تعداد بازدید: ۳۰۴۶
کد خبر: ۱۰۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳

سنگ تمام خانواده فوتبال در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی

خانواده فوتبال در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با همکاری مدیران، باشگاه‌ها، بازیکنان و مربیان دهها برنامه متنوع در سراسر کشور اجرا کرد.


به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، برگزاری مسابقه فوتبال دوستانه میان تیم‌های منتخب 98 و منتخب سرخابی‌ها با عنوان «به یاد سردار دل‌ها» آخرین رویدادی بود که در ده روز گذشته به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با همکاری دپارتمان مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی فدراسیون برگزار شد.

در این مسابقه که با حضور چهره‌های سرشناس فوتبال ایران هم‌چون علی پروین، خداداد عزیزی، مهدی پاشازاده، هادی طباطبایی، مارکار آقاجانیان، ابراهیم شکوری، مهدی امیرآبادی، هاشم بیگ‌زاده، رضا جباری، علیرضا اکبرپور، علی موسوی، بهنام ابوالقاسم پور، حسن خان‌‌محمدی، ادموند بزیک، سامسون، پرویز برومند، علیرضا نیکبخت، بهروز رهبری‌فر، جواد زرینچه، سیروس دین‌محمدی، احمد تقوی، اسماعیل حلالی، رسول خطیبی، رضا عنایتی، محمد نوازی، سبو شهبازیان، سروژ ابراهیمی، محمدرضا مهدوی و ابراهیم میرزاپور و به قضاوت سعید مظفری‌زاده در ورزشگاه آزادی برگزار شد، بازیکنان حاضر ضمن ادای احترام به سردار سلیمانی، امضای پیراهن تیم ملی منقوش به عکس سردار و قرائت فاتحه یاد و خاطره این قهرمان ملی را گرامی داشتند.

در این مراسم مهدی چمران رئیس و حبیب کاشانی و محمد آخوندی از اعضای شورای شهر تهران نیز حضور یافتند.

همچنین در همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی که به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از سوی فدراسیون ورزش‌های همگانی و با حضور سید حمید سجادی وزیر ورزش از میدان ولیعصر (عج) تا پارک لاله برگزار شد، فدراسیون فوتبال با سازماندهی نیروهای فرهنگی خود، حضوری همه جانبه داشت که با تقدیر وزیر همراه شد.

در ادامه فعالیت‌های فرهنگی فدرسیون فوتبال به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید، بازیکنان و کادر فنی تیم ملی بانوان جمهوری اسلامی در کنار شهاب‌الدین عزیزی‌خادم رئیس فدراسیون فوتبال، انسیه معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، مریم کاظمی‌پور معاون توسعه وزارت ورزش و جمعی دیگر از مقامات لشکری و کشوری ضمن ادای احترام و گلباران یادمان سردار سلیمانی در مرکز ملی فوتبال، در مراسمی با همین عنوان حضور پیدا کردند.

سازمان لیگ نیز در اقدامی منسجم تمامی مسابقات فوتبال و فوتسال خود را با شعار «روز جهانی مقاومت گرامی باد» به گرامیداشت شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و شهدای مقاومت برگزار کرد و در دهها مراسم ادای احترام به یادمان، تبلیغات محیطی و در فضای مجازی، پیام‌رسانی از طریق اسکوربورد، اعلام توسط مجری مسابقات، اجرای طرح موزاییکی روی سکوها و ... صورت گرفت.

برگزاری مراسم مداحی و سوگواری در مرکز ملی فوتبال، تجلیل از حافظان امنیت و یاوران نظامی و انتظامی برگزاری مسابقات با حضور رئیس فدراسیون و مقامات ارشد وزارت کشور و نیروی انتظامی، شرکت نمایندگان فدراسیون فوتبال در همایش‌ها و مراسم ویژه دومین سالگرد که توسط نهادهای مختلف برگزار شد و ... از جمله اقداماتی بود که در این ده روز انجام شد.


241
قاب خاطرات
241
گزارش تصویری
241
ویدئوها
241
آخرین اخبار

محرومیت مشوقین  باشگاه پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی

دعوت از ٢۶ بازیکن برای حضور در تورنمنت العین امارات

ابلاغیه کمیته انضباطی

تصاویری از دیدار تیم‌های خیبر خرم آباد و تراکتور تبریز

کاظمی: از شما مسئولان که کنار دانش آموزان هستید تشکر می کنم

تاج: فوتسال ما در بخش آقایان و بانوان قهرمان آسیا است

پیروزی پرگل ایران؛ تاجیکستان تسلیم شد

رای اصلاحی کمیته استیناف

نادری: اتحاد و نظم تاکتیکی رمز قهرمانی ما بودند

برگزاری چهارمین اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی

241
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر

توسلی: ما آماده ایم تا جهان را شگفت‌زده کنیم

اعلام اسامی داوران هفته یازدهم لیگ دسته اول

قرعه کشی جام حذفی مرحله یک شانزدهم

تساوی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان‌

تکنیک و تاکتیک ناب یوزان پابرهنه ایرانی بر بام قاره‌ی کهن

حکیم:نمی توان واقعیت را تغییر داد؛ همه چیز عیان است

تصاویری از دیداری تیم ملی نوجوانان با جوانان پیکان

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی نوجوانان

۱۴ ملی‌پوش نهایی ایران برای جام جهانی فوتسال زنان فیلیپین معرفی شدند

241
241