تعداد بازدید: ۳۴۷۵
کد خبر: ۳۲۹۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳

برگزاری اختتاميه با شكوه ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور

 رییس فدراسیون فوتبال گفت:زير ساخت های ورزشگاه آزادی برای ميزبانی و حضور بانوان در بازی های تیم ملی فراهم شده است .

برگزاری اختتاميه با شكوه ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشوربه گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،آخرين روز از مرحله نهايي ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور به ميزباني استان البرز و ورزشگاه دكتر شريعتي كرج با انجام دو ديدار و برگزاري جشني با شكوه پايان يافت.
در اولين ديدار دو تيم پايين جدول يعني سايپا مشهد و جويندي شاپور دزفول از ساعت ١٥:٣٠به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با نتيجه پنج بر دو به سود نماينده مشهد به پايان رسيد و اين تيم عنوان سومي اين مسابقات را كسب کرد.
در دومين ديدار دو تيم صعود كننده يعني هيات فوتبال استان البرز و آويسا خوزستان از ساعت ١٧:٤٥ به مصاف هم رفتند كه در نهايت اين ديدار با نتيجه پر گل ٦ بر ١ به سود نماينده خوزستان به پايان رسيد تا اين به عنوان قهرمان ليگ يك بانوان كشور و نماينده البرز به عنوان نايب قهرمان به ليگ برتر كشور صعود کنند.
در پايان اين ديدار جشن تجليل از تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان مسابقات با حضور رييس و اصفهانيان عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال، غفراني مدير كل ،شميراني معاون و بيات مسئول بانوان اداره كل ورزش و جوانان، بيك وردي رييس ،عبدلي دبير و ديگر مسئولين هيات فوتبال استان البرز با اهداي کاپ قهرماني و مدال به تیم هاي قهرمان و نايب قهرمان و اجراي مراسم آتش بازي در ورزشگاه دكتر شريعتي كرج برگزار شد.
در حاشيه اين مراسم بيک وردي رييس هيات فوتبال استان البرز ضمن عرض خير مقدم به حاضرين و تبريك به تيم هاي صعود كننده به ليگ برتر كشور گفت: بسيار خوشحاليم كه در اولين حضور بانوان البرزي در تاريخ فوتبال كشور ، اين تيم توانست جواز صعود به ليگ برتر فوتبال كشور را كسب نمايد و اميدواريم توانسته باشيم ميزباني شايسته در اندازه نام استانمان البرز بوده باشيم.
همچنین رييس فدراسيون فوتبال
نيز ضمن تقدير و تشكر از مسئولين هيات فوتبال استان البرز براي ميزباني شايسته از مرحله نهايي ليگ دسته اول فوتبال بانوان كشور و تبریک به تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان مسابقات گفت:
براي بانوان طراحي خيلي خوبي در بخش فوتبال ، فوتسال و فوتبال ساحلي خواهيم داشت و كارهاي مثبتي در حال انجام است.
وی افزود:زير ساخت هاي ورزشگاه آزادي براي ميزباني و حضور بانوان در بازی های تیم ملی فراهم شده است و در فوتبال توجه ويژه اي به آنها داریم.ما بهترین فوتسال آسیا را در بخش بانوان داریم و فوتبال بانوان ما نیز رو به رشد است و با برگزاری المپیاد و امر استعداد یابی منتظر روزی هستیم که در فوتبال بانوان نیز در بام آسیا قرار بگیریم. 
تاج در پايان ضمن تشكر مجدد از بيك وردي رييس هيات فوتبال البرز و ديگر همكارانشان گفت : همانطور كه ميدانيد البرز اين روزها فعالترين استان كشور در ورزش فوتبال است و اتفاقات فوتبالي زيادي در اين استان در حال رخ دادن است
من استان البرز را مركز ثقل و آينده فوتبال كشور ميدانم و شك ندارم در آينده اين استان از قدرتمند ترين استان های کشور خواهد بود.

ارسال نظر
566
قاب خاطرات
566
گزارش تصویری
566
ویدئوها
566
آخرین اخبار

برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال زیر15 سال دختران

دولت و مجلس همراه ملی‌پوشان ایران‌زمین

روزنامه فدراسیون/شماره 266

آغاز اردوهای انتخابی تیم ملی جوانان در مرکز ملی

گفت و گوی کامل و جامع با حسین عبدی سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان در مرکز ملی فوتبال

حضور پررنگ داوران ایرانی در بازیهای المپیک جنوب شرق آسیا

آرای لیگ برتر فوتسال اعلام شد

اعلام آرای کمیته وضعیت

برگزاری کارگاه فیزیوتراپی ورزشی در مرکز ملی فوتبال

چشمان تیز سرمربی به کوچک‌ترین اتفاقات

566
پربازدیدترین ها

اعلام زمان بازی های تیم ملی ایران در جام‌جهانی ۲۰۲۶

حضور دو کمک داور بین المللی در مسابقات باشگاههای بانوان منطقه جنوب آسیا

ثمینی پور: کلیه ساز و کارهای تیم های ملی، برای تیم ملی فوتسال بانوان هم اجرا شد

اعلام اسامی داوران هفته چهاردهم لیگ یک

اعلام زمان و مکان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی ایران با بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه شد

اعلام اسامی داوران هفته دوزادهم با داوری متفاوت در دربی

سورپرایز ویژه برای استقلال و پرسپولیس 

برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان مازندران

فوتبال مازندران نیازمند کنسرسیوم حمایتی است / اعتماد قاطع به خلردی مسئولیت او را سنگین‌تر می‌کند

566
566