فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

تعداد بازدید: ۱۱۹۰
کد خبر: ۱۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳

قمی: دیدار برابر هند بسیار سخت بود

بازیکنان تیم ملی فوتبال معتقد است دیدار برابر هند بسیار سخت بود و تجربه بالایی برای ملی پوشان فوتبال بود.

 

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، پس از برگزار یدیدار افتتاحییه رقابتهای جام ملتهای فوتبال بانوان آسیا به میزبانی هند که بین دو تیم ایران و هند برگزار و بدون گل به پایان رسید.

سارا قمی، بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان درباره این مسابقه گفت: دیدار سختی بود. ما برای اولین بار در یک تورنمنت بزرگ حضور داشتیم. تیم هند پیش از آغاز رقابتهای جام ملتها 12 بازی تدارکاتی داشته، لیگ کشورش یک سال تعطیل بوده تا تیم ملی بازیهای تدراکاتی و تمرینات مستمر را برگزار کند. بدون شک رقابت با این تیم کار آسانی نبود.

وی ادامه داد: بازیکنان 90 دقیقه جنگیدند، چند فرصت گل هم داشتیم که متاسفانه به گل تبدیل  نشد. هم تیمی هایم تمام تلاش خود را کردند. اما نبود بازیهای تدارکاتی باعث شد تا استرس زیادی برای این بازی داشته باشیم.

قمی در پایان گفت: بازی با هند تمام شده و اکنون تمام تمرکزمان دیدار برابر چین است. کادر فنی بدون شک برنامه ریزی کاملی برای این دیدار خواهد داشت. ما آمده ایم که بهترین نتایج را کسب کنیم و به هدفمان که همانا موفقیت فوتبال بانوان ایران است، برسیم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

حضور ملی‌پوشان فوتبال بانوان در حرم امام رضا (ع)

گزارش تصویری از ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

ورود تیم ملی فوتبال بانوان به مشهد

کاروان تیم ملی فوتبال بانوان راهی مشهد شد

گزارش تصویری اعزام تیم ملی فوتبال بانوان ایران به مشهد

گفت و گو با سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان

اعلام زمان رقابتهای تیم ملی در تورنمنت کافا

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

برگزاری دوره های آموزشی فوتبال در استانهای کشور

اعلام آرای استیناف

پربازدیدترین ها

پیام تسلیت فدراسیون

گزارش تصویری اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید

نماد امید و ایستادگی در زمین فوتبال

گزارش تصویری از تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی بانوان

تاج: در مسابقات ساحل عاج شرکت می‌کنیم

برگزاری مراسم بزرگداشت فرماندهان و دانشمندان شهید و گرامیداشت شهدای ورزشکار در وزارت ورزش و جوانان

گزارش تصویری سومین روز از تمرین تیم ملی فوتبال امید

کاروان مقاومت در راه امان

23 بازیکن به خط شدند