تعداد بازدید: ۲۲۱۰
کد خبر: ۲۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷

ارزیابی سرپرست کمیته داوران درباره قضاوت دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر

سرپرست کمیته داوران به ارزیابی عملکرد داوران در دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر پرداخت.

ارزیابی سرپرست کمیته داوران درباره قضاوت دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر

اسماعیل صفیری در گفت‌وگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال درباره قضاوت دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال، اظهار کرد: در بازی استقلال تهران و استقلال خوزستان اعلام پنالتی اول به سود تیم میزبان به دلیل تخلف هند، کاملا درست بود و VAR هم این تصمیم را تایید کرد. در صحنه پنالتی دوم استقلال تهران نیز بازیکن مدافع با زانوی خود به پشت پای مهاجم ضربه زده و منجر به سرنگونی بازیکن حریف شد‌‌. از آنجایی که این خطا داخل محوطه انجام شد، پنالتی کاملا محرز است.

وی افزود: از انجاییکه ۲ بازیکن برای تصاحب توپ جدالی نداشتند، کارت قرمز به دلیل سلب فرصت آشکار گلزنی کاملا صحیح بود.

سرپرست کمیته داوران اضافه کرد: در بازی فولاد و پرسپولیس نیز پنالتی که با ورود VAR اعلام شد، کاملا درست بود زیرا دست مدافع میزبان در شرایط غیر طبیعی قرار داشت و مرتکب تخلف هند شد. در صحنه منتهی به گل پرسپولیس نیز تمام‌ توپ از تمام خط نگذشت و این صحنه را نیز VAR چک کرده و مورد تایید قرار داد‌. به همین دلیل گل سالم بود.

صفیری تصریح کرد: در بازی شمس آذر و سپاهان اعلام و تکرار پنالتی توسط VAR کاملا درست بود‌. مردود کردن گل تیم شمس آذر نیز به دلیل هند مهاجم درست بود‌. در کل عملکرد داور و تیم VAR، مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در بازی گل‌گهر و نساجی، اخطار دوم به سیامک نعمتی به دلیل بی‌پروایی او کاملا درست بود. در صحنه‌ای هم که تیم نساجی اعتقاد دارد پنالتی رخ داده به وضوح مشخص است که دروازه‌بان برای مشت کردن توپ بیرون می‌آید و در ابتدا با هم تیمی‌اش برخورد دارد که در زمان زمین خوردن پایش به سر بازیکن نساجی برخورد داشت که کاملا اجتناب‌ناپذیر است. این صحنه هم خطایی نبود.

سرپرست کمیته داوران عنوان کرد: در بازی ذوب آهن و خیبر عملکرد تیم داوری و VAR مطلوب بود. یک صحنه مشکوک به پنالتی داشتیم که قطعا خطایی صورت نگرفت زیرا بازیکن مدافع توپ را زد و در ادامه توپ به دست مهاجم برخورد داشت‌. 

صفیری گفت: در بازی تراکتور_ هوادار و چادرملو_ ملوان نیز تیم داوری عملکرد مطلوبی داشت. امیدواریم داوران در نتایج اثرگذار نباشند.

ارسال نظر
285
قاب خاطرات
285
گزارش تصویری
285
ویدئوها
285
آخرین اخبار

صدور آرای کمیته استیناف

کامیانی: دو دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال با عراق نهایی شد

زارع: در سخت‌ترین گروه هستیم اما ما ایرانیم/ می‌خواهیم پرچم کشورمان را در جام ملت‌ها بالا ببریم

با تو هستم در غم و شادی،ایران

واکنش احساسی نایب رئیس بانوان فدراسیون به پخش کلیپ مرحوم منصور پورحیدری هدیه ویژه فدراسیون

پیام تسلیت

برگزاری سی‌وسومین مجمع عمومی فدراسیون فوتبال/ تصویب گزارش عملکرد، صورت‌های مالی و آیین‌نامه شفافیت مالی

گزارش تصویری از مجمع عمومی عادی فدراسیون فوتبال

گفت و گوی آسمانی با منصور پورحیدری

تاج: تیم ملی می‌تواند به دور دوم جهانی صعود کند/ با تلاش جمعی می‌توان به دست‌آوردهای ماندگار رسید

285
پربازدیدترین ها

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

سه رای لیگ دسته اول فوتسال اعلام شد

برگزاری نخستین تمرین صبحگاهی تیم ملی فوتبال بانوان با محوریت مرور تمرینات تاکتیکی

اعلام اسامی داوران دو بازی معوقه از دور رفت لیگ برتر

اعلام آرای استیناف

به یاد نیما نهاوندیان: تو نیستی که ببینی

اعلام رای دیدار چادر ملو و تراکتور

قدم اول ایران برای جام ملت‌های فوتسال آسیا: معرفی ۲۵ بازیکن

این الماس‌ها را کشف کنیم

285
285