تعداد بازدید: ۱۶۵۹
کد خبر: ۲۳۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸

آغاز فصل جدید همکاری‌های فدراسیون فوتبال و وزارت آموزش و پرورش 

تیم ملی فوتسال دانش‌آموزی ایران با حمایت فدراسیون فوتبال به مسابقات جهانی می‌رود.

 
 
به گزارش سایت رسمی فدارسیون فوتبال،  در نشستی با حضور احسان اصولی رئیس کمیته فوتسال، شهامت عباسی نایب رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزشی، حسین شمس مشاور معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش، احسان محمدی رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی، بهزاد آزاد رئیس دپارتمان فوتسال، احسان کامیانی دبیر سازمان لیگ فوتسال و ابراهیم شعبانیان کارشناس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال در خصوص آغاز فصل جدید همکاری‌های فدراسیون فوتبال و وزارت آموزش و پرورش بحث و بررسی شد. 
 
در ابتدای این نشست، احسان اصولی ضمن استقبال از ایجاد فرصت‌های جدید همکاری گفت: فدراسیون فوتبال آماده است ظرفیت‌های خود برای ارتقای کیفیت لیگ دانش‌آموزی و زمینه‌سازی به منظور شناسایی همه استعدادها را به میدان بیاورد و این نگاه را نه تنها یک مقوله حرفه‌ای و در حوزه قهرمانی، بلکه نگرشی در راستای مسئولیت اجتماعی خود می‌داند.
 
حسین شمس نیز با اشاره به تجارب گذشته گفت:  مسابقات فوتسال دانش‌آموزی سال آینده در کشور برزیل برگزار خواهد شد و موضوع برگزاری لیگ دانش‌آموزی و نحوه استعدادیابی و حمایت فدراسیون فوتبال از این مسابقات می‌تواند یک هم‌افزایی مثبت در ورزش کشور ایجاد کند.
 
شهامت عباسی نایب رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز افزود: قریب به 500 هزار دانش‌آموز در مقطع متوسطه مشغول به تحصیل هستند که 50 هزارنفر از این گروه در مسابقات فوتسال مدارس و مناطق شرکت می‌کنند. بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته ما آماده هستیم مسابقات کشوری را به صورت منطقه‌ای و سپس متمرکز بین 448 دانش‌آموز پسر برگزار و در نهایت تیم ملی دانش‌آموزی  را برای اعزام به مسابقات جهانی اعزام کنیم. متولدین 87/10/12 مشمول این برنامه می‌شوند.
آغاز فصل جدید همکاری‌های فدراسیون فوتبال و وزارت آموزش و پرورش 
 
حضور کادر فنی تیم‌های ملی پایه در مسابقات، اعزام استعدادیاب، همکاری روسای کمیته‌های فوتسال استانی، مشاوره در خصوص نحوه برگزاری مسابقات و برگزاری کلاس‌های دانش‌افزایی در حاشیه برگزاری این مسابقات از جمله اقداماتی است که فدراسیون فوتبال آمادگی خود را برای انجام آن اعلام کرد.
 
از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش که سابقه اعزام تیم ملی دانش‌آموزی و کسب عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی را در کارنامه دارد، آمادگی خود را برای تشکیل تیم ملی نوجوانان (زیر 17 سال) تحت نظارت و مدیریت فدارسیون فوتبال اعلام کرد.
 
در پایان این نشست مقرر شد طرفین پس از جمع‌بندی نظرات و بررسی ظرفیت‌های متقابل زمینه را برای عقد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان وزیر آموزش و پرورش و رئیس فدارسیون فوتبال فراهم آورند.
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری برگزاری تست آمادگی جسمانی داوران لیگ‌های کشوری

مظفر: آماده جدال با ابر قدرت ها می شویم

تصاویری از فستیوال پایه استان البرز با حضور ۲۴ تیم مدارس فوتبال مجاز

گفت و گو با بازیکنان تیم ملی فوتبال ساحلی در مجموعه پک مرکز ملی فوتبال

مصاف ملکه های ایران بابرزیل، ایتالیا و پاناما

تصاویری از تمرینات گروه اول انتخابی تیم ملی نوجوانان

قلعه‌نویی به امارات سفر کرد

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی نوجوانان

صانعی: با تیم زیر 17 سال به مصاف زیر 19 سال روسیه می‌رویم/ دنبال دفاع از اعتبار فوتسال هستیم + فیلم

قضاوت تیم داوری ایران در رقابت‌های سطح دو لیگ قهرمانان آسیا

پربازدیدترین ها

برگزاری قرعه کشی مسابقات آسیایی فوتسال جوانان بحرین

شهرداری بندرعباس قهرمان لیگ برتر فوتبال ساحلی بانوان شد

اعلام اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر

اعلام اسامی بازیکنان برای اردوی انتخابی تیم ملی نوجوانان

صعود مقتدرانه امیدهای ایران با پیروزی مقابل امارات

اعلام ترکیب تیم ملی امید ایران مقابل امارات

گزارش تصویری نیمه اول دیدار تیم های ملی ایران و ازبکستان

تصاویری از دیدار ماشین ایستا و پرسپولیس

اعلام ترکیب تیم ملی ایران برای فینال کافا ۲۰۲۵

گزارش تصویری از تیم ملی ایران قبل از شروع بازی با ازبکستان