تعداد بازدید: ۱۵۵۲
کد خبر: ۹۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
با حمایت ریاست فدراسیون شاهد اتفاقات بزرگی در بخش پزشکی فوتبال ایران خواهیم بود

نوروزی: بازیکنان در صحت و سلامت کامل هستند

مشاور پزشکی ریاست فدراسیون و مدیر پزشکی تیم‌های ملی فوتبال درباره اقدامات پزشکی تیم ملی گزارشی به جامعه فوتبال ارائه کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، امین نوروزی در ابتدا با اشاره به اقدامات گروه پزشکی برای آگاهی از وضعیت سلامت ملی‌پوشان گفت: گروه پزشکی تیم ملی قبل از شروع اردوها وضعیت سلامتی بازیکنان را به صورت مداوم که دو بار در هفته است را مورد ارزیابی و آنالیز دقیق قرار می‌دهند و در این امر حتی با تیم پزشکی باشگاه‌های بازیکنان میز به طور مدام در تماس هستند. به این ترتیب اگر آسیب دیدگی برای بازیکنان به وجود آمده باشد، اطلاعات و مدارک روند درمان بازیکنان جمع آوری و رصد می‌شود تا لیست نهایی تیم ملی با اطلاع کامل کادر فنی از وضعیت سلامتی بازیکنان تعیین شود.
مدیر پزشکی تیم‌های ملی اضافه کرد: يكی از دغدغه‌های هفته‌های گذشته تيم ملی بيماری كرونای دو عزيز سرمربی و مربی تيم بود كه با پيگير‌ی‌های شبانه روزی گروه تخصصی پزشكان عفونی، به بهبودی كامل رسيدند. در اينجا بايد از عزيزانی چون دكتر ناجی و دكتر ابطحيان نهايت تشكر را داشته باشم.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کرونایی، بازیکنان با تست PCR منفی وارد اردو می‌شوند و بلافاصله در زمان ورود به اردو همتست مجدد از آنها گرفته می‌شود و در مرحله بعد تا رسیدن جواب منفی تست در قرنطینه به سر می‌برند. هم‌چنین در بدو ورود بازیکنان بهاردو پرسشنامه‌هایی در اختیار آنها قرار می‌گیرد تا اگر آسیب دیدگی جدید و بیماری خاصی وجود داشته باشند روند درمان بلافاصله شروع شود.
نوروزی افزود: گروه پزشکی به وضعیت میلاد سرلک هم که در بازی با سوریه دچار مصدومیت شده بود بلافاصله رسیدگی کردند و به اين نتیجه رسيديد كه با توجه به مصدوميت در ناحيه سر این بازیکن تیم ملی را در سفر به قطر همراهی نکند.
همچنين یکی دیگر از موارد مهم ريكاوريی تيم در قطر بود كه تیم پزشكی به شکلی مناسب در اين زمينه فعال بود، همچنين دستگاه‌های مناسبی هم در اردوی تیم ملی برای کمک به ریکاوری سریع بازیکنان وجود داشت و حالا با قدرت و بدون مشکل خاصی به مصاف تیم ملی عراق خواهیم رفت‌ و بازیکنان هم در صحت و سلامت کامل هستند.
مشاور پزشکی رئیس فدراسیون فوتبال در ارتباط با اضافه شدن دستگاه سونوگرافی براي تشخيص صدمات عضلانی- اسكلتی به اردوی تیم ملی هم تاکید کرد: ما سعی کرده‌ایم تجهیزات مورد نیاز پزشکی تیم ملی را کامل کنیم و اخیرا هم دستگاه سونوگرافی برای اولین باربرای تیم پزشکی با مساعدت آقای عزیزی خادم خریداری شد. این دستگاه عملا شرایطی را فراهم می‌کند که سرعت تشخیص و دقت میزان آسیب دیدگی و روند درمان به ویژه در اردوها بیشتر شود.
امین نوروزی درباره برنامه غذایی تیم ملی هم این توضیحات را ارائه داد و گفت: گروه پزشكی تيم تمام سعی خود را می‌کند تا با برنامه ریزی دقیق به بهترین شکل ممکن تمامی نیازهای تغذیه‌ای بازیکنان را فراهم و برآورده کند.
وی افزود: تقریبا می‌توان گفت که در شرایط فعلی از نظر پزشکی کم و کاستی برای گروه پزشکی وجود ندارد و جا دارد از زحمات تمام گروه که شبانه روز در حال رسیدگی به وضعیت سلامت تیم ملی هستند تشکر ویژه داشته باشم.
امین نوروزی با اشاره به روند درمان مرتضی پورعلی‌گنجی و عارف غلامی در قطر هم گفت: به خاطر شرایط خاص مربوط به پروتکل‌های بهداشتی و قرار گرفتن در حباب امکان پیگیری حضوری روند درمان این دو ملی‌پوش عزیز که عمل جراحی رباط صلیبی را پشت سرگذاشته‌اند وجود ندارد. منتهی به صورت مستمر وضعیت آنها بررسی می‌شود.
امین نوروزی در پایان تاکید کرد: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا همین سیستم پرتلاش و کامل پزشکی را برای تمامی تیم‌های ملی دررده‌ و رشته‌های مختلف آقایان و بانوان اجرایی کنیم و با مساعدت ریاست فدراسیون و حمایت‌های ایشان انشاالله شاهد اتفاقات بزرگی در بخش پزشکی فوتبال ایران باشیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

گزارش تصویری تمرین تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال بانوان

تحلیل فنی بازی لبنان در نشست ملی پوشان فوتبال

آماده‌سازی برای رقابت‌های آسیایی

انتشار پوستر دیدار ایران – لبنان

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان پیش از دیدار برابر لبنان

تاکتیک محوری در تمرین امروز؛ از مالکیت تا ضربه آخر

گزارش تصویری انجام تست‌های تخصصی آمادگی جسمانی تیم ملی فوتسال بانوان

امضا تفاهم نامه همکاری فدراسیون و بیمه دی

برگزاری هشتمین کنفرانس پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا

زندی: هر بازی برای ما حکم فینال دارد

پربازدیدترین ها

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

بخش دوم از گزارش تصویری مراسم نذواره فدراسیون فوتبال

گزارش تصویری از مراسم نذرواره فدراسیون فوتبال

اعلام اسامی دعوت شدگان گروه نخست تیم ملی فوتسال جوانان ایران

بخش دوم گزارش تصویری دیدار ایران و سنگاپور

تاج:برای پیراهن مقدس تیم ملی تلاش کنید 

اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

برگزاری مراسم عزاداری حسینی و آئین نذرواره به همت فدراسیون فوتبال

مظفر:از اینکه تیم موفق شده سهمیه جام جهانی را کسب کند، خوشحالیم

پایان نیمه نخست دیدار ایران و سنگاپور