تعداد بازدید: ۲۴۸۶
کد خبر: ۲۹۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸

حضور رئیس فدراسیون در دوره آموزشی VAR

رئیس فدراسیون فوتبال بعدازظهر امروز در کلاس کمک داور ویدئویی حضور پیدا کرد.

حضور رئیس فدراسیون در دوره آموزشی VAR


به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، نخستین دوره آموزشی سیستم کمک داور ویدئویی با حضور 24 داور به مدرسی محمدصالح سوبخیدین از روز گذشته (سه شنبه اول مرداد) در هتل آکادمی ملی فوتبال در حال برگزاری است. مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال بعدازظهر امروز در این کلاس حاضر شد و برای دقایقی با داوران به صحبت پرداخت.
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ضمن خیر مقدم به مدرس فیفا و حاضرین در کلاس گفت: واقعیت این است در بحث استفاده از VAR چند موضوع خوب وجود دارد و باعث می شود حق به حقدار می رسد و هجمه علیه داوری صورت نگیرد.
وی در ادامه بیان کرد: در این چند سال گذشته در لیگ شاهد بودیم که اعتراضاتی به صورت ناخواسته و یا ناجوانمردانه به سمت داور رخ داده است. آنچه مسلم است با راه اندازی این سیستم سعی داریم اشتباهات داوری را به حداقل می رسد.
تاج اضافه کرد: در فصل جدید قرار است باشگاهها بلیت الکترونیکی را راه اندازی کنند و اگر تخلفی در ورزشگاه رخ داد بتوانیم متخلف را شناسایی خواهیم کرد. همچنین قرار است کمیته داوران آیین نامه ای را تهیه و تدوین کند و آن را در هیات رئیسه فدراسیون مصوب کنیم تا اگر بازیکن یا کادر فنی تیم ها به سمت داور حمله کردند آن ها را به صورت خودکار محروم کنیم. می خواهیم کاربر حمایتی برای داوران داشته باشیم.
رئیس فدراسیون در پایان اظهار داشت: امیدوارم همانطور که این تکنولوژی که در اکثر کشورها راه اندازی شده است و فیفا نیز موافقت کرده تا در لیگ ایران این سیستم راه اندازی شود از شما می خواهم نهایت استفاده را از این کلاس ببرید تا فوتبال از علم شما داوران بهره مند شود.

ارسال نظر
249
قاب خاطرات
249
گزارش تصویری
249
ویدئوها
249
آخرین اخبار

رقابت پرشور نوجوانان در ورزشگاه المپیک

تصاویری از آخرین تمرین تیم‌ملی پیش از بازی با ازبکستان

تمرین آخر تیم ملی؛ از تقدیر طارمی تا مرور تاکتیک‌ها

پیراهن «یکصد» بر تن طارمی

شماره ۱۰ را به قائدی می‌دهم/ حس خوبی از گالیاردی گرفتم

باید مثل جام جهانی با ازبکستان بازی کنیم/ این بار باید برنده شویم

توضیحات مدیرتوسعه و پیشرفت فدراسیون در خصوص اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی

روشنک: تغییر در برنامه مسابقات با در نظرگرفتن منافع ملی و باشگاهی است

عیادت رئیس فدراسیون از پیشکسوت ارزنده داوری

شکست خاتون بم برابر تیم بنگال هند

249
پربازدیدترین ها

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

تصاویری از شب فوتبالی رییس‌جمهور پزشکیان در کنار تیم‌های ملی فوتبال، امید و فوتسال بانوان از نگاه لنز علی زینلی

اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ یک

ورود کاروان تیم ملی امید به قرقیزستان

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

گزارش تصویری تمرین تیم ملی فوتسال بانوان

249
249