- ایران و مراکش در گروه مرگ مسابقات فوتسال همبستگی کشورهای اسلامی
- دعوت سرمربی تیم ملی از خبرگان فوتبال برای حضور در «پک» و تبادل نظر
- مظفر: حضور در این رویداد را تجربهای ارزشمند و افتخارآفرین برای فوتسال زنان ایران می دانم
- برگزاری اردوی تیم ملی فوتسال بزرگسال بانوان
- حضور مظفر در همایش سالیانه فیفا؛ افتخاری دیگر برای فوتسال بانوان ایران
- بیانیه فدراسیون
- تشریح جزئیات جلسه مهم امروز کمیته امور استان ها
- جلسه سرمربی و مدیران تیم ملی امید با رئیس فدراسیون
- اعلام آنالیز رسمی کمیته داوران درباره صحنه دیدار ذوب آهن و فولاد خوزستان
- مظفر: پیروزی برابر روسیه گامی بزرگ در مسیر آمادهسازی برای جام جهانی بود
- ایران مغلوب روسیه شد
- نوجوانان ایران میزبان خود را گلباران کردند
- اعلام اسامی داوران هفته نهم لیگ یک
- آغاز نخستین دوره مربیگری بدنسازی فوتبال سطح 2A در ایران
ویلموتس: یک دیوار از گلزنی ما جلوگیری می کرد/سیستم تیم ملی بهبود یافت
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مارک ویلموتس -سرمربی تیم ملی در نشست خبری پس از بازی ایران مقابل هنگ کنگ عنوان کرد: ما سه امتیاز را کسب کردیم. دو گل زدیم و این خوب است. در این بازی، با یک دیوار روبرو بودیم که از گل زدن ما جلوگیری می کرد. ما ۱۰ موقعیت گل داشتیم که ۲ گل زدیم. به هر حال ما در آغاز روند آماده سازی خود هستیم و هر روز بهتر از قبل می شویم.
وی در پاسخ به اینکه آیا جو ورزشگاه به صورت کلی مشکلی برای تیم ایران بود یا نه گفت: نه ما با هیچ مشکلی در ورزشگاه روبرو نبودیم. ما آمده بودیم فوتبال بازی کنیم. پس درباره موضوعات خارج از فوتبال حرفی نداریم.
ویلموتس در پاسخ به این پرسش که تیمش جزو بهترین های آسیا است و اینکه چه برنامه های دیگری در ذهنش دارد عنوان کرد: کار مربوط به ما این است که سیستم تیم ملی را بهبود ببخشیم. برخی از کار برعهده باشگاههاست و در واقع اموری است که باشگاهها پیش می برند. در بحث تیم ملی، موضوع مهم سیستم است که بهبود بخشیدیم و در امور تهاجمی بهتر شدیم. سعی می کنیم همچنان کارآمدی موثری هم در دفاع داشته باشیم.




