تعداد بازدید: ۱۹۲۹
کد خبر: ۲۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
رسانه ها نباید داوران را تحت فشار بگذارند

سوبخیدین: فغانی در آسیا بهترین است

مدرس داوری فیفا می گوید برای نخستین بار است که چنین ساماندهی برای داوران پیش فصل می بینم و فدراسیون فوتبال ایران نیز به خوبی آن را اجرایی کرده است.
سوبخیدین: فغانی در آسیا بهترین است

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، محمدصالح سوبخیدین در حاشیه مراسم افتتاحیه دوره توجیهی پیش فصل داوان و کمک داوران لیگ برتر فوتبال در خصوص استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی، عنوان کرد: وقتی این تکنولوژی را در مسابقات داخلی استفاده کنید از داوران ایران در رقابت‌هایی که تحت پوشش فیفا و ای اف سی است، بهره خواهیم برد. برای فیفا در انتخاب داوران بمنظور قضاوت در جام‌جهانی خیلی مهم است که آنها به سیستم کمک داور ویدئویی، مسلط باشند.

وی در ادامه گفت: همزمان با کلاس VAR که در ایران برگزار شد، چند داور ایرانی را به مالزی دعوت کردیم که علیرضا فغانی و موعود بنیادی فر در این کلاس شرکت کردند. همچنین بنیادی‌فر اطلاعات زیادی درباره سیستم وار داشت و در کلاس موفق بود.

مدرس فیفا درباره حضور داوران جوان در این کلاس آمورشی، گفت: از سال ۲۰۱۱ که به عنوان مدرس داوری آسیا انتخاب شدم ، برای نخستین بار است که چنین ساماندهی برای داوران پیش فصل می بینم و فدراسیون فوتبال ایران نیز به خوبی آن را اجرایی کرده است. از آنجا که فوتبال ترکیبی از تجربه و نیروی جوانی است، این گرد‌همایی می تواند به موفقیت داوران فوتبال ایران کمک کند. برای همین نمی توانم بگویم سن چقدر  مهم است.

وی با اشاره به شرایط داوران ایران گفت: تاکنون اشتباه خاصی از داوران ایران در مسابقات مهم ندیده‌ام و رسانه است که در داخل کشور آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. رسانه‌ها نباید داوران را تحت فشار قرار داده و موجب استرس آنها در قضاوت شوند ، بلکه باید صحنه‌هایی که داوران به خوبی قضاوت می کنند را رسانه ای کنند.

سوبخیدین با تاکید بر اینکه در ایران سطح داوری بالا است، افزود: علیرضا فغانی داوری است که به قله‌های داوری دنیا فکر می‌کند و زمانیکه می‌خواهد به آنجا برسد تمرین، تمرین و تمرین می‌کند و با تحمل سختی‌ها به آن جایگاه می‌رسد. داوران با استعداد ایرانی برای پیش گرفتن از فغانی کار سختی دارند و اگر می‌خواهند مانند او باشتد باید از همین امروز شروع کنند. مانند فغانی واقعا در سطح آسیا نداریم که بتواند به این خوبی در جام‌جهانی قضاوت کند.

وی افزود: در حال حاضر کل دنیا به داوری فغانی ایمان آورده اند. البته تفاوت سایر داوران با فغانی این است که او برای هدفی که دارد مدام تغییر می‌کند و بعد سختی ها را تحمل کرده و جلو می رود. آنچه مسلم است اگر داوران جوان بخواهند به این سطح برسند، باید به جز این دوره‌ها، همچنان به یادگیری و پیشرفت ادامه دهند. اگر فکر کنید همین کلاس‌ها برای موفقیت کافی است، اینجا است که پایان شما رقم زده می شود.

سوبخیدین  در پایان با اشاره به تلاش فدراسیون برای اجرای سیستم کمک داور ویدئویی، اظهار داشت: شرایطی که در فوتبال هر کشوری است، تعیین کننده استفاده از این سیستم است.

ارسال نظر
277
قاب خاطرات
277
گزارش تصویری
277
ویدئوها
277
آخرین اخبار

شجاعی: تقویت کادر فنی بانوان در دستور کار فدراسیون قرار دارد

اعلام داوران هفته هشتم لیگ برتر فوتسال بانوان

صدور آرای جدید کمیته وضعیت

اعلام قرار دستور موقت برای تیم تراکتور

دعوت از 16 بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی

آرای لیگ دسته اول فوتبال صادر شد

تیر به سمت فوتبال!

احترام و اقتدار نیاز امروز فوتبال ایران

قدوسی: حمایت از اجرای نظم و برقراری عدالت ورزشی وظیفه ماست

رسالت همه‌جانبه برای ارتقا سطح هواداری

277
پربازدیدترین ها

اعلام اسامی ۶دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌حذفی

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

قضاوت داور و کمک داور ایرانی در دیدار فینال تایلند و ویتنام

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

گزارش تصویری دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا

گزارش تصویری از برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری فوتسال با ارکان قضایی فدراسیون فوتبال

بیانیه کمیته انضباطی 

در سرمای یخبندان اردیبل، فوتبال گرمای کودکان است

دعوت ۲ بازیکن جدید به مینی کمپ تیم ملی امید

تاج: ناصر حجازی تا همیشه زنده است

277
277