تعداد بازدید: ۱۹۵۵
کد خبر: ۸۳۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸

روشن: بازیکنان نباید اسیر حاشیه سازی بحرینی ها شوند

پیشکسوت فوتبال کشورمان تاکید دارد فوتبال ما بارها نشان داده است که در روزهای سخت می تواند کارهای بزرگی انجام دهد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسن روشن پیشکسوت فوتبال گفت: پیش از آغاز مسابقات پیام تصویری از کانون مربیان را برای بازیکنان ارسال کردم و برای آنها آروزی موفقیت در مسابقات پیش رو را کردم. واقعیت این است که تیم ملی از نظر مهره و بازیکن در بهترین شرایط ممکن قرار دارد. حضور لژیونرهای آماده و بهترین هایی که از لیگ برتر برای حضور در تیم ملی انتخاب شده اند. به موفقیت تیم ملی در مسابقات بسیار خوشبین هستم. ما تیمی پرقدرتی و بازیکنانی داریم که هر کدام می توانند به تنهایی نتیجه یک بازی بزرگ را رقم بزنند؛ به خاطر همین خیلی به موفقیت تیم ملی امید دارم.
وی در ادامه اضافه کرد: متاسفانه شرایط برای برگزاری بازی های دوستانه و تدارکاتی فراهم نبود و این مساله کار را برای ما سخت کرد. به هرحال شرایط کار سخت است، اما غیرممکن نیست. با وجود تمام این حرف ها من معتقدم بچه های ما این توانایی را دارند که بحرین و عراق را شکست دهند.
پیشکسوت فوتبال در ادامه در خصوص بازی حساس امشب برابر بحرین گفت: مسلما این تیم ملی یکی از بهترین خطوط حمله تاریخ فوتبال ایران را در اختیار دارد. بازیکنانی در خط حمله بازی می کنند که هر کدام در تیم های باشگاهی خود بی نظیر هستند. هم لژیونرها و هم بازیکنان داخلی که در خط حمله به تیم ملی دعوت شدند کاملا موثرند. به نظرم اگر امشب اسکوچیچ به جای دو مهاجم از سه مهاجم استفاده کند، مطمئنا بهتر نتیجه خواهیم گرفت؛ چرا که ما به این برد نیاز داریم و پیروزی برابر بحرین ما را 12 امتیازی می کند.
گلزن ایران در جام جهانی ١٩٧٨ اضافه کرد: مهمترین بازی ما امشب است. بچه ها نباید اسیر حاشیه سازی بحرینی ها شوند. مهم این است که ما گل نخوریم. چرا که اگر این اتفاق بیفتد بحرینی ها با همان ضد فوتبال معروف خود اقدام به حاشیه سازی و وقت‌کشی می‌کنند و اعصاب بازیکنان ما را به هم می ریزند. به اعتقاد من ما باید گل اول را بزنیم و وقتی بحرینی ها برای جبران جلو کشیدند، روی ضد حملات دوباره دروازه این تیم را باز کنیم. فوتبال ما بارها نشان داده است که در روزهای سخت می تواند کارهای بزرگی انجام دهد.
پیشکسوت فوتبال در پایان با اشاره به آرامشی که در تیم ملی حاکم است، گفت: در چند سال گذشته تیم ملی آرامش نداشت، اما بنظرم دراگان اسکوچیچ اهل جنجال نیست و همین باعث می شود تا چنین روحیه ای در تیم ملی هم حفظ شود و بازیکنان درگیر مسائل حاشیه ای نشوند.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تصاویری از دیدار سپاهان اصفهان و استقلال خوزستان

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های گل گهر سیرجان و چادر ملو اردکان

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های استقلال و مس رفسنجان

پایان دیدار تیم های ملی فوتبال نوجوانان ایران و لبنان

آغاز نخستین دوره مربیگری بدنسازی فوتبال سطح 2A در ایران

نوجوانان ایران انگیزه بالای خود را به قرقیزها نشان دادند

استقبال نایب‌رئیس فدراسیون در امور بانوان از مرضیه جعفری پس از کسب عنوان بهترین مربی زن آسیا

اعلام ترکیب ایران برابر لبنان

صحبت های دکتر شجاعی نائب رئیس فدراسیون فوتبال

لحظه تاریخی برای فوتبال زنان ایران

پربازدیدترین ها

اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا

آغاز تمرینات تیم ملی فوتسال بانوان

پیروزی ارزشمند ایران مقابل عربستان

اعلام رای تخلفات دیدار پالایش نفت شازند و فولاد زرند

اعلام زمان بازی های تورنمنت چهارجانبه امارات 

گزارش تصویری از دیدار تیم ملی فوتسال دختران نوجوان و ستارگان دنیز ارس

گزارش تصویری بازی تیم ملی فوتبال دختران نوجوان ایران برابر عربستان

ایران، روسیه را متوقف کرد

اعلام اسامی داوران هفته هشتم لیگ دسته اول

اعلام ترکیب ایران برابر عربستان