تعداد بازدید: ۱۳۷۹
کد خبر: ۳۳۳۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰

توضیحات سخنگوی فدراسیون در خصوص قوانین رسانه ای مسابقات لیگ

سخنگوی فدراسیون فوتبال،درباره اظهارات منتشره به نقل از رییس فدراسیون فوتبال و قوانین رسانه ای حاکم بر مسابقات لیگ برتر توضیحاتی ارائه کرد.
توضیحات سخنگوی فدراسیون در خصوص قوانین رسانه ای مسابقات لیگ

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال،امیر مهدی علوی،سخنگوی فدراسیون فوتبال عنوان کرد:در نخستين كارگاه قوانين و مسئوليت هاى رسانه اى که خوشبختانه با استقبال گسترده اهالی زحمتکش رسانه همراه بود،مباحث علمی و تئوریک در حوزه قوانین بین المللی و الزامات رسانه ای توسط مدرس رسمی کنفدراسیون مطرح شد. یکی از مهم ترین این مباحث،تاکید و تصریح کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره نشست های خبری پیش و پس از بازی بود و اینکه در این جلسات،مباحث مرتبط می بایست با رویداد(اینجا آن مسابقه) طرح شود. در اینباره ساعات متعددی توضیحات زیادی گفته شد و همکاران ارجمند رسانه ای در این باره پرسش های خود را مطرح کردند تا موضوع به طور کامل شفاف شود. آنجا بحث مربوط به این مطرح شد که مثلا اگر بار اول تخلفی در پروتکل های رسانه ای صورت پذیرد چه اتفاقی رخ می دهد،بار دوم چه اتفاقی و در نهایت برای بار سوم چه روندی طی می شود.
وی افزود:باب نقد و تحلیل و تفسیر همکاران ارجمند رسانه ای از فدراسیون فوتبال همواره گشوده است و خود را به تاکید ریاست مکلف به پاسخگویی می دانیم اما به طور حتم در فیلم کوتاهی که از اظهارات آقای تاج منتشر شده سوء تعبیر شده است.حتی در جلسه روز گذشته هم در جمع اهالی رسانه ریاست فدراسیون تاکید داشتند که رسانه ها به عنوان چشم بینای ورزش کشور،مشکلات را منعکس کنند.آنچه در باب موضوع محرومیت طرح شده و به اشتباه به عنوان تهدید مورد بازنشر قرار گرفته،به مباحثی در سال های گذشته برمی گردد که متاسفانه به دلیل عدم رعایت برخی قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا،نمایندگان رسانه ها حتی در برخی موارد از ایران در رویدادهای بین المللی دچار مشکل شده و حتی محرومیت های سنگین و طولانی را برای چند نفر در پی داشته است. در واقع یکی از اهداف برگزاری کارگاه همین بوده که نمایندگان محترم رسانه ها با قوانین به شکل کامل آشنا شوند و دیگر در رویدادهای بین المللی شاهد بروز موارد مشابه نباشیم لذا با طرح این مباحث و آموزش های علمی امیدواریم چنین اتفاقاتی چه در عرصه بین المللی و چه در رقابت های داخلی لیگ کاهش پیدا کند و ضمنا تعابیر اصلی و کلی،با هوشیاری همکاران رسانه ای در طرح مباحث حاشیه ای مخدوش نشوند.
علوی در پایان گفت: پیرو برگزاری این کارگاه موارد مطرح شده منطبق با قوانین رسانه ای کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان آیین نامه اجرایی مسابقات لیگ برتر در حوزه رسانه تدوین و ابلاغ خواهد شد که کلیه رویدادهای رسانه ای در این حوزه نیز طبق آخرین قوانین بین المللی از سوی برگزارکنندگان همچنین نمایندگان محترم رسانه ها اجرا شود.

ارسال نظر
283
قاب خاطرات
283
گزارش تصویری
283
ویدئوها
283
آخرین اخبار

تصاویری از تمرین تیم امید

جلسه ویژه روانخواه با مدیر فنی تیم ملی امید در نخستین شب اردوی دبی

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی امید در دبی

اعلام رای انضباطی

حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در دیدارهای لیگ برتر

گزارش تصویری از دیدار تیم های استقلال و گل گهر

صدور آرای استیناف برای تیم های لیگ برتری

تیم ملی امید وارد دبی شد

جعفری: اگر هدف ملی است، باشگاهها باید تمام قد کنار تیم ملی باشند

دعوت از پنج بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان

283
پربازدیدترین ها

بیانیه کمیته انضباطی فدراسیون

اعلام اسامی داوران ۵ بازی هفته پانزدهم لیگ برتر

اعلام اسامی داوران سه بازی از هفته پانزدهم لیگ برتر

فهرست ۲۳ نفره تیم ملی امید برای اردوی امارات و جام ملت‌های آسیا

اعلام آرای استیناف

گزارش تصویری کارگاه مدیران بازاریابی و تدوین طرح راهبردی باشگاه‌ها

اعلام اسامی داوران هفته هفدهم لیگ یک

در جلسه‌ی میان نمایندگان آسیا در جام جهانی چه گذشت؟

اعلام اسامی محرومان هفته پانزدهم لیگ برتر

اعلام رای دیدار چادر ملو و تراکتور

283
283