تعداد بازدید: ۱۳۱۹
کد خبر: ۱۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹

هاشم پور : برای سه ماه دیگر باید آماده مسابقات انتخابی ساحلی جهانی باشیم

مربی تیم ملی فوتبال ساحلی در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون به نکاتی اشاره کرد.

هاشم پور : برای سه ماه دیگر باید آماده مسابقات انتخابی ساحلی جهانی باشیم

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، عباس هاشم پور –مربی تیم ملی فوتبال ساحلی در ابتدا گفت : پس از 9 سال نخستین بار است که از صعود به مرحله نیم نهایی مسابقات یا تورنمنتی باز ماندیم. این موضوع قطعا دلایلی دارد که بسیاری از آن واضح است. تنها موردی که می توان به آن اشاره کرد ، این است که اگر در بحث مدیریتی و برنامه ریزی ، فنی تیم و سطح بازیکنان مشکلی وجود داشت هرگز موفقیت هایمان طولانی مدت نبود. 9 سال افتخار آفرینی تا همین 4 ماه پیش که قهرمانی دومین رویداد بزرگ و سطح بالای جهان یعنی مسابقات بین قاره ای را بدست آوردیم ، به خودی خود ، گویای همه چیز است.

وی ادامه داد : بازیکنان در مسابقات قهرمانی آسیا هرچه داشتند را در میدان به نمایش گذاشتند و از دید کادرفنی ، کوچکترین نقدی به آنها وارد نیست. به نسبت اردوهایمان ، بازیکنانمان حداکثر تلاش خود را انجام دادند. نکته جالب اینجاست که در مسابقات قهرمانی آسیا تنها با یک تغییر نسبت به مسابقات بین قاره ای حاضر شدیم و حتی در قهرمانی آسیا هم محمد احمدزاده و پیمان حسینی را که از مصدومیت رها شده بودند را در اختیار داشتیم. پس مهره هایمان تنها یک تغییر داشت و مشکلی از این بابت نداشتیم.

مربی تیم ملی افزود : خوشبختانه در چند سال اخیر چرخه جوان سازی تیم را طبق برنامه مدون استعدادیابی کمیته فوتبال ساحلی به خوبی پیش بردیم. پنج بازیکن جوان 20 الی 22 ساله را از تیم (ب) به ترکیب تیم ملی در جام بین قاره ای و قهرمانی آسیا اضافه کردیم. نتایج گویای همه چیز است و مسیر مشخصی پیش بردیم. البته اینکه همیشه تیم قهرمان شود توقع نابجایی است ، اما خودمان هم می دانستیم که تنها شانس ما برای این مسابقات کسب سهمیه جام جهانی است ، نه تلاش برای حضور در فینال و حتی کسب قهرمانی. همانطور که در تمامی مصاحبه های کادرفنی در دو ماه اخیر هم به آن اشاره داشتیم. متاسفانه از بازی اول به دلیل مشکلات داوری و اینکه بارها در صحنه های مختلف در هر سه بازی از ناحیه داوران متضرر شدیم ، از تمرکز بازیکنان در طول وقت بازیها کاسته شد. حتی برای بازی با ژاپن ، امیرحسین اکبری را به دلیل دریافت دو کارت زرد بی دلیل در دو بازی قبلی در اختیار نداشتیم.

هاشم پور ضمن با اشاره به قهرمانی ژاپن گفت : ژاپن تیمی شایسته برای کسب قهرمانی بود ، چراکه آنها ، امارات و عمان آماده سازی سطح بالایی داشتند. به هرحال این تیم ها باتوجه به تلاش خوبی که داشتند ، موفق به کسب جواز حضور در جام جهانی شدند.

وی در پایان اشاره کرد : ما هم باید این مسابقات را فراموش کنیم چون مسابقات مهمی را در سال 2019 پیش رو داریم. طبق تقویم سازمان جهانی فوتبال ساحلی ، سه ماه دیگر مسابقات انتخابی ساحلی جهانی در پیش است. پس از آن هم خود مسابقات ساحلی جهانی و در نهایت مسابقات جام بین قاره ای را پیش رو داریم که امیدواریم با  به اجرا درآمدن برنامه ای که از سوی کادرفنی و کمیته فوتبال ساحلی مدون شده ، در این مسابقات همانند مسابقات بین قاره ای ، شاهد موفقیت تیم ملی باشیم.

263
قاب خاطرات
263
گزارش تصویری
263
ویدئوها
263
آخرین اخبار

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

تصاویری پیش از آغاز قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶

گزارش تصویری از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال

گزارش تصویری رونمایی از جام جهانی در آمریکا

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال

آرسن ونگر: فیفا تصمیم درستی برای افزایش تیم‌ها در جام جهانی گرفت

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال

اعلام داوران هفته پنجم لیگ برتر فوتسال بانوان

روز موعود برای زندگی در خرداد

263
پربازدیدترین ها

پیام نوجوانان ایران برای بازی نهایی: آماده صعود با صلابت هستیم

ایران با بازگشت رویایی مقابل فلسطین صدرنشینی را حفظ کرد

شکست نوجوانان ایران مقابل هند

احمدی: از مردم و اهالی فوتبال عذرخواهی می‌کنیم

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

برتری لبنان مقابل هند در حضور اعضای تیم ایران

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

گزارش تصویری از تمرین تیم ملی فوتسال پیش از دیدار برابر ایتالیا

ویدیو: همدلی و اتحاد ملی پوشان برای اهتزاز پرچم ایران

263
263