- رئیس فدراسیون: خوزستان موتور محرک فوتبال کشور است
- گزارش تصویری مجمع عمومی سالیانه هیات فوتبال استان خوزستان
- نتایج جام جهانی میماند، دعواهای ما نه!
- جنتلمن فوتبال ایران کنار ماست
- شجاعی: بهترین هدیه عمرم را گرفتم
- کامیانی: دو دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال با عراق نهایی شد
- پیام تسلیت
- اسبقیان: امروز زمان تضعیف تیم ملی نیست؛ از سعه صدر تاج متشکرم
- شمسایی ۲۰ ملیپوش را به اردو فراخواند
- حریف نمایندگان ایران مشخص شد
- بازیکن بین دو عشق: باشگاه یا تیم ملی؟
- امینهبرازجانی: نقاط ضعف و قوت فیلیپین را آنالیز کردهایم
- هشدار برای رعایت اخلاق؛ هیس! اینجا خانواده نشسته است!
- فرصتی تاریخی برای تیم ملی فوتبال بانوان
- اعلام اسامی داوران دو بازی معوقه از دور رفت لیگ برتر
دیدار تمام فوتبالی با استاندار مازندران

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، صبح امروز مهدی تاج رئیس فدراسیون با همراهی علی رجبی، مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، طهمورث حیدری عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و رحیم درزی خلردی رئیس هیات فوتبال مازندران با حضور در استانداری مازندران با مهدی یونسی دیدار کردند.
در این دیدار صبحگاهی مهدی تاج ضمن تبریک به یونسی استاندار جدید مازندران برای وی در این منصب بهترینها را آرزومند شد.
رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه ضمن تاکید بر گستردگی و ظرفیت بالای فوتبال در مازندران، خواستار توجه ویژه استاندار به این رشته جذاب شد.
تاج با تاکید بر اهمیت ساخت خانه تخصصی فوتبال مازندران بیان داشت: ساختمان هیات تخصصی فوتبال مازندران یک پروژه بسیار ارزشمند است و شاید در کشور بینظیر باشد که با همت عزیزان هیات فوتبال استان و آقای درزی در حال احداث است و نیاز به توجه ویژه همه مسئولین استان به ویژه جناب آقای استاندار دارد.
این دیدار تمام فوتبالی که با برنامهریزی هیات فوتبال مازندران صورت گرفت، نخستین دیدار استاندار مازندران با مسئولین ارشد فوتبال کشور و استان بود.
لازم به ذکر است، مهدی یونسی در بدو مسئولیت خود در استانداری مازندران، با حضور در ورزشگاه وطنی قائمشهر از نزدیک نیز دیدار نساجی مازندران را نظاره کرد.




