تعداد بازدید: ۱۷۷۵
کد خبر: ۹۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷

اعلام آرای انضباطی

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های لیگ برتری صادر کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دیدار تیم های صنعت نفت آبادان و مس رفسنجان در هفته بیست و هشتم لیگ برتر برگزار و از سوی محمد ربیعی، سرمربی تیم مس رفسنجان تخلفاتی مبنی بر نقض مقررات ماده 89 ( استنکاف از اجرای محرومیت) رخ داد.

وی باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند . این رای قابل تجدید نظر است.

دیدار تیم های فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان در هفته بیست و نهم برگزار شد و از سوی نادر غبیشاوی، مربی تیم فولاد خوزستان تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال مقام رسمی که منجر به اخراج شد، رخ داد. وی به یک جلسه محرومیت و پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

سیروس پورموسوی، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان به دلیل بدرفتاری در مقابل مقام رسمی منجر به اخراج و استفاده از الفاظ توهین آمیز در مصاحبه مطبوعاتی نسبت به داور به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و باید 200 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.

 حکیم نصاری، بازیکن تیم صنعت نفت آبادان به خاطر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراجش شد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

اسماعیل قنبری، مربی تیم صنعت نفت آبادن نیز به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراجش شد، به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

تیم صنعت نفت آبادان به دلیل سوء رفتار تیمی باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی دغدغه پیشرفت فوتبال را دارند

تصاویری از مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

برگزاری مراسم اختتامیه سمینار ارتقای پوشش زنده و عملکرد سیستم داور ویدئویی

تاج: تلاش ما کسب بهترین نتیجه است

ترکمان: به تاریخ‌سازی در جام جهانی باور داریم/ سال‌ها تلاش، اشک و لبخند پشتِ موفقیت‌های ماست

مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتسال بانوان در ساختمان اداری مرکز ملی برگزار شد

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت سوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر( قسمت دوم)

گفت و گو با شرکت کنندگان در سمینار تخصصی ارتقاء پوشش زنده مسابقات لیگ برتر (قسمت اول)

همه آنچه در مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر فوتسال بانوان گذشت 

پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران روز نخست در هفته اول لیگ برتر

گفت و گو با محسن حکیم و موعود بنیادی فر در خصوص برگزاری سمینار تخصصی استاندارسازی و ارتقاء پوشش پخش زنده مسابقات لیگ برتر

اعلام محل برگزاری دیدار دو تیم تراکتور و استقلال از هفته اول لیگ برتر

روانخواه 26 بازیکن را به اردوی تدارکاتی دعوت کرد

پسران فوتسال در راه روسیه

اعلام آرا دستور موقت کمیته اخلاق

اعلام مصوبات کمیته داوران برای قضاوت در لیگ یک و دو

مهینی 30 بازیکن را به اردو فرا خواند

اعلام آرای کمیته وضعیت

کریمی: مصوبه هیات رییسه بی‌سابقه است؛ توجه خاصی به تیم امید است