فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۳۲۶۳
کد خبر: ۳۲۹۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳

برگزاری اختتاميه با شكوه ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور

 رییس فدراسیون فوتبال گفت:زير ساخت های ورزشگاه آزادی برای ميزبانی و حضور بانوان در بازی های تیم ملی فراهم شده است .

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،آخرين روز از مرحله نهايي ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور به ميزباني استان البرز و ورزشگاه دكتر شريعتي كرج با انجام دو ديدار و برگزاري جشني با شكوه پايان يافت.
در اولين ديدار دو تيم پايين جدول يعني سايپا مشهد و جويندي شاپور دزفول از ساعت ١٥:٣٠به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با نتيجه پنج بر دو به سود نماينده مشهد به پايان رسيد و اين تيم عنوان سومي اين مسابقات را كسب کرد.
در دومين ديدار دو تيم صعود كننده يعني هيات فوتبال استان البرز و آويسا خوزستان از ساعت ١٧:٤٥ به مصاف هم رفتند كه در نهايت اين ديدار با نتيجه پر گل ٦ بر ١ به سود نماينده خوزستان به پايان رسيد تا اين به عنوان قهرمان ليگ يك بانوان كشور و نماينده البرز به عنوان نايب قهرمان به ليگ برتر كشور صعود کنند.
در پايان اين ديدار جشن تجليل از تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان مسابقات با حضور رييس و اصفهانيان عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال، غفراني مدير كل ،شميراني معاون و بيات مسئول بانوان اداره كل ورزش و جوانان، بيك وردي رييس ،عبدلي دبير و ديگر مسئولين هيات فوتبال استان البرز با اهداي کاپ قهرماني و مدال به تیم هاي قهرمان و نايب قهرمان و اجراي مراسم آتش بازي در ورزشگاه دكتر شريعتي كرج برگزار شد.
در حاشيه اين مراسم بيک وردي رييس هيات فوتبال استان البرز ضمن عرض خير مقدم به حاضرين و تبريك به تيم هاي صعود كننده به ليگ برتر كشور گفت: بسيار خوشحاليم كه در اولين حضور بانوان البرزي در تاريخ فوتبال كشور ، اين تيم توانست جواز صعود به ليگ برتر فوتبال كشور را كسب نمايد و اميدواريم توانسته باشيم ميزباني شايسته در اندازه نام استانمان البرز بوده باشيم.
همچنین رييس فدراسيون فوتبال
نيز ضمن تقدير و تشكر از مسئولين هيات فوتبال استان البرز براي ميزباني شايسته از مرحله نهايي ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور و تبریک به تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان مسابقات گفت:
براي بانوان طراحي خيلي خوبي در بخش فوتبال ، فوتسال و فوتبال ساحلي خواهيم داشت و كارهاي مثبتي در حال انجام است.
وی افزود:زير ساخت هاي ورزشگاه آزادي براي ميزباني و حضور بانوان در بازی های تیم ملی فراهم شده است و در فوتبال توجه ويژه اي به آنها داریم.ما بهترین فوتسال آسیا را در بخش بانوان داریم و فوتبال بانوان ما نیز رو به رشد است و با برگزاری المپیاد و امر استعداد یابی منتظر روزی هستیم که در فوتبال بانوان نیز در بام آسیا قرار بگیریم. 
تاج در پايان ضمن تشكر مجدد از بيك وردي رييس هيات فوتبال البرز و ديگر همكارانشان گفت : همانطور كه ميدانيد البرز اين روزها فعالترين استان كشور در ورزش فوتبال است و اتفاقات فوتبالي زيادي در اين استان در حال رخ دادن است
من استان البرز را مركز ثقل و آينده فوتبال كشور ميدانم و شك ندارم در آينده اين استان از قدرتمند ترين استان های کشور خواهد بود.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

پیام تسلیت فدراسیون

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

گزارش تصویری سومین روز از تمرین تیم ملی فوتبال امید

تمرکز ملی پوشان بر روی انجام تمرینات تاکتیکی

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

جعفری: با تمام توان برای ایران می‌جنگیم

گزارش تصویری دومین روز از تمرین تیم ملی امید

پربازدیدترین ها

برگزاری نشست  برنامه های طرح و توسعه ای مرکز ملی فوتبال با حضور رئیس فدراسیون

گزارش تصویری اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید

تاریخ جدید شروع لیگ برتر و سوپرجام اعلام شد

دعوت 4بازیکن جدید به اردوی تیم ملی فوتبال امید

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

ویدئو/تا پای جان برای ایران

روشنک: با همراهی وتعامل هیات های استانی و باشگاه ها کیفیت مسابقات را ارتقا می دهیم

۴ بازیکن تیم ملی ایران در بین نامزدهای AFC در مسیر صعود به جام جهانی

تاج: این تشییع میلیونی نشانه حق بودن راه شهدای اقتدار وطن است

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان