- برگزاری فستیوال مدارس فوتبال استان اردبیل با حضور 50 تیم
- ارزیابی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از پروژه گرسروتز
- پیگیری استعدادیابی زیر 17سال فوتبال در استان اردبیل
- نماینده ایران در رتبه پنجم تورنمنت زیر ۱۷ سال کافا
- دومین شکست نماینده ایران در تورنمنت زیر 17 سال کافا
- شکست نماینده فوتبال ایران در نخستین بازی کافا
- برگزاری دوره دانش افزایی فوتبال پایه استان گلستان
- بازی دوستانه منتخب تهران با نوجوانان فولاد در مرکز ملی
- جشن بزرگ فوتبال پایه در استان البرز برای ورود کودکان به دنیای توپ و زمین سبز
- آغاز به کار ناظر AFC برای بررسی پروژه گرسروتز ایران
- اعلام برنامه استعدادیابی تیم ملی زیر 17 سال فوتبال پسران
- استعدادیابی بازیکنان تیم ملی نوجوانان کشور آغاز شد
- عینک فدراسیون برای بررسی دقیق فوتبال آماتور در جلسه با ارکان مهم جهت ساماندهی
- شرایط سنی فصل 1404-1405مشخص شد
- برگزاری جشن روز فوتبال پایه در سراسر کشور
محمدی:بحث استعدادیابی یکی از رویکردها و ماموریت های اصلی کمیته جوانان است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، اکبر محمدی،رییس کمیته جوانان گفت: جلسه استعدادیاب گزینی و مصاحبه با نفرات معرفی شده از سوی هیات فوتبال استان مرکزی امروز برگزار شد که یکی از مهمترین برنامه این وبینار آشنایی با نفرات منتخب هیات فوتبال استان مرکزی بود.
وی گفت : با توجه به اینکه بحث استعدادیابی یکی از رویکردها و ماموریت های اصلی کمیته جوانان است،بر اساس نقشه راه جدید تعریف شده در کمیته جوانان، کشور به ۳۲ پایگاه،۱۷ منطقه و ۳ مرکز عالی استعدادیابی تقسیم شده تا ما بتوانیم برنامه های خود را به مرحله اجرا در اوریم.
وی ادامه داد:با تشکر از اقدامات انجام شده در گذشته،
ما نیاز به نفرات واجدالشرایط در حوزه استعدادیابی داریم که آنها را بشناسیم و دعوت به کار کنیم. در واقع فلسفه فنی برگزاری این جلسات این است که برترین ها مشخص و در اختیار استعدادیابان قرار گیرند. بدون شک انتخاب بازیکن مستعد، نیاز به دانش و تجربه دارد که سعی ما بر این است با انتخاب نفرات به هدف خود برسیم و اینده بهتری در فوتبال پایه رقم بزنیم.
محمدی گفت: استان مرکزی بخاطر صعود تیم الومینیوم خودش را در سطح اول فوتبال کشور مطرح کرده است.از همکارانم در کمیته جوانان و هیات فوتبال استان مرکزی تشکر میکنم و امیدوارم با معرفی استعدادها و پرورش انها شاهد موفقیت در فوتبال پایه باشیم.
وی افزود: تاکنون استانهای خراسان رضوی، کرمان و تهران در این وبینار شرکت کرده و امیدوارم استانهای دیگر در این طرح مشارکت داشته باشند تا با معرفی استعدادیاب ها به دنبال هدف بعدی خود که همانا ایجاد و راه اندازی فلسفه مشترک فنی برای بازیکن و تمرینات مشترک رده سنی است، برویم.قصد ما این است که کل کشور به صورت روتین و استاندارد یک فلسفه مشخصی برای انجام و نحوه تمرینات در رده های پایه داشته باشند تا در آینده تیم های ملی فوتبال موفقی داشته باشیم.



