تعداد بازدید: ۱۱۶۱
کد خبر: ۲۵۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
دیگر در آسیا هیچ تیمی ضعیف نیست/ ملی پوشان کار آسانی برای تکرار قهرمانی در آسیا ندارند

شمس: منتظر درخشش دختران ایرانیم

پیشکسوت فوتسال گفت: تیم ملی فوتسال بانوان در رقابتهای جام ملتهای آسیا کار آسانی نخواهد داشت و دیگر نمیشود تیمی را دست کم گرفت.

شمس: منتظر درخشش دختران ایرانیم

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسین شمس، پیشکسوت فوتسال درباره حضور تیم ملی بانوان ایران در رقابتهای جام ملتهای آسیا در چین گفت: با درایت فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتسال بانوان یک سفر خوب به تایلند داشت و سه دیدار تدارکاتی را برگزار کرد. در این تورنمنت بازیکنان نتایج قابل قبولی داشتند.هیچ گلی را دریافت نکردند و به نظرم از لحاظ ساختار دفاعی فوق العاده بودند.

وی ادامه داد: تا جایی که می دانم اکنون با شروع تمرینات، کادر فنی تیم برای بازیکنان تاکتیک های حمله را در نظر گرفته تا در این فاز نیز تیم یکدست و برای دیدارهای مهم و سخت پیش رو آماده شود. من به این تیم بسیار امیدوارم. قبل از تورنمنت تایلند شاید کمتر کسی باورش می شد که ایران بتواند سه سهمیه آسیا را بگیرد اما با عملکردی که تا کنون از خود به جای گذاشته می توان امیدوار به کسب سهمیه جام جهانی بود.

وی درباره همگروه ایران با ویتنام، فیلیپین و هنگ کنگ گفت: بر عکس چیزی که همگان فکر می کنند در گروه آسانی قرار داریم باید بگویم گروهمان بسیار سخت است. دیگر در آسیا هیچ تیمی ضعیف نیست و ملی پوشان کار آسانی برای تکرار قهرمانی در آسیا ندارند.

شمس گفت: فیلیپین میزبان جام جهانی است و بدون اینکه عنوان  اول تا سوم را کسب کند سهمیه جام جهانی را دارد، از چند بازیکن آمریکایی بهره می برد و بسیار قوی است. باید برای این تیم برنامه ویژه ای داشته باشیم تا مقابلش بهترین نتیجه را بگیریم. تیم ویتنام همیشه خوب بوده و بازی مقابل این تیم آسیای شرقی نیز آسان نخواهد بود. برابر هنگ کنگ بدون شک با نتیجه خوبی پیروز خواهیم شد. بر همین اساس برای دو بازی مهم مقابل ویتنام و فیلیپین باید حتما آنالیز دقیقی داشته باشیم.کار ما برای سهمیه گرفتن بسیار دشوار است.

وی بیان کرد: اگر به عنوان تیم اول از گروه خود بالا رویم یا به تیم تایلند یا ژاپن می خوریم که بازی بسیار سختی خواهد بود. هر بازی برای تیم ها در تورنمنت بزرگ آسیا حکم فینال را دارد.

شمس در پایان گفت: کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان از مشاوران خوبی بهره می برد. بهترین بازیکن و دروازه بان و حتی خانم گل مسابقات در آسیا از ایران در دو دوره قبل بودند که اکنون در کنار جوان ترهای تیم هستند. یکسری بازیکن  جوان نیز داریم که کاملا آماده اند تا به تیم کمک کنند. فدراسیون نیز همانند همیشه کمال پشتیبانی را داشته و همه ما منتظر درخشش دختران ایرانیم. برای این تیم در مسیر سخت پیش رو آرزوی موفقیت دارم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

ما دختران فوتبال ایرانیم

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی امید

ریکاوری بازیکنان تیم ملی در دوبی

تمرین ریکاوری تیم ملی نوجوانان با حضور عضو هیات رئیسه و مدیرفنی فدراسیون

ملی‌پوشان به امارات رسیدند/ استارت تیم ملی در دوبی از امشب

برگزاری قرعه کشی مرحله سوم جام حذفی

اعلام زمان و محل برگزاری یک مسابقه از هفته هفتم لیگ برتر

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال بانوان

اعلام زمان و محل برگزاری چهار مسابقه از هفته هشتم لیگ یک

اعلام اسامی محرومان هفته هشتم لیگ یک

پربازدیدترین ها

تاج:آنالیز دقیق و علمی عملکرد داوران لیگ های مختلف به استحضار افکار عمومی برسد

تمرین تاکتیکی شاگردان احمدی پیش از اولین بازی دوستانه

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل روسیه

اعلام زمان قرعه کشی مرحله سوم جام حذفی

شکست ایران از روسیه در ورزشگاه پر از تماشاگر حریف

آغاز تمرینات تیم ملی فوتسال بانوان

گزارش تصویری تمرین تیم ملی ایران

فوتوشوت های جذاب تیم ملی در مجموعه پک

ورود اعضای تیم ملی ایران به اردوی مهرماه

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی (آلبوم شماره ۲)