بازی دوستانه تیم ملی امید و آلومینیوم لغو شد

275
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

قضاوت داور و کمک داور ایرانی در دیدار فینال تایلند و ویتنام

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

گزارش تصویری دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا

گزارش تصویری از برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری فوتسال با ارکان قضایی فدراسیون فوتبال

تاج: ناصر حجازی تا همیشه زنده است

275
275