تعداد بازدید: ۲۹۱۰
کد خبر: ۸۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹

دادخواهی رئیس فدراسیون فوتبال و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نزد ریاست قوه قضاییه

رئیس فدراسیون فوتبال و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نسبت به حکم پرونده شستا و تملک ساختمانهای فدراسیون و پرسپولیس از ریاست قوه قضاییه تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ قانون آيين دادرسي کیفری (تجویز اعاده دادرسی) کرده اند.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دکترغلامرضا رفیعی، مشاور عالی حقوقی رئیس فدراسیون فوتبال در مصاحبه با سایت رسمی فدراسیون اعلام کرد رئیس فدراسیون فوتبال و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نسبت به حکم پرونده شستا و تملک ساختمانهای فدراسیون و پرسپولیس از ریاست قوه قضاییه تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ قانون آيين دادرسي کیفری (تجویز اعاده دادرسی) کرده اند.
وی گفت: در پی تملک ساختمان فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس توسط شرکت شستا که بنظر فدراسیون، رای دادگاه محترم و اقدامات شستا در استفاده از چک تضمینی منطبق با موازین قانونی، شرعی و عادلانه نبوده است، درخواست تجویز اعاده دادرسی ریاست فدراسیون و مدیرعامل پرسپولیس تقدیم دفتر ریاست قوه قضاییه شد. همچنین اقداماتی که شرکت شستا در حق فدراسیون و پرسپولیس انجام داده است به ریاست  سازمان بازرسی کل کشور، ریاست دیوان محاسبات نیز اعلام شده است.
دکتر رفیعی ادامه داد: متاسفانه در اقدامی که مغایر با رویه قضایی محاکم و مبانی شرعی و قانونی می باشد، دادگاه محترم صادرکننده حکم، علاوه بر محکومیت فدراسیون به پرداخت دو میلیون یورو به نرخ روز ارز در زمان اجرای حکم، دستور پرداخت میلیاردها تومان خسارات تاخیر تادیه ارزی را نیز صادر کرده است که‌ در نتیجه اجرای آن حکم، ساختمان فدراسیون و پرسپولیس با دستور دادگاه بنفع شستا تملک شده و فدراسیون فوتبال و پرسپولیس در شدیدترین مضیقه و تنگنای تاریخ فوتبال ایران قرار گرفته اند! ریاست محترم قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور استحضار و اشراف کامل دارند که خسارات تاخیرتادیه ارزی برخلاف موازین قانونی و شرعی هست و رویه محاکم در زمانیکه عین ارز خارجی بنرخ روز ارز مورد مطالبه است، دیگر به آن خسارات تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد زیرا قیمت ارز، همواره بر اساس نرخ تورم افزایش می یابد.
مشاور عالی حقوقی رئیس فدراسیون فوتبال افزود: متاسفانه در حین صدور حکم و اجرای آن توسط اجرای احکام مجتمع قضایی شهید صدر، مبلغ ۲۹ میلیاردتومان پرداختی نقدی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال به حساب شستا نیز مورد محاسبه قرار نگرفته و موضوع رفع تعهد ارزی شستا در مقابل بانک مرکزی به استرداد ارز حاصل از صادرات نیز مورد توجه دادگاه محترم و اجرای احکام قرار نگرفته است. در حالیکه از روز رفع تعهد ارزی شرکت شستا، بدهی فدراسیون فوتبال بنرخ روز ارز در همان روز به ریال ایران تبدیل شده و دقیقا بر همین اساس شرکت شستا مبلغ ۲۹ میلیاردتومان را در چند مرحله از فدراسیون و وزارت ورزش دریافت کرده و در دفاتر قانونی طرفین ثبت گردیده بود! متاسفانه شرکت شستا در یک اقدام غیرقانونی، اقدام به مطالبه تمام وجه چک تضمینی ارزی بنرخ روز اجرای حکم به انضمام خسارات تاخیرتادیه ارزی کرده است که در نتیجه عدم توجه به دفاعیات فدراسیون، منجر به صدور و اجرای حکم صادره و ایجاد بحران حاضر برای فدراسیون و باشگاه پرسپولیس گردیده است.

وی در پایان گفت: این کم لطفی شستا در حق فوتبال ایران، هرگز از ذهن طرفداران فوتبال ملی و پرسپولیس پاک نخواهد شد. اکنون رئیس فدراسیون و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از ریاست قوه قضاییه استمداد کرده اند که وفق موازین قانونی نسبت به حکم صادره توسط دادگاه عمومی حقوقی تهران اعاده دادرسی را بر اساس ماده ۴۷۷ قانون آيين دادرسي کیفری تجویز کرده تا حقوق فدراسیون و باشگاه پرسپولیس اعاده شود.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی دغدغه پیشرفت فوتبال را دارند

تصاویری از مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

برگزاری مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

تاج: تلاش ما کسب بهترین نتیجه است

ترکمان: به تاریخ‌سازی در جام جهانی باور داریم/ سال‌ها تلاش، اشک و لبخند پشتِ موفقیت‌های ماست

مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتسال بانوان در ساختمان اداری مرکز ملی برگزار شد

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت سوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت دوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش زنده مسابقات لیگ برتر (قسمت اول)

همه آنچه در مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر فوتسال بانوان گذشت 

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران روز نخست در هفته اول لیگ برتر

گفت و گو با محسن حکیم و موعود بنیادی فر در خصوص برگزاری سمینار تخصصی استاندارسازی و ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر

اعلام محل برگزاری دیدار دو تیم تراکتور و استقلال از هفته اول لیگ برتر

پسران فوتسال در راه روسیه

روانخواه 26 بازیکن را به اردوی تدارکاتی دعوت کرد

اعلام آرا دستور موقت کمیته اخلاق

اعلام مصوبات کمیته داوران برای قضاوت در لیگ یک و دو

مهینی 30 بازیکن را به اردو فرا خواند

اعلام آرای کمیته وضعیت

کریمی: مصوبه هیات رییسه بی‌سابقه است؛ توجه خاصی به تیم امید است