تعداد بازدید: ۱۹۸۳
کد خبر: ۳۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
دختران زیر 15 سال بهترین عملکردرا داشتند

محمدی: هدفگذاری ما قهرمانی در تورنمنت کافا نبود

رئیس کمیته جوانان گفت: این تیم با کمترین زمان ممکن آماده شد و بهترین عملکرد را از خود به ثبت رساند.
محمدی: هدفگذاری ما قهرمانی در تورنمنت کافا نبود

به گز ارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ اکبر محمدی رئیس کمیته جوانان گفت: المپیاد های برتر دختران با کیفیت برگزار شد که ماحصل آن انتخاب استعدادهای برتر  توسط مهینی و همکاران در نقش استعدادیابی  بود. انتخاب 40 بازیکن نخبه در این المپیاد  از بین 420 بازیکن بود و در نهایت ظرفیت تیم زیر 15 سال مشخص شد. دو مرحله اردوی تدارکاتی برگزار و سپس این تیم به تورنمنت کافا اعزام شد.

وی ادامه داد: کمیته فنی و توسعه فوتبال انتخاب بسیار دقیقی برای کادر فنی این تیم داشت و در نهایت سازماندهی مناسبی که در تیم زیر 15 سال رخ داد باعث شد تا تیم خوبی به کافا اعزام و در نهایت عنوان قهرمانی را کسب کنیم. هر چند که هدف گذاری  ما کسب نتیجه در تورنمنت کافا نبود و حضوری موفق در بازیهای زیر 16 سال دختران در سال آینده بود اما این بازیها باعث شد تا ملی پوشان محک خوبی بخورند و کادر فنی شناخت بیشتری از بازیکنان داشته باشد.

رئیس کمیته جوانان ادامه داد: باید روی استعدادهایی که در این تیم حضور دارند  کار شود و به فکر برگزاری تورنمنت های مشابه المپیاد برای کشف استعدادهای نخبه باشیم که در نهایت این امر به توسعه فوتبال بانوان کمک می کند.

وی در پایان گفت: بازی سخت برابر ازبکستان به خاطر میزبانی بوده و با توجه به عملکرد خوب تیم دختران  برابر تاجیکستان و قرقیزستان توانستیم قهرمان شویم. ملی پوشان بازی به بازی بهتر شدند و پایان این تورنمنت قهرمانی بوده که به کادر فنی و بازیکنان این تیم و فدراسیون فوتبال تبریک میگویم. باید برنامه ریزی دقیق تری برای این تیم داشته باشیم تا شاهد موفقیت های بیش از پیش این تیم باشیم.

ارسال نظر
253
قاب خاطرات
253
گزارش تصویری
253
ویدئوها
253
آخرین اخبار

یک تیم، یک قلب، یک رویا

برگزاری تمرین بدنسازی ملی پوشان پیش از دیدار برابر برزیل

نمایندگان شایسته فوتسال ایران در جام جهانی

روزنامه فدراسیون/شماره 253

تصاویری از فوتو شوت های بازیکنان تیم ملی فوتسال بانوان

پیروزی آرژانتین و لهستان در روز نخست

فریده شجاعی وارد مانیل شد

کار نوجوانان در هند با استقبال اهالی گجرات آغاز شد

تنها به هدف خود فکر می‌کنیم/ پرواز چارتر کمک زیادی به ما کرد

احمدی: با ذهنیتی قوی و سرشار از انگیزه به هند آمده‌ایم/ همه حریفان قابل احترام هستند

253
پربازدیدترین ها

پیروزی تیم ملی ازبکستان در ضربات پنالتی مقابل ایران

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوز‌های نوجوان در راه است

کلیپ تمرین صبح ساحلی بازان

آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان پیش از سفر به هند برگزار شد

ترکیب تیم ملی امید مقابل قرقیزستان

اعلام تغییرات برنامه مرحله یک شانزدهم جام حذفی

تصاویری از نیمه نخست دیدار تیم های ملی ایران و ازبکستان

گزارش تصویری تمرین امروز در سالن وزنه تیم ملی

253
253