- شجاعت، جسارت و اعتماد به نفس در تیم ملی
- پیروزی پرگل ملی پوشان ایران برابر پاناما
- انتشار پوستر دیدار ایران - پاناما
- برنامه سهشنبه نوجوانان: پاکسازی ذهن از چین تایپه و توجه صرف به لبنان
- برگزاری کارگاه آموزشی جام ملتهای آسیا با حضور نمایندگان تیم ملی امید
- شیردُختهای ایران؛ آماده برای رویارویی با پاناما
- شروع تورنمنت با یک پیروزی قاطعانه و امیدبخش
- برتری قاطعانه نوجوانان ایران مقابل چین تایپه در گام نخست
- گزارش تصویری جلسه امروز فدراسیون با مسئولان وزارت آموزش و پرورش
- تاج: پروژه استعدادیابی از مدارس تا تیم های ملی اتفاق خیلی بزرگی است
- آغاز جام اولینها با اتمسفر مثبت
- نقش پررنگ VAR در بازی استقلال و پادیاب خلخال تایید شد
- نمایندگان شایسته فوتسال ایران در جام جهانی
- داوران ایرانی برای بازی کانادا و کلمبیا در جام جهانی
- اعلام اسامی داوران هفته پانزدهم لیگ برتر فوتسال
مس سونگون به دنبال تکرار قهرمانی

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال در این گزارش آمده است؛ مس سونگون ورزقان مدافع عنوان قهرمانی رقابت ها در بانکوک به دنبال تکرار این عنوان خواهد بود و البته در این مسیر مقابل ناگویای ژاپن ، الظفره امارات و الکاظمیه کویت قرار می گیرد.
فرهاد فخیم کاپیتان تیم مس سونگون در این رقابت ها به دنبال کسب سومین عنوان قهرمانی خواهد بود. فخیم در سال 2015 به همراه تاسیسات دریایی قهرمان رقابت ها شد ، در سال گذشته برای دومین بار با مس سونگون این عنوان را به دست آورد و در این دوره به دنبال سومین جام است.
مدافع عنوان قهرمانی با چهره جدیدی وارد رقابت های این دوره می شود با توجه به استفاده از وسلی پورفیریو ماچادوی ایتالیایی و مهدی جاوید که بهترین گل زن دوره قبل بازی ها بود.
در ادامه این گزارش به وضعیت سایر تیم های حاضر در گروه چهارم رقابت ها اشاره شده و به نوشته سایت AFC هر سه باشگاه ژاپنی ، اماراتی و کویتی نیز با تدارکات قابل توجهی وارد رقابت های این دوره خواهند بود و حریفان قدرتمندی برابر مدافع عنوان قهرمانی مسابقات هستند.




