تعداد بازدید: ۱۲۴۰
کد خبر: ۴۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
شریفی:نپال با انگیزه متفاوتی به میدان آمده بود

سبک بازی امارات کار ما را آسان تر می کند

مربی تیم فوتبال جوانان معتقد است دو بازی ابتدایی این تیم سخت تر از مسابقه سوم برابر امارات بوده است.
سبک بازی امارات کار ما را آسان تر می کند

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال حیدر شریفی مربی تیم فوتبال جوانان ایران پس از کسب دو پیروزی در بازی برابر قرقیزستان و نپال گفت:خوشبختانه به نتایج دلخواه و خواسته خودمان رسیدیم اما به واقع کار سختی در این دو بازی داشتیم. مسابقه اول که همیشه سخت است ، از سویی قرقیزستان بسیار محکم و بسته بازی می کرد. تجمع آنها در زمین خودشان کار ما را سخت کرده بود اما بالاخره مقاومت حریف شکسته شد. بچه ها عملکرد بسیار خوبی در نیمه دوم هر دو بازی داشتند و توانستند 7 گل به ثمر برسانند.
شریفی اضافه کرد:بازی تدافعی حریفان قابل پیش بینی بود و روی این موضوع کار کردیم. در واقع تنوع شکل حملات موجب شد که بالاخره مقاومت حریف را بشکنیم اما به طور کلی هر دو بازی برای بازیکنان ما سخت بود چرا که بازیکنان جوان در این شرایط فشار زیادی را تحمل می کنند تا بالاخره به گل برسند. تیم نپال هم با توجه به نتیجه قرقیزستان برابر امارات انگیزه مضاعفی پیدا کرده بود و می خواست نتیجه متفاوتی رقم بزند.
مربی تیم جوانان در پایان گفت:به نظر من بازی با امارات آسان تر از دو بازی اول خواهد بود چرا که حریف فشرده و تدافعی بازی نمی کند و سبک بازی آنها کار ما را آسان تر می کند. با این وجود ما تمرکز خودمان را حفظ می کنیم و می خواهیم برای کسب 3 امتیاز بازی به میدان برویم. انشالله بچه ها مثل دو بازی اول ظاهر می شوند و در این بازی هم امتیازات کامل را کسب خواهیم کرد.

ارسال نظر
251
قاب خاطرات
251
گزارش تصویری
251
ویدئوها
251
آخرین اخبار

فیفا مجوز بهره مندی از VAR در لیگ برتر بانوان و لیگ آزادگان را صادر کرد 

کارگاه آموزشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا برگزار شد

تغییر ورزشگاه دو مسابقه جام حذفی

اعلام آرای استیناف

پیام تسلیت فدراسیون

آرای لیگ برتر فوتسال اعلام شد

رای دعوی باشگاه پرسپولیس تهران به طرفیت داور مسابقه

دعوت از یک بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان

جریمه نقدی و محرومیت برای تیم های لیگ برتر

اعلام دو رای کمیته وضعیت

251
پربازدیدترین ها

تمرین نخست تیم ملی فوتسال بانوان در مانیل برگزار شد

پیروزی تیم ملی ازبکستان در ضربات پنالتی مقابل ایران

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

ایران به فینال تورنمنت العین رسید

شهرزاد مظفر؛ رهبر مقتدر فوتسال بانوان ایران در مسیر اولین جام جهانی

از کیش تا احمد آباد؛ رویای یوز‌های نوجوان در راه است

کلیپ تمرین صبح ساحلی بازان

اعلام ترکیب تیم ملی ایران مقابل‌ کیپ‌وِرد

برگزاری نخستین تمرین تیم ملی نوجوانان در کیش

تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

251
251