- تیم ملی فوتبال بانوان به مصاف ازبکستان می رود
- ترسیم چشمانداز قهرمانی در تورنمنت هند
- تیم ملی فوتبال بانوان وارد تهران شد
- برگزاری تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از ديدار برابر نپال
- ایران قهرمان تورنمنت سه جانبه هند شد
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر نپال
- جعفری: بازیکنانم با غیرت و تمرکز بالا جنگیدند
- اعلام ترکیب تیم ملی ایران برابر هند
- پیروزی شاگردان جعفری برابر هند
- محک بین المللی شاگردان جعفری در سرزمین هفتاد دو ملت
- 22 بازیکن اعزامی از سوی جعفری مشخص شد
- برادر و پسرم یار همیشگی من هستند؛ این افتخار آغاز فصلی تازه برای ماست
- برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به هند
- استقبال نایبرئیس فدراسیون در امور بانوان از مرضیه جعفری پس از کسب عنوان بهترین مربی زن آسیا
- برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان
آزمون:باز برابر میانمار سخت تر خواهد بود

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛مریم آزمون،سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت:
بازی را خیلی خوب شروع کردیم و هر چه از زمان بازی میگذشت تیم ما با مهار چند باز یکن کلیدی هند، کاملا بازی را در اختیارگرفت. فرصت های خیلی خوبی هر دو تیم خصوصا تیم ایران داشت.میتوانستیم به گل برسیم اما با کم شانسی نتوانستیم گل بزنیم .
وی ادامه داد؛نیمه دوم با سوت داور در یک حرکت بازیکن کنار خط هند کاملا غافلگیر شدیم و در کمال ناباوری گل خوردیم. در ادامه تغییر سیستم دادیم و با تغییر چند بازیکن و تعویض های فنی قصد داشتیم که بتوانیم جبران کنیم اما تیم هند نهایت استفاده از میزبانی و رعایت نکردن فر پلی توسط بازیکنان در 15 دقیقه پایانی که باعث میشد تمرکز بازیکنان ما پایین بیاید نتوانستیم از موقعیت های خودمان استفاده کنیم .
سر مربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: باورم نمیشد که بتوانیم به این خوبی تیم هند را تحت فشار بگذاریم باید من و همه تیم افسوس فرصت هایی را بخوریم که گل نشد .البته هر چه به پایان بازی نزدیک شدیم از لحاظ جسمانی آمادگی لازم را در بیشتر بازیکنان ندیدیم با توجه به فشار سفر و نداشتن زمان برای ریکاوری، خوب دور از انتظار نبود .باید از این باخت درس بگیریم و برای بازی با میانمار آماده شویم که مطمئن هستیم بازی به مراتب سخت تری خواهیم داشت .به نظر من فشار این بازی برای بازیکنان من خوب بود تا موقعیت خودشون رو بهتر درک کنند.



