تعداد بازدید: ۱۵۰۳
کد خبر: ۳۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
چمنیان:حمایت فدراسیون از تیم های پایه ارزشمند است

نوجوانان و جوانان از تجربه تورنمنت های بین المللی استفاده کنند

سرمربی سابق تیم ملی نوجوانان ایران معتقد است تیم های ملی باید از فرصت حضور در تورنمنت ها و بازی های تدارکاتی به بهترین شکل استفاده کنند.
نوجوانان و جوانان  از تجربه تورنمنت های بین المللی استفاده کنند

عباس چمنیان در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال پیرامون وضعیت آماده سازی تیم های ملی فوتبال جوانان و نوجوانان همچنین حضور این تیم ها در چهار تورنمنت معتبر بین المللی گفت:به عنوان شخصی که سابقه هدایت تیم های ملی رده پایه را داشته ام باید بگویم هماهنگی و برنامه ریزی همچنین تامین اعتبارات لازم جهت حضور تیم ها در چنین تورنمنت هایی بسیار دشوار و در عین حال ارزشمند است. باید از فدراسیون فوتبال تشکر کرد که در سخت ترین شرایط ممکن این زمینه را فراهم کرده  که این حمایت واقعا ارزشمند است و  البته تیم های ملی باید از این موقعیت استفاده کنند.
چمنیان اضافه کرد:تیم ملی جوانان ما در تورنمنت روسیه حضور یافته که مسابقات بسیار خوبی بود و بعد از آن هم راهی کافا شده که امیدوارم در این رقابت ها نتایج مناسبی کسب کند. همچنین تیم نوجوانان ما در تورنمنت چین و کافا حاضر شد. امیدوارم کادر فنی و بازیکنان تیم ها از این فرصت های ارزشمند به بهترین شکل استفاده کنند ، از سویی تجربه لازم را برای حضور در مسابقات رسمی کسب کنند و از سوی دیگر بتوانند برنامه های آماده سازی مورد نظر خودشان را به بهترین شکل اجرا کنند. قطعا این تورنمنت ها درس های بسیار خوب و بزرگی برای هر دو تیم خواهد داشت.
وی در پایان گفت: بنده به عنوان عضو کارگروه نظارت بر تیم های ملی همچنان با افتخار در خدمت تیم های ملی و فدراسیون فوتبال همچنین کمیته های فنی و جوانان هستم. امیدوارم با تحولات خوبی که در این فدراسیون روی داده و حضور آقای اکبر محمدی در کمیته جوانان همچنین رویکرد نوین و متفاوت و برنامه های گسترده ایشان شاهد تغییرات مثبت و ارزنده ای در حوزه های مختلف و کسب نتایج مثبت با حمایت همه جانبه ریاست و دبیرکل محترم فدراسیون باشیم. فراهم نمودن بستر مناسب در این کمیته ها منجر به کسب نتایج ارزشمند در مسابقات آتی خواهد شد.

ارسال نظر
۲۸۱
قاب خاطرات
۲۸۱
گزارش تصویری
۲۸۱
ویدئوها
۲۸۱
آخرین اخبار

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های مس رفسنجان و پرسپولیس

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های شمس آذر و تراکتور

تصاویری از دیدار تیم های آلومینیوم اراک و ملوان بندر انزلی

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

قدم اول ایران برای جام ملت‌های فوتسال آسیا: معرفی ۲۵ بازیکن

دعوت از سخنگوی هیات مدیره  تراکتور به کمیته اخلاق

دعوت مدیر رسانه تیم تراکتور به کمیته اخلاق

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

امضای تفاهم نامه همکاری هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی و اداره‌کل آموزش و پرورش

اعلام داوران هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال بانوان

۲۸۱
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران ۵ بازی هفته پانزدهم لیگ برتر

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی امید برای اردوی امارات و جام ملت‌های آسیا

پیام تسلیت فدراسیون

قرعه کشی برای تعیین میزبان یک دیدار جام حذفی

تیر به سمت فوتبال!

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

اعلام علت عدم استفاده از VAR در دیدار مس رفسنجان و گل‌گهر

یک نفر شجاعت به خرج بدهد!

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ یک

۲۸۱
۲۸۱