- ترسیم چشمانداز قهرمانی در تورنمنت هند
- تیم ملی فوتبال بانوان وارد تهران شد
- برگزاری تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از ديدار برابر نپال
- ایران قهرمان تورنمنت سه جانبه هند شد
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر نپال
- جعفری: بازیکنانم با غیرت و تمرکز بالا جنگیدند
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر هند
- پیروزی شاگردان جعفری برابر هند
- محک بین المللی شاگردان جعفری در سرزمین هفتاد دو ملت
- 22 بازیکن اعزامی از سوی جعفری مشخص شد
- برادر و پسرم یار همیشگی من هستند؛ این افتخار آغاز فصلی تازه برای ماست
- برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به هند
- استقبال نایبرئیس فدراسیون در امور بانوان از مرضیه جعفری پس از کسب عنوان بهترین مربی زن آسیا
- برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
- مخدومی به اردوی تیم ملی فوتبال دعوت شد
جعفری: ملیپوشان برای سربلندی پرچم کشورشان در این بازی کولاک کردند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان پس از پیروزی پرگل 7 بر یک مقابل تیم ملی بوتان، در نشست خبری اظهار کرد: بازی بسیار خوبی بود و عملکرد بازیکنانم رضایتبخش و فوق العاده بود.
وی با اشاره به شناخت دقیق از بازیکنان تیم ملی بوتان گفت: پیشتر در رقابتهای جام باشگاههای آسیا، تیم باشگاهی خاتون بم مقابل نماینده بوتان بازی کرده بود و همین موضوع باعث شد شناخت مناسبی از ساختار تاکتیکی و نقاط ضعف این تیم داشته باشیم. از این فرصت استفاده کردیم و با آنالیز دقیق، برنامهریزی موثری برای این دیدار انجام دادیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان با تاکید بر رشد فنی تیم ملی بانوان نسبت به بازی نخست افزود: نسبت به دیدار اول عملکرد خیلی بهتری داشتیم و در تمام خطوط منسجمتر ظاهر شدیم. این نشانه خوبی است و امیدوارم این روند رو به رشد ادامه پیدا کند.
جعفری در پایان با تمجید از روحیه و انگیزه بازیکنان گفت: ملیپوشان برای سربلندی پرچم کشورشان در این بازی کولاک کردند با تعصب، تمرکز و تمام وجود جنگیدند. امیدوارم با همین انگیزه و تمرکز، بتوانیم به هدف نهایی دست پیدا کنیم.



