تعداد بازدید: ۱۷۰۱
کد خبر: ۲۳۱۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲

مصوبه مهم فدراسیون فوتبال درباره آیین نامه مراقبت از کودکان

رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدارسیون فوتبال، تصویب آئین نامه «مراقبت از کودکان» را مهمترین مصوبه فدراسیون فوتبال عنوان کرد.

به گزارش سایت رسمی فدارسیون فوتبال، احسان محمدی با بیان این موضوع افزود: مهمترین سرمایه این کشور نه نفت و گاز و معادن و جنگل‌ها بلکه کودکان هستند، آنها آینده را می‌سازند و ایجاد فضایی که در آن محترم، در آرامش و توام با لذت رشد کنند یکی از وظایف اصلی ماست. فوتبال بزرگترین سرگرمی کودکان و نوجوانان است و باید آن را از هر صدمه‌ای برای کودکان پاک کنیم.

وی گفت: برابر آمارها بیش از 99 درصد کودکان فوتبال‌آموز، هرگز در سطح حرفه‌ای بازی نخواهند کرد، اما به عنوان شهروند در جامعه حضور خواهند یافت به همین منظور لازم است مراقب باشیم که آنها در فضای فوتبال از نظر روحی و جسمی صدمه‌ای نببینند. FIFA  سالهاست در پروژه‌ای تحت عنوان «مراقبت از کودکان» / Child safeguarding تلاش می‌کند در این خصوص گام‌های عملی بردارد و AFC نیز در استراتژی پنج‌ساله‌اش در بخش مسئولیت اجتماعی این موضوع را سرفصل اصلی قرار داده است.

محمدی با اشاره به تصویب «آئین‌نامه مراقبت از کودکان» در آخرین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: این یک گام بسیار ارزشمند و قابل تحسین است که برای اولین بار برداشته می‌شود. در واقع حالا ما در فوتبال صاحب سندی اختصاصی و قابل استناد هستیم که از این پس تمام هیئت‌های فوتبال کشور، باشگاه‌ها و مدارس فوتبال موظف هستند در این خصوص اقدامات عملی انجام دهند. این اقدام هیئت رئیسه را به شخصه یکی از مهمترین مصوبات چندساله اخیر در فدراسیون فوتبال می‌دانم. 

وی افزود: در دو سال گذشته از سوی دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال برای بیش از 1000 خانواده و مربی فوتبال در چند استان کارگاه‌های آموزشی با محوریت مراقبت از کودکان برگزار کردیم، از همه کسانی که در این حوزه همدلی کردند سپاسگزارم اما به صورت جدی نیاز به کار، افزایش و ارتقای آگاهی و ساختارسازی هستیم و فدراسیون فوتبال با کمک کمیته‌های مرتبط به زودی در این خصوص گام‌های اجرایی برمی‌دارد.

 

مصوبه مهم فدراسیون فوتبال درباره آیین نامه مراقبت از کودکان

 

مصوبه مهم فدراسیون فوتبال درباره آیین نامه مراقبت از کودکان

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی دغدغه پیشرفت فوتبال را دارند

تصاویری از مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

برگزاری مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

تاج: تلاش ما کسب بهترین نتیجه است

ترکمان: به تاریخ‌سازی در جام جهانی باور داریم/ سال‌ها تلاش، اشک و لبخند پشتِ موفقیت‌های ماست

مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتسال بانوان در ساختمان اداری مرکز ملی برگزار شد

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت سوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت دوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش زنده مسابقات لیگ برتر (قسمت اول)

همه آنچه در مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر فوتسال بانوان گذشت 

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران روز نخست در هفته اول لیگ برتر

گفت و گو با محسن حکیم و موعود بنیادی فر در خصوص برگزاری سمینار تخصصی استاندارسازی و ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر

اعلام محل برگزاری دیدار دو تیم تراکتور و استقلال از هفته اول لیگ برتر

روانخواه 26 بازیکن را به اردوی تدارکاتی دعوت کرد

اعلام آرا دستور موقت کمیته اخلاق

پسران فوتسال در راه روسیه

اعلام مصوبات کمیته داوران برای قضاوت در لیگ یک و دو

مهینی 30 بازیکن را به اردو فرا خواند

اعلام آرای کمیته وضعیت

کریمی: مصوبه هیات رییسه بی‌سابقه است؛ توجه خاصی به تیم امید است