تعداد بازدید: ۳۳۰۸
کد خبر: ۱۱۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۲

ماجدى: فدراسيون بيش از هر چيز به آرامش نياز دارد

سرپرست فدراسيون فوتبال در شامگاه عيد سعيد فطر ميهمان برنامه گفت و گوى ويژه خبرى بود.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، میرشاد ماجدی در ابتداى اين برنامه در خصوص شرایط بازی‌های دوستانه پیش‌روی تیم ملی و بودجه در اختیار فدراسیون فوتبال گفت: گفته شده قرار است هفت بازی دوستانه انجام شود که نمیدانم این عدد ازکجا آمده است. سرمربی تیم ملی برنامه خود را ارایه داده که با محوریت دبیرکل پیش خواهد رفت. کارها توسط روابط امور بین‌الملل انجام می‌شود و بحث وجود دلالی در اين موضوع صحت ندارد. ما باید در فیفا دى هاى پيش روى که خرداد و شهریور ماه است بازی هاى دوستانه مورد نظر را برگزار كنيم. همه در تلاش هستیم و به نتایج خوبی رسیدیم. در اين بين نام تیم‌ها را اعلام نمى‌کنیم تا قرارداد نهایی شود چون برخی از داخل و خارج از كشور شیطنت می‌کنند تا این بازیها انجام نشود.
سرپرست فدراسيون همچنين گفت: ما در تیم ملی و فدراسیون فوتبال بيش از هر چيز به آرامش نياز داریم و برخی مسایل عنوان شده بی اساس است. اين مسائل كمكى به فوتبال ما نمى كند خصوصا در اين موقعيت حساس.
وی‌ ادامه داد: در حال حاضر نیاز جدی به کمک داریم، چراکه این تیم ملی برای هشتاد میلیون ايرانى است. از مجلس شورای اسلامی برای قرار دادن ردیف بودجه برای فدراسیون‌ تشکر میکنم همینطور از حجت الاسلام رییسی رییس جمهوری که در دیدار با ایشان قول مساعدی برای حمایت از تیم ملی داده شد.
سرپرست فدراسیون فوتبال تصریح کرد: باید از نمایندگان محترم مجلس و دولت به خاطر داشتن دغدغه تیم ملی تشکر کنم. اعداد اعلامی از سوی نمایندگان برای کمک به تیم ملی خوب است اما حقیقتا کافی نیست. امیدواریم از سوی دولت هم كمك هايى انجام شود. فدراسیون فوتبال فقیر نیست اما پول‌هایش در اختیارش نیست. شايد حدود يكصد و هفتاد میلیارد تومان برای تدارک مناسب تیم ملی نياز داریم. برای جذب حامیان مالی هم نیاز به برگزاری مزايده ، انتشار فراخوان و مراحل مربوطه داریم که زمان کافی برای آن نيست و اگر بشود اين كار را به صورت ترک تشریفات پیش ببریم قطعا کمک بزرگی میشود. در حال حاضر فراخوان البسه را هم منتشر کردیم و امیدواریم نهادهای نظارتی اجازه بدهند تا با ترک تشریفات کار را با سرعت پیش ببریم چون فرصت كافى در اختيار نداريم.
ماجدی افزود: از خرداد ماه در روزهای فیفا‌دی اصلی باید برنامه بازیها را پیش ببریم. نکته مهم این است که سطح توقع از صعود از مرحله گروهى را نباید بالا برد چون تیم‌های قدرتمندی در گروه ما قرار دارند. باید واقع بین باشیم. مثلاً بايد بدانيم امكان بازی با تیم‌های اروپایی را به خاطر اینکه درگیر مسابقات هستند نداریم. با نیوزلند صحبت کردیم اما سعی می‌کنیم با تیم‌هایی بازی کنیم که در رنکینگ جایگاه بهتری داشته باشند. و سپس اعلام خواهیم کرد.

ماجدی در پاسخ به این سوال که کمک مالی دولت قبل به فدراسیون فوتبال چه شده است، گفت: یکصد و ده میلیاردی که در دور قبلی به فدراسیون آمد همه آن خرج پاداش نشده، بلکه مقداری خرج اعزام ها و... شده، اما این پول باید مدیریت مى شد. برخی افراد بدون مجوز شورای برون مرزی اعزام شده بودند اما الان باید به جلو نگاه کنیم. تیم ما الان به جام جهانی صعود کرده است. باید آماده سازی مناسبی انجام بدهیم. به خصوص که زمان تشکیل تیم قبل از جام جهانی بسیار کوتاه است و در این دو ماه به سختی به اتفاق همکاران در فدراسیون مشغول کار هستیم. قراردادهای بازی دوستانه را هم از طریق امور بین الملل به زودی نهایی خواهیم کرد و در اين بين هيچ دلالى و موضوع ديگرى وجود ندارد.

سرپرست فدراسیون در رابطه با دو دستگی اعضای هیات رییسه گفت: واقعا تیم ملی و فدراسیون نیاز به آرامش دارند. اکثر اعضای هیات رییسه همراه هستند. برخی نیز علاقمند به کمک هستند و دلایل خاص خود را دارند. اما در نهايت باید در درون خانواده کار را پیش ببریم و با قدرت در کنار هم باشیم. هدف همه ما باید حضور پرقدرت در جام جهانی باشد و به مسائل ديگر توجه نكنيم. اميدوارم اين مسائل را بتوانيم حل كنيم.

قاب خاطرات
گزارش تصویری
ویدئوها
آخرین اخبار

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان بعد از دیدار مقابل بوتان

قنبری: در تیم ملی بانوان، همه دلشان برای ایران می‌تپد

گفت و گو با مارال ترکمان بازیکن تیم ملی فوتسال بانوان

صحبت های نیلوفر اردلان سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان

تمرکز بر هماهنگی و آمادگی جسمانی

گفت و گو با بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان(قسمت اول)

شبان: کاروان مقاومت هستیم؛ تا پای جان برای ایران می‌جنگیم

تقدیر رئیس فدراسیون فوتبال از اعضای هیات بدوی

مسیری پر از انگیزه برای افتخار در آسیا

اعلام آرای جدید کمیته وضعیت

پربازدیدترین ها

گزارش تصویری از بازی درون تیمی ملی پوشان امید

بخش دوم از گزارش تصویری مراسم نذواره فدراسیون فوتبال

تیم ملی فوتبال بانوان وارد امان شد

گزارش تصویری از مراسم نذرواره فدراسیون فوتبال

اعلام اسامی دعوت شدگان گروه نخست تیم ملی فوتسال جوانان ایران

گزارش تصویری از مراسم آماده سازی نذرواره فوتبال در مرکز ملی فوتبال

فردا؛برگزاری آئین سوگواری و مراسم نذرواره در مرکز ملی فوتبال

اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

بخش دوم گزارش تصویری دیدار ایران و سنگاپور

برگزاری مراسم عزاداری حسینی و آئین نذرواره به همت فدراسیون فوتبال