تعداد بازدید: ۱۷۷۷
کد خبر: ۸۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸

نصرتی: بحرین رقیب جدی برای ما محسوب نمی شود

پیشکسوت فوتبال معتقد است تیم ملی شروع خوبی را در مرحله مقدماتی داشته و با تمرکز می‌تواند به جام جهانی صعود کند.
نصرتی: بحرین رقیب جدی برای ما محسوب نمی شود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، محمد نصرتی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال در خصوص دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل هنگ‌کنگ گفت: ملی پوشان بازی خوبی در برابر حریف انجام دادند. علیرغم اینکه برخی از کارشناسان متاسفانه به تیم ملی خرده می‌گیرند، اما به نظرم شرایط تیم و بازیکنان مطلوب بوده و شروع خوبی داشتند. امیدوارم این روند را ادامه بدهند تا در بازی‌های بعدی نیز موفق شوند.
وی در رابطه با دیدار برابر بحرین هم گفت: در رابطه با بازی مقابل بحرین باید بگویم بدون شک این تیم از شرایط میزبانی خود به واسطه نفوذی که در AFC دارد به نحو احسن استفاده خواهد کرد. اگر بازیکنان با اعتماد به نفس و مسلط بر احساس و رفتار خود باشند، به راحتی می‌توانند تیم بحرین را شکست دهند.
نصرتی ادامه داد: خلاصه بازی بحرین و کامبوج را دیدم؛ فکر می‌کنم شرایط زمین خوب است و ملی پوشان ایران مثل بازی با هنگ کنگ از شرایط نامطلوب زمین رنج نخواهند برد. بدون شک بچه ها بهتر می‌توانند بازی کنند. بازیکنانی مثل آزمون، جهانبخش، قلی زاده و طارمی در دیدار مقابل بحرین عملکرد بهتری خواهند داشت. در دیدار روز گذشته به دلیل شرایط نامناسب زمین، کیفیت واقعی بازیکنان به نمایش گذاشته نشد.
بازیکن اسبق تیم ملی در ادامه بیان کرد: قطعا کادرفنی آنالیز دیدار کامبوج و بحرین را در دستور کاری خود قرار داده و بهترین نکات را به بازیکنان گوشزد می‌کند، اما معتقدم اگر برنامه ریزی دقیق بر روی ضد حملات و شوت های تیم بحرین انجام شود، می توانیم مهارشان کنیم و در واقع با یک سازماندهی خوب در خط دفاع و خط حمله به پیروزی مقابل بحرین خواهیم رسید. باید در فاز حمله و دفاع عمکلرد فوق العاده‌ای داشته باشیم.
وی معتقد است نباید بازیکنان تمرکزشان را از دست بدهند و با اشاره به گلی که روز گذشته روی یک اتفاق دریافت شد، گفت: دریافت گل یک تلنگر خوبی بود که بازیکنان به خودشان بیایند. آنها نباید به راحتی کوچکترین فرصت را به حریف بدهند. کیفیتی که بازیکنان ما دارند، عالی بوده و می‌توانند موفق باشند.
نصرتی در پایان گفت: بحرین رقیبی جدی برای ما محسوب نمی شود، اما بچه ها باید با تمرکز بالا و دقت فراوان در دیدار مقابل بحرین به میدان روند تا در نهایت این تیم را شکست دهند.

232
قاب خاطرات
232
گزارش تصویری
232
ویدئوها
232
آخرین اخبار

اعلام اسامی محرومان هفته نهم لیگ برتر

صحبت های سخنگوی فدراسیون درخصوص موضوعات روز فوتبال کشور

تصاویری از نشست تخصصی فدراسیون فوتبال با حضور وزیر ورزش و جوانان

اعلام زمان نقل و انتقالات باشگاه ها در رده های سنی پایه

اعلام حمایت وزیر ورزش برای حضور پرقدرت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی

جلسه هماهنگی و هم اندیشی مسئولان سازمان لیگ و داوری فدراسیون فوتبال

صعود شیرین تیم ملی فوتسال دختران نوجوان ایران به فینال مسابقات

قضاوت تیم داوری ایران در رقابت‌های سطح دو لیگ قهرمانان آسیا

صدور آرای کمیته انضباطی

انتظار بیست ساله اکبر آقا به سر آمد

232
پربازدیدترین ها

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

فدراسیون فوتبال حمله رژیم صهیونیستی به فدراسیون فوتبال فلسطین را محکوم کرد

اعلام اسامی داوران هفته هشتم لیگ برتر

بیانیه فدراسیون

بازی‌های آسیایی جوانان - بحرین| تساوی تیم فوتسال ایران برابر تایلند/ صدرنشینی شاگردان صانعی

پیروزی یک طرفه و دو رقمی تیم فوتسال ایران برابر عربستان/ صعود شاگردان صانعی به مرحله نیمه‌نهایی

محرومیت سه داور به دلیل اشتباه در لیگ پایه فوتبال کشور

اعلام برنامه مسابقات هفته دهم تا سیزدهم لیگ برتر

معارفه اعضای جدید کمیته بدوی و استیناف برای چرخه2026/27

دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر

232
232