تعداد بازدید: ۱۴۳۸
کد خبر: ۱۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
باید سیستم VAR را به چرخه فوتبال‌مان وارد کنیم

تاج: داوران وحدت رویه را سرلوحه کارشان قرار دهند

رئیس فدراسیون فوتبال می گوید از داوران انتظارم دارم اشتباهات تاثیرگذار در مسابقات را به حداقل برسانند.
تاج: داوران وحدت رویه را سرلوحه کارشان قرار دهند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج در حاشیه دوره یک روزه داوران فوتبال گفت: خیلی خوشحالم که توفیق پیدا کردم در جمع داوران حضور دارم. ما چیزی که از داوران انتظار داریم این است که وحدت رویه را در داوری سرلوحه کارشان قرار دهند و اختلاف در اداره مجموعه‌های داوری را از بین ببریم. به‌هرحال فوتبال هوادار و طرفداران زیادی دارد و بعد از فوتبال با یک فاصله معناداری فوتسال قرار دارد. البته به لحاظ تعداد هوادار می‌گویم، نه اهمیت. این موضوع مفهومش این است که برای این قشر عظیم که دلواپس فوتبال هستند، باید یک فکری کنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: عمده باشگاه‌ها، مدیران باشگاه‌ها و هواداران فوتبال همه داوری را سالم می‌بینند، ولی معتقدند که اشتباه در آن را باید مدیریت کرد و این یک بحث دیگر است. من ابتدا انتظارم این است که اشتباهات تأثیرگذار را باید به حداقل برسانیم. من از کمیته داوران و فغانی تشکر می‌کنم. ما باید سیستم VAR را به چرخه فوتبال‌مان بیاوریم. درحال حاضر ما امکانات این موضوع را تا حد زیادی فراهم کردیم و امکان اینکه دربی را با سیستم VAR برگزار کنیم، داریم، ولی باید مجوزهایش را بگیریم و این‌طور نیست که ما تصمیم بگیریم و اجرا کنیم. در این برنامه پنج بخش وجود دارد، یک بخش آموزش است که دوستان در قطر در یک دوره هفت روزه آموزش می‌بینند، مراحل دوم، سوم و چهارم را ما باید انجام بدهیم، مرحله پنجم را هم مجوز است که باید بگیریم که من به شخصه دنبال این موضوع هستم.

تاج در پایان افزود: من اصرارم بر این است که کمیته داوران اولویتش این باشد که این مراحل طی شود. ما دیر یا زود باید این کار را بکنیم و چه بهتر که این کار را الان انجام دهیم. حساسیت نیم‌فصل دوم خیلی زیاد است و از طرفی هم نتایج خیلی به هم نزدیک است. ما چند سال پیش بود که پنج جام تهیه کردیم، یک جام به اصفهان برده شد و جام‌هایی به تبریز، تهران و ... بردیم. شرایط طوری بود که قهرمان در روز آخر مشخص شد. امسال هم از همین الان چنین شرایطی پیش آمده و به همین دلیل حساسیت‌ها زیاد است. مسئله بعدی این است که باشگاه‌ها هزینه‌های زیادی کردند و درآمد هم ندارند.

 

ارسال نظر
295
قاب خاطرات
295
گزارش تصویری
295
ویدئوها
295
آخرین اخبار

گزارش تصویری/دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و فجر شهید سپاسی شیراز

گزارش تصویری/ دیدار تیم های شمس آذر قزوین و آلومینیوم اراک

اعلام آرای کمیته وضعیت

اعلام رای تخلفات لیگ دسته اول فوتبال

اعلام آرای کارت زرد و قرمز هفته پانزدهم

صدور آرای جدید استیناف

اعلام اسامی داوران بازی‌های هفته بیست و یکم لیگ برتر

گزارش تصویری تمرین امروز چهارشنبه تیم ملی جوانان

پیام مهم رهبری خیلی مسائل را روشن کرد

حسین عبدی: در تمام عرصه ها کنار هموطنان خود هستیم

295
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی داوران بازی‌های هفته بیست و یکم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران هفته بیست‌و‌یکم لیگ یک

ضیافت پنالتی‌ها تکلیف قهرمان را مشخص کرد/ایران جام را حفظ کرد

گزارش تصویری / اهدای جام قهرمانی به تیم ملی فوتسال ایران

پیام وزارت ورزش پس از چهاردهمین قهرمانی ایران در جام ملت‌های فوتسال آسیا 

اعلام اسامی بازیکنان لیگ برتر برای حضور در اردوی تیم ملی جوانان

گزارش تصویری/ روایت تصویری کنفدراسیون فوتبال آسیا از جشن قهرمانی ملی پوشان فوتسال ایران

گزارش تصویری تمرین امروز شنبه تیم ملی جوانان

گزارش تصویری تمرین امروز چهارشنبه تیم ملی جوانان

اعلام آرای کمیته وضعیت

295
295