- اعلام رای انضباطی دیدار تراکتور و پرسپولیس
- صدور رای دستور موقت برای تدارکات تیم اسپاد الوند
- آرای لیگ برتر فوتبال صادر شد
- اعلام آرای انضباطی لیگ برتر و دسته اول فوتسال
- اعلام قرار دستور موقت برای تیم تراکتور
- آرای لیگ دسته اول فوتبال صادر شد
- آرای لیگ دسته اول فوتسال صادر شد
- اعلام رای انضباطی
- حسنزاده: هر باشگاه نسبت به اقدامات تماشاگران خود پاسخگو است
- صدور دستور موقت کمیته انضباطی
- اعلام رای رانضباطی
- جریمه برای کمالوند و تیم های آلومینیوم و فولاد خوزستان
- دو رای انضباطی لیگ برتر فوتسال صادر شد
- آرای لیگ برتر فوتبال صادر شد
صدور آرای انضباطی
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مسابقه دو تیم شهریار ساری و دریانوردان بوشهر از سری رقابت های لیگ برتر ساحلی که قرار 15 بود تیرماه برگزار شود، به دلیل عدم حضور تیم شهریار ساری در زمین مسابقه با وجود حضور تیم میهمان و عوامل اجرایی، کمیته انضباطی این دیدار را سه بر صفر به سود تیم دریارنوردان اعلام کرد و تیم شهریاری ساری را به پرداخت مبلغ 200 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
*بازی دو تیم نفت امیدیه و اترک بجنورد از مسابقات لیگ دسته دو که قرار بود 23 تیرماه برگزار شود به دلیل عدم حضور تیم اترک بجنورد، این مسابقه با نتیجه سه بر صفر به سود تیم نفت امیدیه اعلام شد. همچنین تیم اترک بجنورد به پرداخت مبلغ 500 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
مسابقه دو تیم مس شهر بابک و عقاب تهران از رقابتهای لیگ دسته دو، به دلیل عدم حضور تیم عقاب تهران این دیدار 23 تیرماه برگزار نشد. برهمین اساس کمیته انضباطی نتیجه 3 بر صفر به سود تیم مقابل و تیم عقاب تهران را به پرداخت مبلغ 500 میلیون ریال جریمه نقدی را محکوم کرد.



