تعداد بازدید: ۲۱۶۸
کد خبر: ۸۶۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵

قنبرزاده: شفاف‌سازی، نظم و انضباط باید سرلوحه کار فدراسیون باشد

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در نشستی که صبح امروز با حضور رئیس فدراسیون فوتبال و روسای کمیته ها و دپارتمان‌های فدراسیون برگزار شد، دقایقی را سخنرانی کرد.

قنبرزاده: شفاف سازی، نظم و انضباط سرلوحه کار فدراسیون است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، منصور قنبرزاده، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در جمع مسئولان کمیته ها و دپارتمان های فدراسیون فوتبال گفت: بعد از گذشت سه ماه از فعالیت‌های مختلفی که صورت گرفته، معتقدم فدراسیون روی پای خود ایستاده و با حمایت همه جانبه در راستای اجرای برنامه‌های خود پیش می رود.
وی ادامه داد: در حین کار اگر همدلی و وحدت نباشد، بدون شک موفقیتی در پیش نخواهد بود. خوشبختانه با همدلی و تلاش و پشتکار رئیس و مجموعه فدراسیون فوتبال، اکنون شاهد اجرای برنامه های خود به شکل مناسب هستیم.
سرپرست دبیرکلی فدراسیون ادامه داد: فرآیندی که در این ۳ ماه طی شد در کنار تجارب دیگری که داشتم به این نتیجه رسیدم کار پر خطر و پر ریسک پیش‌روی ما بوده و زمان نیاز داریم تا به هدفمان برسیم. در واقعا آبرو و حیثیت مدیریتی مجموعه‌ای که اکنون در فدراسیون حضور دارند، در میان بود. شکر خدا که تاکنون موفق هستیم.
قنبرزاده افزود: نگاه ما به آینده است. شفاف سازی، نظم و انضباط باید در سرلوحه کاریمان باید باشد. اصلاح امور همکاری همه حوزه ها را می طلبد. ما یک تیم هماهنگ هستیم به نام فدراسیون تا ضربه نخوریم. بیشتر از گذشته در افکار عمومی رصد می‌شویم بر همین اساس باید توجه بیشتری به ساختارها و برنامه های خود داشته باشیم.
وی در پایان درباره ابهام فعالیت بین دپارتمان و کمیته ها افزود: این اقدام در اساسنامه منطبق با قوانین فیفا است. کمیته ها وظایف سیاست گذاری، برنامه‌ریزی دارند و برنامه اهداف کلان سیستم را طراحی می‌کنند و دپارتمان‌ها نیز مسئولیت اجرایی دارند. در بحث حوزه راهبردی نیز باید برنامه ها را تبدیل به کار کیفی کنیم تا خروجی مثبتی داشته باشیم.

231
قاب خاطرات
231
گزارش تصویری
231
ویدئوها
231
آخرین اخبار

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال بانوان

انگیزه و انرژی در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال ایران با حضور مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال

بازی های آسیایی جوانان بحرین/ تساوی شاگردان شریف برابر چین

صحبت های رئیس فدراسیون در جمع ملی پوشان فوتسالیست در مرکز ملی فوتبال

تمرین تیم ملی فوتسال و صحبت های وحید شمسایی سرمربی تیم ملی

گفت و گو با حسین طیبی و بهروز عظیمی بازیکنان تیم ملی فوتسال در خصوص شرایط تیم ملی

انتصاب سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون 

اعلام سیدبندی جام ملت‌های آسیا فوتسال ۲۰۲۶

سالار و افق‌های مهم پیش‌رو

231
پربازدیدترین ها

فدراسیون فوتبال حمله رژیم صهیونیستی به فدراسیون فوتبال فلسطین را محکوم کرد

برگزاری سومین اردوی انتخابی و تدارکاتی تیم ملی فوتبال ساحلی

اعلام اسامی داوران هفته هشتم لیگ برتر

بیانیه فدراسیون

محرومیت سه داور به دلیل اشتباه در لیگ پایه فوتبال کشور

پیروزی یک طرفه و دو رقمی تیم فوتسال ایران برابر عربستان/ صعود شاگردان صانعی به مرحله نیمه‌نهایی

بازی‌های آسیایی جوانان - بحرین| تساوی تیم فوتسال ایران برابر تایلند/ صدرنشینی شاگردان صانعی

اعلام برنامه مسابقات هفته دهم تا سیزدهم لیگ برتر

دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر

اعلام سه رای کمیته استیناف

231
231