تعداد بازدید: ۱۵۹۹
کد خبر: ۸۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۸

آرای کمیته تعیین وضعیت بازیکنان صادر شد

پس از بررسی پرونده‌های مختلف، کمیته تعیین وضعیت بازیکنان به صدور آرای مربوطه پرداخت.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال آرای مختلف خود درخصوص شکایات مطرح شده را به شرح زیر صادر کرد:
پیرو شکایت سمانه کاشف محمدی از باشگاه فرهنگی ورزشی فوتسال شهروند ساری بابت مطالبه وجه به مبلغ یکصد و پنجاه میلیون ریال، این باشگاه به پرداخت مبلغ مذکور به عنوان اصل خواسته و پرداخت سه میلیون و دویست و هفتاد هزار ریال هزینه دادرسی محکوم شد.
مهرداد طهماسبی بابت مطالبه نهصد میلیون ریال از باشگاه فرهنگی ورزشی نفت مسجد سلیمان شکایت کرد که پس از بررسی پرونده، باشگاه نفت مسجد سلیمان طبق رای صادره باید چهارصد میلیون ریال بابت اصل خواسته و هشت میلیون و هفتصد و بیست هزار ریال بابت هزینه دادرسی بپردازد.
پدرام خداقلی زاده پزشک حرفه‌ای اسبق باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور در شکایتی از این باشگاه مطالبه چهارصد میلیون ریالی خود را ارائه کرد که در نهایت باشگاه تراکتور بر اساس رای صادره باید این مبلغ را به عنوان اصل خواسته و مبلغ هشت میلیون و ششصد و سی هزار ریال را بابت هزینه دادرسی ظرف مدت 30 روز بپردازد.
باتوجه به شکایت کیوان قاسمیان زیدی از باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری بم برای مطالبه یکصد و شصت و پنج میلیون ریالی به عنوان دستمزد قراردادی و یکصد و پنجاه میلیون ریالی بابت حقوق ماهیانه، باشگاه مذکور به پرداخت سیصد و پانزده میلیون ریال بابت خواسته به انضمام شش میلیون و هشتصد و شصت و هفت هزار ریال بابت هزینه دادرسی ظرف مدت 30 روز محکوم شد.
درخصوص شکایت لیلا اقبالی از باشگاه فرهنگی ورزشی فوتسال شهروند ساری بابت مطالبه پانصد میلیون ریالی، این باشگاه ضمن محکوم شدن به پرداخت این مبلغ باید ده میلیون و نهصد هزار ریال نیز به جهت هزینه دادرسی پرداخت کند.
شکایت علی درویش متولی بازیکن فوتبال ساحلی از باشگاه شهریار ساری بابت مطالبه سیصد و سی میلیون ریالی، منجر به صدور رای کمیته وضعیت جهت پرداخت این مبلغ از سوی باشگاه مذکور به انضمام مبلغ هفت میلیون و یکصد و نود و چهار هزار ریالی به دلیل هزینه دادرسی شد.
باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین شهرداری بوشهر نیز به دلیل شکایت پیمان شیرزادی محکوم به پرداخت مبلغ نهصد و پنجاه میلیون ریال معادل کل مبلغ مورد مطالبه شاکی شد. ضمن اینکه این باشگاه باید بیست میلیون و هفتصد و ده هزار ریال نیز به خاطر هزینه دادرسی پرداخت کند.
در دیگر رای صادره از سوی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به دلیل شکایت ابوالفضل درویش وند از برزو کیان کارگزار وی، این شکایت مردود و غیر قابل رسیدگی اعلام شد.
سید اصغر حبیب نژاد بابت مطالبه وجه سیصد میلیون ریالی از باشگاه فرهنگی ورزشی رایکا بابل شکایت کرد که رای کمیته تعیین وضعیت مبنی بر پرداخت این مبلغ از سوی باشگاه به علاوه شش میلیون و پانصد و چهل هزار ریال هزینه دادرسی است.
باشگاه فرهنگی ورزشی پارسه تهران نیز در دیگر رای صادره محکوم به پرداخت کل وجه مورد مطالبه از سوی حبیب زیوری به مبلغ هفتاد میلیون ریال شد. یک میلیون و پانصد و بیست و شش هزار ریال نیز مبلغ هزینه دادرسی است که باید از سوی باشگاه پرداخت شود.

291
قاب خاطرات
291
گزارش تصویری
291
ویدئوها
291
آخرین اخبار

ابلاغیه های کمیته انضباطی      

گزارش تصویری/ دیدار تیم های سپاهان اصفهان و گل گهر سیرجان

شروع برنامه‌های فشرده رییس فدراسیون در سفر به استان کردستان

گزارش تصویری حضور رئیس فدراسیون در استان کردستان

گزارش تصویری/دیدار تیم‌های پیکان و شمس آذر

گزارش تصویری/دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و فجر شهید سپاسی شیراز

گزارش تصویری/ دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و پرسپولیس

گزارش تصویری/ تمرین اردوی انتخابی ملی پوشان فوتسال بانوان

گزارش تصویری/ دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و مالزی

گزارش تصویری/ دیدار تیم های مس رفسنجان و ذوب آهن

291
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران هفته هجدهم لیگ برتر

اعلام لیست انتخابی دور اول تیم ملی جوانان در بهمن ماه

اعلام اسامی 33 بازیکن برای دور جدید انتخابی تیم ملی جوانان

اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان

اعلام اسامی داوران هفته نوزدهم لیگ یک

اعلام اسامی داوران هفته سیزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان

تصاویری از تمرین ملی پوشان فوتبال در سالن فوتسال

معرفی ۱۴ ستاره ایران در راه جام ملت‌های آسیا

برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی قوانین و مسئولیت‌های رسانه‌ای فوتبال

291
291