تعداد بازدید: ۲۱۹۳
کد خبر: ۵۳۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱

اعلام آرای انضباطی فوتبال و فوتسال

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های حاضر در لیگ برتر فوتبال و فوتسال بانوان و آقایان صادر کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مسابقه تیم های فوتسال ملی حفاری ایران و مس سونگون در تاریخ 26 دی ماه برگزار و از سوی مصطفی طیبی، بازیکن تیم مس سونگون تخلفاتی مبنی بر اهانت به داور بازی رخ داد که منجر به اخراج وی شد. طیبی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 20 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.( این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و در خصوص جریمه نقدی قابل اجرا است)
حسین شیخ لاری، سرپرست تیم مس سونگون ، احد باغبان باشی، مربی تیم مس سونگون، بهزاد عبداله پور، تدارکات تیم مس سونگون به دلیل ورود به زمین و اعتراض شدید به داوران که منجر به اخراجشان شد، هر کدام منفردا به توبیخ کتبی محکوم شدند.
حامد نجفی، مدیرعامل تیم مس سونگون به دلیل ورود به زمین و اعتراض شدید به داوران که منجر به اخراجش شد وی به مدت 5 جلسه از همراهی تیم خود و ورود به استادیوم های ورزشی و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. .( این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و در خصوص جریمه نقدی قابل اجرا است)
تیم فوتبال ملی حفاری ایران نیز به دلیل فحاشی تماشاگرانش به بازیکنان تیم مقابل و پرتاب بطری آب به زمین بازی، به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
* مسابقه تیم های مس سونگون و تیم ملی حفاری اهواز در تاریخ 2 بهمن ماه برگزار و از سوی علیرضا عشیری ، بازیکن تیم مس سونگون و سینا ممبینی بازیکن تیم ملی حفاری تخلفاتی مبنی بر درگیری و رفتار غیر روزشی که منجر به اخراج هر دو شد، رخ داد. هر کدام از بازیکنان فوق منفردا به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
*کمیته انضباطی مصاحبه مهدی رحمتی، دروازبان تیم شهر خودرو علیه داوری را نشر اکاذیب تلقی کرده و منطبق با ماده 71 مقررات انضباطی، وی را به توبیخ کتبی محکوم کرد.
*دیدار تیم های هیات فوتبال البرز و پالایش گاز ایلام از سری رقابتهای لیگ برتر فوتبال بانوان برگزار و از سوی مریم ایراندوست ، مربی تیم هیات فوتبال البرز تخلفاتی مبنی بر رفتار غیر ورزشی و اهانت به داور و استفاده از الفاظ نامناسب به صورت مکرر رخ داد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید 10 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
سارا قمی، بازیمن تیم هیات فوتبال البرز به دلیل رفتار غیر ورزشی با داور که منجر به اخراجش شد ،به توبیخ کتبی محکوم شد.
مقرب زاده حسینعلی، بازیکن تیم هیات فوتبال البرز به خاطر اهانت به داوری و رفتار غیر ورزشی که منجر به اخراج وی شد به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید 10 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
الهام عبدالرحمان زاده، بازیک تیم هیات فوتبال البرز نیز به دلیل نشر اکاذیب و بیان مطالب خلاف واقع به داوری در فضای مجازی به توبیخ کتبی و پرداخت 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

ارسال نظر
قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تصاویری از آغاز مرحله چهارم اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال نوجوانان

آغاز مرحله چهارم اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال نوجوانان

گزارش تصویری دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال دختران نوجوان با ستارگان آدلی

پیروزی تیم ملی فوتسال دختران نوجوان برابر تیم ستارگان آدلی

کاپیتان طیبی باز هم بهترین بازیکن شد

گفت و گو با سرپرست دپارتمان وی ای آر در خصوص اقدامات جدید این دپارتمان

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و امارات

اسامی ۲۰ بازیکن گروه ششم انتخابی تیم ملی نوجوانان

شمسایی: بهترین بودن وظیفه تیم ملی فوتسال است

مراسم افتتاحیه پروژه های مرکز ملی فوتبال

پربازدیدترین ها

پیام تسلیت فدراسیون

برشی کوتاه از برتری تیم ملی فوتسال جوانان ایران برابر روسیه

دعوت از ۲۷ بازیکن به مرحله پنجم انتخابی تیم ملی نوجوانان

هفته هشتم لیگ برتر تهران زیرنظر ارمغان احمدی

اعلام اسامی داوران هفته چهارم لیگ برتر

تصاویری از دیدار تیم های ملی ایران و بنگلادش

دیدار رئیس فدراسیون با سفیر مکزیک در ایران

قضاوت VAR با ۵ داور جدید 

اعلام اسامی داوران هفته چهارم لیگ دسته اول

تصاویری از تمرینات گروه اول انتخابی تیم ملی نوجوانان