فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۱۴۷۶
کد خبر: ۵۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸
باید در بهترین وضعیت روحی و جسمی بازی ها را آغاز کنیم

صیادمنش:با جدیت و انرژی که در تیم وجود دارد موفق می شویم

مهاجم تیم ملی فوتبال امید معتقد است ورود زودتر این تیم به تایلند موجب بالا رفتن کیفیت تمرینات و بهبود شرایط بازیکنان شده است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال اللهیار صیادمنش در خصوص آخرین شرایط تیم ملی فوتبال امید در سونگلا گفت:خوشبختانه وضعیت بسیار خوب و مطلوبی داریم. تمرینات به خوبی دنبال می شود و فاصله زیادی تا آغاز بازی ها نداریم. رفته رفته هماهنگی تیم بهتر می شود و آماده می شویم برای انجام بازی اول مقابل ازبکستان که برای ما بسیار حساس است.
مهاجم تیم ملی امید همچنین گفت: امیدوارم با توجه به شرایطی که داریم پیشرفت بچه ها بیشتر شود و به آمادگی 100% برسیم تا در بهترین وضعیت روحی و جسمی وارد بازی ها شویم. با همین جدیت و انرژی که در بازیکنان می بینم قطعا می توانیم موفق باشیم و نتایج خوبی کسب کنیم.
صیادمنش در پایان به حضور تیم امید ایران پیش از سایر رقیبان در سونگلا اشاره کرد و گفت:این مسئله اتفاق خیلی خوبی بود که به ما کمک کرد. بچه ها به شرایط آب و هوایی عادت کردند و این مسئله باعث شد کیفیت تمرینات بالاتر برود و حتی شرایط بازیکنان بهبود پیدا کند. امیدوارم از این موقعیت به خوبی استفاده کنیم و با آمادگی کامل وارد بازی ها شویم.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری از مراسم آماده سازی نذرواه فوتبال در مرکز ملی فوتبال

فردا؛برگزاری آئین سوگواری و مراسم نذرواره در مرکز ملی فوتبال

برگزاری مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان در مشهد مقدس

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتبال امید

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتسال بانوان

گفت و گو با مجتبی فخریان و محمدمهدی زارع بازیکنان تیم ملی فوتبال امید

حضور ملی‌پوشان فوتبال بانوان در حرم امام رضا (ع)

گزارش تصویری از ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

کاروان تیم ملی فوتبال بانوان راهی مشهد شد

پربازدیدترین ها

پیام تسلیت فدراسیون

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

گزارش تصویری اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

تاج: در مسابقات ساحل عاج شرکت می‌کنیم

گزارش تصویری سومین روز از تمرین تیم ملی فوتبال امید

برگزاری مراسم بزرگداشت فرماندهان و دانشمندان شهید و گرامیداشت شهدای ورزشکار در وزارت ورزش و جوانان

23 بازیکن به خط شدند

کاروان مقاومت در راه امان