- جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی/تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا
- رئیس فدراسیون در مراسم بهترینهای فیفا ۲۰۲۵ در دوحه شرکت کرد
- از خبرورزشی تا ایران ورزشی؛ روایت ماندگاری کلمه روی کاغذ
- امیدها در اندیشه موفقیت؛ بذر امید را بکارید!
- ستون فردای تیم ملی همینجاست
- در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است
- دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید
- حضوری که دیده شد، حتی بدون صعود
- توجه ویژه دنیا به دختران فوتسال ایران
- از جام جهانی تا تورنمنت جهانی
- اعلام اسامی داوران قضاوت کننده در هفته هفتم لیگ برتر فوتسال بانوان
- تاج: ناصر حجازی تا همیشه زنده است
اسکوچیچ: برای اول شدن در گروه تلاش میکنیم
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دراگان اسکوچیچ در ابتدا در پاسخ به سوال خبرنگار کرهای مبنی بر قطعی شدن صعود ایران به جام جهانی و اینکه میتوان توقع انجام یک بازی تدافعی در زمین کره را از ایران داشت، گفت: واقعا اینطور فکر میکنید که ما بازی تدافعی انجام داده باشیم؟ من اینطور فکر نمیکنم. فردا هم سبک بازی همیشگی را خواهیم داشت و با وجود صعود هر دو تیم اما اول شدن در گروه موضوع مهمی است و برای آن مهیا میشویم. برای این بازی خوب آماده شدیم. بازیکنان مهمی را از دست دادیم و علاوه بر آن جت لگ و اضافه شدن بازیکنان ظرف دیروز و امروز به سایر مشکلات اضافه شده است اما با وجود همه این مشکلات کیفیت خودمان را در بازیهای قبلی هم نشان دادیم و این موارد برای نخستین بار نیست که پیش آمده است.
“برنامه شما برای مهار بازیکنانی نظیر سون که در بازی دور رفت توانست به ایران گل بزند چیست” اسکوچیچ در پاسخ به این سوال اظهار داشت: از کیفیت بازیکنان لژیونر کره باخبر هستیم، اما برای آن آماده شدیم و سعی میکنیم کمترین فضا را در اختیارشان بگذاریم. بازیکنان کره قابل احترام هستم، ولی ما هم بازیکنان شاغل در اروپا و با کیفیتی را در اختیار داریم.
وی درباره غیبت بازیکنانی نظیر طارمی و جهانبخش گفت: البته که بازیکنان مهم و بسیار ارزشمندی هستند، اما به این معنی نیست که بازیکنان لازم برای بازی فردا را در اختیار نداریم. همانطور که در بازی مقابل عراق نیز شش بازیکن را به دلیل کرونا در اختیار نداشتیم اما بازی را به نفع خودمان به اتمام رساندیم.




