تعداد بازدید: ۲۲۶۹
کد خبر: ۸۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۶

اعلام مصوبات جلسه اول کارگروه ویژه مسابقات لیگ پیش از آغاز جلسه دوم

نشست کارگروه ویژه مسابقات لیگ با حضور سرپرست دبیرکلی فدراسیون برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون،  نشست دوم کارگروه ویژه مسابقات لیگ با حضور منصور قنبرزاده(دبیرکل فدراسیون )، محمد قاسمی (معاون حراست فدراسيون)، خداداد افشاریان( عضو هیات رئیسه فدراسیون و سرپرست کمیته داوران)، سهیل مهدی (رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ)، فریبرز محمودزاده(مسئول مسابقات لیگ دسته اول سازمان لیگ)، حسن کامرانی‌فر(سرپرست دپارتمان داوری) و ابوالفضل حسن‌زاده محمدی(رئیس کمیته انضباطی)بر گزار شد.

در این نشست ابتدا مصوباتی که در جلسه نخست این کارگروه به تصویب رسید، به شرح زیر اعلام شد:

1- تا پایان لیگ، جلسات کارگروه به طور منظم و هفتگی برگزار شود که تنظیم جدول جلسات و اعلام آن بر عهده سهیل مهدی خواهد بود.

۲- فریبرز محمودزاده به عنوان سخنگوی کارگروه تعیین شدند.

۳- موارد خاص در روند برگزاری مسابقات پس از ارائه مستندات، با قید فوریت به رکن قضایی ارجاع داده می‌شود.

۴- در هفته‌های منتهی به خاتمه تمامی لیگ‌ها، دپارتمان داوری از داوران باتجربه و با کیفیت استفاده کند.

۵- کمیته مسابقات لیگ و فدراسیون برای بازی های حساس از نمایندگان با تجربه و با کیفیت و همچنین ناظران ویژه استفاده کنند.

۶- مصاحبه و فعالیت‌های مرتبط با فوتبال مقامات و عوامل باشگاه‌ها، پیش حین و بعد از مسابقه در شبکه های اجتماعی و مجازی و همچنین خبرگزاری ها کاملاً رصد شده و در صورت بروز مغایرت با آیین نامه های انضباطی، اخلاق و برگزاری مسابقات، بر اساس قوانین تصمیم مقتضی اعمال خواهد شد.

۷- جهت حفظ حقوق جامعه فوتبال در برنامه های ورزشی جلسات مشترکی مابین فدراسیون و مدیران رسانه ملی برگزار شود.

۸- آیین نامه رسانه‌‌ای مسابقات لیگ مطابق با آیین‌نامه‌های AFC و فیفا توسط سهیل مهدی تهیه و تنظیم شود.

۹- ملاک اصلی بررسی پرونده و صدور رای توسط رکن قضایی، گزارش مقامات رسمی مسابقات می‌باشد. در نتیجه دپارتمان داوران و کمیته مسابقات سازمان لیگ، موظف هستند حداکثر تا ۷۲ ساعت بعد از پایان بازی گزارش را به رکن قضایی ارجاع دهند.

۱۰ - هرگونه اعتراض و اقدام رسانه‌ای که منجر به تجمع و جو سازی علیه تصمیمات فدراسیون و سازمان لیگ در خارج از چارچوب های قانونی (اقدام در کمیته استیناف) شود، با ورود رکن قضایی فدراسیون همراه خواهد بود و طبق مقررات اقدامات لازم با شدیدترین تنبیهات انجام خواهد شد.

۱۱- تمامی داوران می‌بایست هرگونه تماس مشکوک درخواست تبانی، یا موارد مشابه را با قید فوریت بلافاصله به دپارتمان داوران گزارش کنند.

۱۲ - تمامی ناظران می‌بایست هرگونه تماس مشکوک درخواست تبانی، دوپینگ و یا موارد مشابه را با قید فوریت بلافاصله به کمیته مسابقات سازمان لیگ گزارش کنند.

260
قاب خاطرات
260
گزارش تصویری
260
ویدئوها
260
آخرین اخبار

برنامه مسابقات جام حذفی اعلام شد

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

اعلام آرای استیناف

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

روزنامه فدراسیون/شماره 260

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

ابلاغیه کمیته اخلاق

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

حیدری: طبق قانون، انتخابات استان ها برگزار می شود

سرمربی تیم ملی فوتسال: به چیزی جز قهرمانی آسیا فکر نمی‌کنیم 

260
پربازدیدترین ها

ایران با بازگشت رویایی مقابل فلسطین صدرنشینی را حفظ کرد

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ برتر

برتری لبنان مقابل هند در حضور اعضای تیم ایران

روزنامه فدراسیون/شماره۲۵۴

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ یک

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

بازی‌های تیم ملی نوجوانان پخش زنده می‌شود

انتشار پوستر دیدار ایران - پاناما

260
260