- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
- بیانیه فدراسیون
- تشریح جزئیات جلسه مهم امروز کمیته امور استان ها
- جلسه سرمربی و مدیران تیم ملی امید با رئیس فدراسیون
- اعلام آنالیز رسمی کمیته داوران درباره صحنه دیدار ذوب آهن و فولاد خوزستان
- مظفر: پیروزی برابر روسیه گامی بزرگ در مسیر آمادهسازی برای جام جهانی بود
- ایران مغلوب روسیه شد
- نوجوانان ایران میزبان خود را گلباران کردند
- اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ یک
- آغاز نخستین دوره مربیگری بدنسازی فوتبال سطح 2A در ایران
- سالار آقاپور بازیکن سال آسیا شد
- جعفری برترین مربی قاره آسیا شد
ادووکات: ایران خیلی بهتر بود
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیک ادووکات سرمربی تیم عراق در نشست خبری گفت: انتظارات بالایی برای این بازی داشتیم، اما باید اعتراف کنیم که ایران بسیار بهتر بود و ما به تیم بهتری باختیم. آنها شایسته این پیروزی بودند.
وی با اشاره به شرایط آمادهسازی تیمش برای این مسابقات گفت: تنها دو اردوی یک هفتهای داشتیم. ما بازیهایی مقابل تیمهای آماتور داشتیم. من الان متوجه هستم که چرا تیم پیش از این با پنج بازیکن در دفاع کار میکرد و نه چهار مدافع. من متوجه هستم که چرا مردم عراق ناراحت هستند، اما هنوز هشت بازی دیگر پیشرو داریم.
ادووکات افزود: در این سطح اشتباهات زیادی داشتیم. روی گلهای اول و دوم واقعا اشتباهات ابتدایی داشتیم. گل سوم روی حرکت عالی تیم مقابل بود. مقابل کرهجنوبی ما بسیار خوب دفاع کردیم، اما در این بازی از هم پاشیده شدیم. ادووکات خاطرنشان کرد: به عنوان سرمربی یک تیم ملی وظیفه من نیست که بازیکنان را از نظر بدنی آماده کنم و این مسئله باید در باشگاهها اتفاق بیفتد. ما هماهنگی بازی با کرهجنوبی را نداشتیم.
وی در پایان گفت: ما آماده بودیم که دفاع کنیم و در ضد حمله ضربه بزنیم. در بازیهایی که در اردو مقابل تیمهای آماتور انجام دادیم، با چهار دفاع بازی کردیم و در مقابل کره جنوبی این مسئله موثر واقع شد، اما مقابل ایران نه. بازیکنان ما باید سطح بازی خود را ارتقا دهند. ما باید به دنبال بازیکنان خوب عراقی در خارج از عراق باشیم که در کوران مسابقات قرار دارند. باید آنها را پیدا کنیم تا تیم ملی عراق را تقویت کنیم.